Modelism - RHC Forum: HSP Xstr-pro 1:10 direct din china - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

HSP Xstr-pro 1:10 direct din china

#31 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 22 July 2013 - 08:58 AM

Vezi postareavgeorge, la 22 July 2013 - 06:28 AM, a spus:

Cred ca lupta se disputa intre
- un Hpi Firestorm Flux
- un roller B4.1 Team Associated FACTORY TEAM plus elecronica cu brushless si LiPo aferente

am avut si 2 si 4wd, am avut din nesansa si savage nitro 2wd pentru o sesiune. Sunt amator de 2wd sincer, dar daca e incepator si va merge intr-un spatiu restrans ... nu cred ca va iesi bine pentru masina! franarea, despre care nu a zis nimeni nimic, se face doar pe rotile din spate, si cum toata lumea la inceput are: maxim frana- maxim viraj- maxim inainte .... eu vad doar plastic prin toate partile! Cine poate sustine ca nu a avut degetele de lemn la inceput? Cat despre marci si masini ... nu va primi niciodata un raspuns de la cei care deja au si prefera doar o anumita marca! De ce incercati sa va vindeti masinile? lasati omul sa aleaga nu sa cumpere! hsp nu ... sincer nu, decat daca vrei sa iti iei si o sacosa de piese pe langa sa iti ajunga un timp! foarte slabe calitativ, prind jocuri peste tot, se desfac piese in mers, nu mai zic sa incerci ceva sarituri! ce au spus mai sus pot sustine despre team associated ca firma si calitate, dar si hpi si traxxas si alte marci au produse bune calitativ! eu am acum 2 carson, si toti vor spune ca sunt .... no name cel putin, dar nu am rupt nimic la ele in luni de zile, pe cand la savage, care e supra iubit de toti, si denumit monsterul suprem, am rupt la absolut fiecare iesire cate ceva, pe acelasi teren si cu acelasi stil de mers!

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#32 Useril este offline   GPSOK 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 17-July 13

Postat 22 July 2013 - 05:18 PM

@hassel,
ai dreptate...astazi am probat si 2WD si 4WD.
Am ramas indragostit de 4WD....acum ramane sa caut ceva in aceasta clasa..
Din fericire am primit si aprobare pentru urcarea bugetului la 1500 lei de la shefa :)

Cu scuzele de rigoare pentru cei pe care i-am stresat 2 zile la rand reperele de achizitie noi sunt urmatoarele:

- buget maxim 1500 lei
- off road 4WD full RTR 1:10 (Buggy sau truggy)
- brushless combo watherproof
- momentan NiMH high capacity

Inca odata, revin cu rugamintea, oferte full RTR numai din Bucureti!
0

#33 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 22 July 2013 - 06:15 PM

Decat sa stai pe forum sa primesti sfaturi de la unii care habar nu au despre ce vorbesc in domeniul modelismului (vezi posturile gabiandrhc) si esti din Bucuresti , du-te direct la magazinele de modelism de acolo : autorc si speedrc si vei primi cele mai profesioniste sfaturi acolo la fata locului si vei putea si achizitiona

Aceasta postare a fost editata de sandrei: 22 July 2013 - 06:17 PM

TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#34 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 22 July 2013 - 06:43 PM

Vezi postareasandrei, la 22 July 2013 - 06:15 PM, a spus:

Decat sa stai pe forum sa primesti sfaturi de la unii care habar nu au despre ce vorbesc in domeniul modelismului (vezi posturile gabiandrhc) si esti din Bucuresti , du-te direct la magazinele de modelism de acolo : autorc si speedrc si vei primi cele mai profesioniste sfaturi acolo la fata locului si vei putea si achizitiona

in suma asta am vrut si eu sa recomand ceva nou! garantat vei gasi, autorc are flux mt si flux st la 1500 si un pic, are hpi blitz care ma incanta din ce in ce mai mult dar e 2wd si brushed la 1000 si un pic! toate sunt rtr si noi noute!

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#35 Useril este offline   bogdan97 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 01-January 12

Postat 22 July 2013 - 10:00 PM

Vezi postareaGPSOK, la 22 July 2013 - 05:18 PM, a spus:

@hassel,

- buget maxim 1500 lei
- off road 4WD full RTR 1:10 (Buggy sau truggy)
- brushless combo watherproof
- momentan NiMH high capacity

Inca odata, revin cu rugamintea, oferte full RTR numai din Bucureti!

un buggy 4wd nou nout la pretul asta nu prea gasesti ,doar dinalea slabe :(,contacteaza-l pe Alfa (e din bucuresti ) pentru ca are un roller de Team Associated B44.1 de vanzare la super pret,si iti da si piese (cred ca doar sasiu iti mai trebuie,si deja ai 2 masini.Pretul roller-ului+piese este 900 lei parca,iar fara piese nu mai stiu,dar este oricum foarte mic,si te poate ajuta sa o faci rtr dc vorbesti cu el
"Studentu fara restanta e ca usa fara clanta"

0748209958
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu