passion, la 12 May 2013 - 02:15 PM, a spus:
scrie clar de unde au rezultat preturile:
Preturile, sant cele la care au fost comandate plus transport-ul . . . !
Mustang-ul a fost comandat de la House of Balsa de un amic din Statele Unite(nu trimit in Romania), transportul(adica posta)a costat cam inca odata cat modelul, adica in total, aprox. 100 de dolari(relativ comparabil la pret cu Sierra, avand in vedere Pitts-ul . . ). De aici pretul . . .
Modelele de la Guillow's au fost comandate in Anglia, pe vremea cand Sierra nici nu cred ca avea asa ceva . . . si da, am platit si la ele transportul . . . De aici pretul . . . .
Cunoscand apetitul pt. comentarii ofticoso-mistocaroase de pe forum, recunosc ca am facut greseala de a nu ma uita inainte de a posta, pe Sierra(macar) . . .Oricum, diferentele de pret sant minore(ex. Kestrel-11 lei diferenta), altele(ex.Fockewulf-ul, Cessna 180 si Typhonon-ul), fiind comparativ cu Sierra chiar mai ieftine, singurul la care apare o diferenta mai mare de pret, fiind Spitfire-ul, care daca nu este alt model(putin probabil . .)nu pot sa fac altceva, decat sa las la pretul de la Sierra sau sa il pastrez . . . .
Preturie oricum nu sant fixe, in anunt am spus clar, ca sant negociabile, dupa cum am spus si ca prefer comentariile pe mesagerie privata sau (mai bine) la telefon . . . ! Vintage, Ne-Vintage, cred ca am mai lamurit din chestii !