Modelism - RHC Forum: MAGIA medaliilor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

MAGIA medaliilor

#1 Useril este offline   Dom*PROFESOR 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1301
  • Inregistrat: 17-April 02

Postat 31 March 2003 - 05:15 PM

:) :D :(

Draga Pitts,

Incerc sa raspund provocarii deschise de tine dar nu in sensul de a crea resentimente, animozitati sau idei de prost gust. Considera ca este doar o polemica si sper ca mesajul ei sa fie unul pozitiv.
Asa cum toti stim, cauza modelistica in conditiile actuale este greu de sustinut, de pastrat mai ales ca un simbol pentru generatiile viitoare.
Tinichelele de care vorbeam eu , desi sunt de β€œβ€2 lei””, si acesta este adevarul, provoaca o adevarata MAGIE in momentul inmanarii lor. Prin ele se transmit, cel putin asa cred eu, sentimente de mandrie nationala, de victorie in competitie.
Dar lucrurile astea vin din vremurile indepartate, cand ierarhia valorica era bine cunoscuta, oamenii traiau intens aceasta competitie in numar mare, exista un intreg sistem bine pus la punct si in sensul banilor si fondurilor alocate.In contemporaneitate lucrurile, tehnica au evoluat iar valorile existente sau viitoare fac eforturi mari, numai de ele stiute, atat materiale prin investitii in echipamente scumpe de ordinul sutelor sau miilor de dolari si in acelasi timp, tot la cheltuieli, mult timp, vointa si munca efectiva pentru realizarea modelelor.
Aceasta fiind realitatea Federatia ar putea sa ofere o medalie si o diploma mai ca lumea, o cupa frumoasa, poate si un premiu ca merite pentru eforturile facute de sportivi.
Punand degetul pe rana este pacat si inadmisibil sa gandim despre participarea la competitii doar pentrua face activitate sportiva ce se raporteaza intr-un bilant.
Sunt de acord sa ni se spuna ca aceastea sunt posibilitatile actuale, de intales dealtfel, dar ca lucrurile merg pe fagasul bun .De ce?:
--Intr-o zi MAGIA se va rupe si ne vom trezi ca nu am facut nimic, nici pentru noi si nici ca sa o pastram.

Dom*PROFESOR- martie 2003
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu