Hai JIMMY sa nu fim rai , important este ca se lucreaza!!!
Cred ca la atins putin valul de caldura ! Stefane scuze din partea noastra !!!
MUGUREL.
MONSTRUL ''GALBEN''
Postat 09 August 2005 - 11:39 AM
Cat la suta? Greu de exprimat in procente!
Daca as fi cronometrat paote as putea sa iti raspund, dar cred ca stii si tu cum este masori de zece ori tai piesa o montezi dupa care iti vine alta idee si o iei de la capat cam asa s-a intamplat cu modelul acesta, de exemplu daca la inceput aripa avea trei tronsoane demontabile acum unul este prins fix pe model. Alt exemplu ar fi acoperirea: aripile (mai putin eleroanele), ampenejele si putin din fuzelaj le-am acoperit eu restul Razvan.
Nu este nevoie de scuze, ne vedem la o bere pe Strejnic si o lamurim acolo :(
Daca as fi cronometrat paote as putea sa iti raspund, dar cred ca stii si tu cum este masori de zece ori tai piesa o montezi dupa care iti vine alta idee si o iei de la capat cam asa s-a intamplat cu modelul acesta, de exemplu daca la inceput aripa avea trei tronsoane demontabile acum unul este prins fix pe model. Alt exemplu ar fi acoperirea: aripile (mai putin eleroanele), ampenejele si putin din fuzelaj le-am acoperit eu restul Razvan.
Nu este nevoie de scuze, ne vedem la o bere pe Strejnic si o lamurim acolo :(
Postat 11 August 2005 - 05:39 AM
In timpul proiectarii,constructiei si eu ma consult cu Mugurel, in problemele tehnice ( vreo fundatura ) in general dezbatem idei.....si cam atat. Fiecare lucreaza singur....la propriu. Pe mine unul chiar m-ar deranja ajutorul de alt fel.... chiar daca ar veni de la cineva "beton" cu mai multa experienta.....poate sunt prea capos?.....poate altfel m-as plafona?....chiar ca nici nu mi-am pus intrebarile astea pana acum.
Chestia cu procentele, cred ca a fost cam neinspirata...... ( scuze! ) principalul e sa NU simti ca fara ajutorul primit, NU puteai termina treaba asa cum ti-ai dorit......restul cred ca mai putin conteaza.
Spor in continuare!!!!
Cu stima JIMMY.
Chestia cu procentele, cred ca a fost cam neinspirata...... ( scuze! ) principalul e sa NU simti ca fara ajutorul primit, NU puteai termina treaba asa cum ti-ai dorit......restul cred ca mai putin conteaza.
Spor in continuare!!!!
Cu stima JIMMY.
SE-5a powered by YS Yamada
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Postat 11 August 2005 - 09:41 AM
Salut,
"Ajutorul de alt gen" la mine a fost binevenit caci altfel o mai lalaiam mult pana la primul zbor, nu spun ca nu prefer sa muncesc de unul singur dar chiar vroiam sa il zbor cat mai repede.
Puteam sa termin treba si fara ajutorul altuia dar mai dura poate 2-3 luni, poate mai mult.....
Urmatorul pe lista este un "Piper" sau un "Fly-Baby".
Spor si voua, si de abia astept Strejnicul.
Cu stima Stefan.
"Ajutorul de alt gen" la mine a fost binevenit caci altfel o mai lalaiam mult pana la primul zbor, nu spun ca nu prefer sa muncesc de unul singur dar chiar vroiam sa il zbor cat mai repede.
Puteam sa termin treba si fara ajutorul altuia dar mai dura poate 2-3 luni, poate mai mult.....
Spor si voua, si de abia astept Strejnicul.
Cu stima Stefan.
Postat 11 August 2005 - 09:44 AM
Stefan, la 11 Aug 2005, 10:41, a spus:
Poate 2-3 decenii...
Am eu planurile de la "Fly Baby", mapa poloneza, dupa care si la terminat Tibi pe al lui! Le vrei?
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 12 August 2005 - 09:33 AM
Poate 2-3 decenii...
Esti asa de optimist!
Multumesc Marinaru', le-am copiat de la Razvan.
Esti asa de optimist!
Multumesc Marinaru', le-am copiat de la Razvan.
Postat 13 August 2005 - 05:57 AM
O.K.
Spor la efort in continuare!
Spor la efort in continuare!
Hyper Bipe Electric
Hyper Bipe Electric
Postat 13 August 2005 - 05:59 AM
Hello!
Poate vedem ceva poze noi cu mmmonstrul???????
Poate vedem ceva poze noi cu mmmonstrul???????
Hyper Bipe Electric
Hyper Bipe Electric