Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 07 December 2013 - 05:17 PM
Ce sa aleg? IMax B6 sau Turnigy MAX80?
Postat 07 December 2013 - 05:15 PM
Asta cu C-ul am înțeles-o și înțeleg de ce nu poți pune unul de recepție pe propulsie! Dar întrebarea mea era dacă invers e ok și dacă nu, de ce. Și insist pentru simplul motiv că, poate, găsesc unul de propulsie convenabil ca dimensiuni, în primul rând.
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide

Postat 07 December 2013 - 05:58 PM
Pai gaseste-l intai, si mai vorbim pe urma :p
Daca nu era nici un inconvenient, de ce ar mai exista categoria separata de lipo de receptie, dupa parerea ta?
Si de ce or avea toate C mic... 10 sau mai putin ?
Ti-am mai zis, o prima problema ar fi ca in general peste 1500mAh au peste 33mm latime, fata de 28mm cat are unul dedicat de receptia, adica doua AA-uri alaturate.
Uite, sa nu zici ca nu sunt constructiv... :p iti dau chiar mura in gura, asta este cea mai mare baterie de propulsie cu latimea de 28mm care o poti gasi:
http://www.hobbyking...9952&aff=131767
E gasita pe baza de filtrare intr-o baza de date de baterii, asa ca nu te obosi sa mai cauti alta, numai alea de airsoft sunt mai mari, la 2000mAh, dar sunt prea lungi.
Si cu asta, cred ca am batut destul calul asta mort...
Daca nu era nici un inconvenient, de ce ar mai exista categoria separata de lipo de receptie, dupa parerea ta?
Si de ce or avea toate C mic... 10 sau mai putin ?
Ti-am mai zis, o prima problema ar fi ca in general peste 1500mAh au peste 33mm latime, fata de 28mm cat are unul dedicat de receptia, adica doua AA-uri alaturate.
Uite, sa nu zici ca nu sunt constructiv... :p iti dau chiar mura in gura, asta este cea mai mare baterie de propulsie cu latimea de 28mm care o poti gasi:
http://www.hobbyking...9952&aff=131767
E gasita pe baza de filtrare intr-o baza de date de baterii, asa ca nu te obosi sa mai cauti alta, numai alea de airsoft sunt mai mari, la 2000mAh, dar sunt prea lungi.
Si cu asta, cred ca am batut destul calul asta mort...
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 09 December 2013 - 04:08 AM
Avansez o teorie: cele cu ''C''-uri putine sunt mai usoare. Ar avea sens la receptie, zic si eu.
Multa, multa bafta.
Multa, multa bafta.