AXI 01, la 27 June 2013 - 04:56 PM, a spus:
pret fix...................
.......................
"AMBELE LA PRETUL DE 200 LEI" .........
Ofer cat ai cerut, respectiv "pret fix" (200lei) pentru "ambele" (amandoua regulatoarele-adeka vreau si eu unu') trimise la adresa data de ante"vorbitoru'meu (Tyranozauru' (TyranoCar)) , cu Posta Romana.
Si avand cca 40 postari mai mult ca tine (dar nu la "Vanzari" ci undeva la "Tehnice") si cca 1,5 ani mai multa "vechime" ca tine ,aci , pe rhc.ro , mor de curiozitate sa-mi spui ca "de ce" numa' aia cu peste 300 posturi ar fi "de incredere" iar ailalti cu 104 sau cu 146 postari ar putea fi de "neincredere"? (intrebarea este facultativa!)
Si da! In caz de "extrema urgenta" si eu si "junioru'" am avea fiecare , cel putin pe cate "cineva" prin Bucales, care sa vina sa preia "coletul" de la tine, dar credem ca ar fi de-a dreptul meschin si penibil, sa apelam la acei "cineva" pentru a economisi cei 6(8)lei cat te costa expedierea coletului cu Posta Romana (deranjul tau ar fi aproximativ , acelasi). Astept (asteptam) cu reala emotie , confirmarea ta~! ...Stima!
Un pui de lup , intr-o noapte cu Luna plina s-a speriat de ea, si a jurat ca dupa ce va creste mare si puternic , o va pandi si o va manca......Dupa 1 an , intr-o alta noapte cu Luna plina , insetat, lupul a vazut Luna in oglinda unui lac.....incordat a sarit cu gura larg deschisa si.............s-a'necat! ....