Indoor Challenge Grand Arena 1/10 OffRoad Series
Postat 14 March 2014 - 11:15 PM
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
Postat 15 March 2014 - 11:37 PM
Lucruri bune: se schimba mocheta, va fi mai putin praf, arbitrul, autoritatea acestuia este de necontestat, lucru foarte pozitiv, faptul ca se incepe un alt sezon.
Pentru ca spun mereu ceea ce gandesc, nu inteleg de e la sc 2wd tocmai arbitrul si cel care face atatea pt lumea asta rc si a pus la punct regulamentul nu a tinut cont de el . Ma refer la tura de distractie in care a mers.
Nu scriam asta daca lui Victor Tentean nu i se spunea ca nu are voie:)
Sper sa nu fiu inteles gresit dar daca la cei mici celui mic al meu i s-a dat stop go ( meritat) ar fi frumos sa nu mai facem abateri de la regulament. Pt ca abaterile creaza precedente.
Sper sa nu fiu luat in nume de rau. Cu totii stiti ca nu sunt genul comentator inutil dar a fost putin ciudat participarea intr-un concurs a unei persoane neinscrise.... Si daca vbm aici de arbitru.... Atunci e si mai interesant. :)
Inca odata spun.... Distractia primeaza.... Dar abaterile nu sunt bune...
Disel, injura-ma dar eu asa sunt. :) spun mereu ce vad si simt:)
Postat 16 March 2014 - 07:37 AM
De luna viitoare dam drumul la
Summmer 2014 - 6 etape :
Aprilie, Mai, iunie, Iulie, August , Septembrie
Aceleasi Clase, posibil sa adaugam si altele daca sunt automodele .
Fisiere atasate
-
RC Grand Arena 2013-2014.pdf (37.21K)
Number of downloads: 146
Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 16 March 2014 - 07:40 AM
Postat 16 March 2014 - 10:16 AM
aiurica, la 15 March 2014 - 11:37 PM, a spus:
Nu am de ce sa te injur, foarte bine ca spui... DAR ... este a doua oara cand se intampla sa NU "se spuna" LA FATA LOCULUI... va este frica de cineva/ceva???
Eu, pentru ca am fost marfa de marfa ieri, am luat doua locuri intai si la mansa a treia nu mai trebuia sa trag... corect??? Razvan, m-a intrebat daca poate trage in locul meu mansa a treia si daca pot scoate transponderul sa nu incurce pe nimeni si sa traga o mansa, de fun, bineinteles, fara sa puncteze. Ba mai mult i-a luat la intrebat pe toti ceilalti 5 piloti din finala A, lucru normal de altfel, care din cate stiu nu au avut nicio problema cu asta... Si hop sar altii care nu au nicio legatura...dar dupa ce faptul este consumat. De ce la fata locului nu ziceti nimic si dupa....multi viteji se arata... ca nu mai tragea si nu era cu suparare nici atunci. Sau stii tu ceva ce eu nu stiu???
Ma bucur ca ai vazut si relatezi asta in loc sa comentezi atitudinea nesportiva si dincolo de regulament a lui Bogdan Ionescu, care nu si-a permis sa faca asta in Ungaria insa aici poate...
Postat 16 March 2014 - 10:24 AM
FlorinSS, la 16 March 2014 - 07:37 AM, a spus:
Summmer 2014 - 6 etape :
La sc4wd din nou s-au inversat rezultatele. Eu am 50 si Albu are 42. :rofl:
Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.
Postat 16 March 2014 - 10:37 AM
Credeti ca este ok?
Le: eu am spus la fata locului. Am discutat cu tatal lui Victor faptul ca nu e corect si ok sa participe de distractie in a treia mansa de concurs.... Apoi am vazut asta si ma gandeam omul ala ce sa mai inteleaga....
Aceasta postare a fost editata de aiurica: 16 March 2014 - 10:39 AM
Postat 16 March 2014 - 12:04 PM
FlorinSS, la 16 March 2014 - 07:37 AM, a spus:
Summmer 2014 - 6 etape :
Felicitari Florin ! Tot asa ! Super speed & Fun :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:
Si acum dupa ce ma uit in calendar observ ca sunt foarte futini cei ce au participat la toate mansele.
Daca ma uit in semnaturi vad ca aveti toti cate 10 masini , chiar le tineti in cutie ? :clapping::-)
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 16 March 2014 - 03:46 PM
Din nou majoritatea si-au incarcat acumulatorii fara lipo safety bag sau pe langa el... Din nou au fost oameni nemultumiti de arbitru ca primesc penalizari... Comentarii si injuraturi + tipete pe podium... Deci cu alte cuvinte o alta competitie organizata in stilul romanesc caracteristic.
Postat 16 March 2014 - 04:03 PM
Dar daca se aplica o regula, sa se aplice pentru toata lumea. Eu asa cred ca este corect. Vad aceeasi miza sau valoare in TOATE clasele de concurs.
Reprosurilor atat celor din timpul cursei cat si a celor de la boxe nu ar trebui sa le permitem sa se genereze. Poate ca acum, "la rece" oricare din noi, isi poate forma o parere, sau opinie, ce poate fi impartasita, fara a parea a fi agresiva. Il inteleg si sustin aici si acum pe Aurel. Deja prea mult se glumeste, uneori cam prea mult dupa parerea mea, pe seama lui Bogdanut, el fiind un baiat bun si a permis prea multe. Prea multe vorbe. Cred ca uneori se depaseste stadiul de gluma. Nu vreau sa vin la distractie, pentru a jigni pe cineva si a-i produce neplaceri.
Eu cred ca toate "neajunsurile" constatate sau banuite se pot comunica arbitrului, care in cazul de fata, avand competenta si autoritate, poate amenda situatia respectiva.
Ca nu-mi place mie de mutra nustiucui, asta nu o poate rezolva arbitrul in mod cert. Dar nici sa facem pe zmeii nu cred ca este o solutie.
Aceasta postare a fost editata de Kata4: 16 March 2014 - 04:07 PM
Postat 16 March 2014 - 06:06 PM
Diesel, la 16 March 2014 - 03:46 PM, a spus:
Din nou majoritatea si-au incarcat acumulatorii fara lipo safety bag sau pe langa el... Din nou au fost oameni nemultumiti de arbitru ca primesc penalizari... Comentarii si injuraturi + tipete pe podium... Deci cu alte cuvinte o alta competitie organizata in stilul romanesc caracteristic.
va salut si imi pare rau ca nu am reusit, din motive de "litiaza renala in forma acuta"(sic-sic diesel!...fac si eu haz de necaz..), sa ajung la concurs; referitor la unele aspecte disciplinare, este posibil ca sa se prevada, daca se va ajunge la aceasta concluzie, includerea, in regulamentul competitiei, a intregii liste(si detaliate!) de la capitolul conduita nesportiva din prevederile EFRA; sint convins ca organizatorul principal, data fiind alura istoriilor recente, le va aplica cu fermitate si exactitate, mai ales ca a luat o dezvoltare imbucuratoare sectiunea de copii, copii care nu trebuie sa auda trivialitati...
in ceea ce priveste proiectata (si binevenita!) editie de vara a competitiei, cred ca ar fi util sa se tina un pic cont, in programarea datelor de concurs, mai ales in luna aprilie, de zilele care vor fi libere de Pasti si de vacanta copiilor, ma astept ca unii dintre noi sa aiba programate si unele drumuri si sederi in afara Bucurestiului...uitindu-ma la calendar, cred ca etapa lunii aprilie ar putea fi programata in primul sau in al doilea weekend de aprilie(al treilea incepe vacanta copiilor, al patrulea pica la "Inviere", iar ultimul s-ar putea sa fie cuplat cu o posibila iesire in minivacanta de 1 Mai...).
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 16 March 2014 - 09:21 PM
Postat 16 March 2014 - 10:15 PM
ToX, la 16 March 2014 - 08:39 PM, a spus:
Organizatorul sa ne spuna numarul minim de inscrisi pentru a tine aceasta clasa si daca vor fi limite de motorizare.
Considera ca sunt deja 2 concurenti pentru clasa STADIUM TRUCK, avem deja modelul si nu vad de ce sa nu-l bag pe Victor.
Postat 17 March 2014 - 11:18 AM
Diesel, la 16 March 2014 - 03:46 PM, a spus:
Salut,
Ma simt vizat de postarea ta, motiv pentru care vreau sa arat următoarele:
1. In primul rand imi cer scuze pentru ca am strigat de pe podium. Vroiam sa ma asigur ca nu este o eroare de comunicare… nici nu contează. Nu trebuia sa o fac si am greșit. O sa incerc sa fiu mai disciplinat.
2. Totodata, am si eu nemulțumiri fata de arbitraj. In doua etape am fost dezavantajat de 3 ori. Nu are rost sa detaliez aici…
Vreau sa fie foarte clar ca nu am nimic personal cu Dl. Unugurelu, din contra, imi pare un tip echilibrat si inteligent. Asta nu înseamnă ca nu poate greși iar la fel de bine nu înseamnă ca nu poate fi criticat pentru asta.
Am concurat la fiecare etapa de la inaugurarea GA si nu cred ca pot fi acuzat de cineva de lipsa fairplay-ului sau de faptul ca sunt „ofticos”. Pentru mine lucrurile sunt simple: vin din placere si pentru placere iar erorile de arbitraj tocmai asta strica.
Daca se pretinde rigurozitate asta trebuie sa se si ofere in schimb.
Toate cele bune.
Postat 17 March 2014 - 12:05 PM
sectoristu, la 17 March 2014 - 11:18 AM, a spus:
1. In primul rand imi cer scuze pentru ca am strigat de pe podium. Vroiam sa ma asigur ca nu este o eroare de comunicare… nici nu contează. Nu trebuia sa o fac si am greșit. O sa incerc sa fiu mai disciplinat.
2. Totodata, am si eu nemulțumiri fata de arbitraj. In doua etape am fost dezavantajat de 3 ori. Nu are rost sa detaliez aici…
Daca se pretinde rigurozitate asta trebuie sa se si ofere in schimb.
Ma bucur ca te-ai simtit... nu esti singurul vizat...
1. Degeaba urli de pe podium si iti ceri scuze daca deja ai facut-o si cu siguranta pe ceilalti piloti din mansa ta i-ai bruiat/speriat/deconcentrat;
2. Ai nemultumiri fata de arbitraj scrie in regulament ce trebuie sa faci dar cu siguranta nu l-ai citit.
3. Dar cel mai important ... indiferent de supararile pe care le avem / aveti la un concurs, indiferent cand le avem si cum... NU PLECI DE LA CONCURS INAINTE DE A SE TERMINA TOT...poti pleca inainte de festivitatea de premiere... dar nu inainte de a termina sa iti faci datoria de pilot daca se mai poate dar mai ales cea de ridicator. In felul in care multi pleaca inainte de finalul concursului, din diferite motive in afara de problemele personale, nu faceti altceva decat sa faceti ceea ce "tie nu-ti place altuia nu-i face"...
Postat 17 March 2014 - 01:01 PM
Diesel, la 17 March 2014 - 12:05 PM, a spus:
1. Degeaba urli de pe podium si iti ceri scuze daca deja ai facut-o si cu siguranta pe ceilalti piloti din mansa ta i-ai bruiat/speriat/deconcentrat;
2. Ai nemultumiri fata de arbitraj scrie in regulament ce trebuie sa faci dar cu siguranta nu l-ai citit.
3. Dar cel mai important ... indiferent de supararile pe care le avem / aveti la un concurs, indiferent cand le avem si cum... NU PLECI DE LA CONCURS INAINTE DE A SE TERMINA TOT...poti pleca inainte de festivitatea de premiere... dar nu inainte de a termina sa iti faci datoria de pilot daca se mai poate dar mai ales cea de ridicator. In felul in care multi pleaca inainte de finalul concursului, din diferite motive in afara de problemele personale, nu faceti altceva decat sa faceti ceea ce "tie nu-ti place altuia nu-i face"...
1. Daca asa intelegi tu sa cultivi buna-credinta si relatiile amiabile in cadrul grupului, considerand de prisos scuzele, sa stii ca acestea sunt ultimele care iti vor fi adresate din partea mea.
2. Nu am citit regulamentul pentru ca nu am stiut unde este postat. Am intrebat chiar arbitrul cum pot contesta decizia sa si mi-a raspuns ridicand din umeri.
3. Stiu foarte bine ce spui. Am tras fara ridicatori si/sau am stat ridicator voluntar in repetate randuri. Daca nu este permis apoi sa se aplice ptr toata lumea.
La ora actuala simt ca se judeca cu doua masuri.
Postat 17 March 2014 - 01:40 PM
sectoristu, la 17 March 2014 - 01:01 PM, a spus:
2. Nu am citit regulamentul pentru ca nu am stiut unde este postat. Am intrebat chiar arbitrul cum pot contesta decizia sa si mi-a raspuns ridicand din umeri.
3. Stiu foarte bine ce spui. Am tras fara ridicatori si/sau am stat ridicator voluntar in repetate randuri. Daca nu este permis apoi sa se aplice ptr toata lumea.
La ora actuala simt ca se judeca cu doua masuri.
Daca te face sa te simti mai bine, eu le-am acceptat... dar tot m-ai facut sa imi pierd concentrarea.
Nu vreau sa cultiv buna credinta si relatii amiabile ca nu se poate (in timpul competitiei ma refer).
Si eu am stat ridicator voluntar si o voi mai face.
Ce nu accept si nu pot fi de acord cu asta este plecatul acasa in timpul competitiei (exceptand problemele personale sau de sanatate), gen Dorel, care a fost exemplul cel mai bun al anului trecut.
Daca as fi organizator, crede-ma, ca genul asta de discutii nu ar exista...si acolo unde Clubul Motosport Racing Team a avut / organizat evenimente, a fost ca la carte (regulament) totul.
Eu voi cere pentru urmatoarea competitie sa fie arbitrii (minim 2) + un cronometror, si sa existe aplicarea cu strictete a regulamentului.
Pentru a evita si partea cu plecatul mai devreme, am sa propun o taxa de 100 lei, ce va fi achitata odata cu taxa de participare pentru fiecare pilot si va fi restituita inainte sau dupa festivitatea de premiere (si daca se pleaca in timp ce...sa i se dea fum de acumulatori lipo la pachet) ... ca de, pe roman daca nu il arzi la bani, nu face.
Postat 17 March 2014 - 02:16 PM
pentru proiectata editie "de vara", sa se posteze regulamentul din timp si sa se discute/explice fiecare paragraf(nu este chiar asa lung, ba chiar a iesit mult mai scurt decit poate ca mi-ar fi placut mie...); de asemenea, sa incercam sa discutam cu creionul in mina acest regulament, intr-o formula "live", cu organizatorul principal, citiva posibili viitori arbitri si cronometrori, si sint convins ca si greselile de arbitraj vor fi mai putine(este o utopie sa ne inchipuim ca ele nu pot exista/aparea).
in acelasi context, abaterile disciplinare evidente/grave propun sa fie sanctionate cu nepermiterea inscrierii impricinatului la 1, 2 sau mai multe etape, dupa caz.
e greu, dar se poate curata peisajul...
bafta si minuni!
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 17 March 2014 - 04:04 PM
Multumim pt regulament. Nu e usor sa stai sa faci literatura, mai ales cand stii ca ea va fi citita. Serios, acum nu glumesc. Imi imaginez ca ti-ai pierdut ceva vreme din timpul tau liber cu acel regulament. Acum daca il avem, sa speram ca il vom aplica si il va respecta toata lumea.
Regulamentul a fost tiparit in mai multe exemplare, pus pe masa unde se controlau masinile dupa fiecare mansa.
Deasemeni, in timpul calificarilor, a fost lipit pe stalpul "infamiei", acela unde se afisau rezultatele.
Faza cu plecatul si eu o condamn. Sambata am tras de fi-miu pana la capat, in conditiile in care era pe medicamentatie. La fel si Cata cu Alex. Si ceilalti parinti care au reusit sa reziste acolo aproape 12 ore cu copiii care stim cu totii cat de repede se plictisesc.
Problema ridicatorilor este insa, inca, una nerezolvata de regulament. Atunci cand in proba precedenta, sunt mai putin de 5 piloti, nu vor fi suficienti pt ridicat. Treaba cu voluntariatul, este buna, dar aici intervine subiectivismul. M-am oferit ridicator la copii, dar inconstient am fost subiectiv, urmarind masina fiului meu. Am renuntat ulterior, cel putin la clasa Stoc, sa ma mai ofer voluntar, ba chiar am incercat sa stau cat mai departe de podiumul de pilotaj. Cu toate astea, tot m-am trezit tipand la fi-miu :)) Diesele ...de unde ti-ai luat tricoul ala, sa port si eu unul la fel la concursuri :)))
Lasand criticile deoparte, trebuie sa remarc partea plina a paharului, ce se umple de la o etapa la alta. Nimeni nu este perfect. Cu totii avem "scapari". Doar ca se pot mentiona, calm, decent si totul se rezolva. Daca doar ne lamentam sau incercam condescendent sa ne impunem punctul de vedere, nu facem decat sa ne intoarcem de unde am plecat.
Postat 17 March 2014 - 05:10 PM
Aceasta postare a fost editata de cristake: 17 March 2014 - 05:10 PM
Postat 17 March 2014 - 07:33 PM
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
Postat 18 March 2014 - 06:36 AM
reiau ideea necesitatii unor discutii si explicari, este posibil sa aiba unele situatii si aspecte neacoperite, insa daca pentru cele inca necuprinse in el se va apela la EFRA, nu cred ca vor fi alte probleme...doar NEaplicarea lui aduce probleme de cele mai multe ori...
bafta si minuni!
Postat 24 March 2014 - 07:19 PM
Etapa 1. 3 Mai
Etapa 2. 17 Mai
Etapa 3. 7 Iunie
Etapa 4. 12 Iulie
Etapa 5. 23 August
Etapa 6. 13 Septembrie
Mentionez ca am tinut cont de Campionatul National si Cursele din Zona Bucuresti. Unele date se suprapun cu alte competitii dar nu am ce face .
In caz de modificari ulterioare se va anunta din timp.
Clasele la fel.
Se va posta si regulamentul.
Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 24 March 2014 - 07:19 PM