GCS sa fie, de fapt. Clementa e apreciata, atunci cand se acorda.
ZERO-UAV ys-x6-P
Postat 14 November 2013 - 08:59 PM
Hai bre, nu mai radeti de noi, bietii APM-isti :)
Si cum se foloseste ?
Si cum se foloseste ?
... cu picioarele pe pamant ...
Postat 14 November 2013 - 10:56 PM
Asta a fost necioplit!
Bunul simt ar trebui sa fie de "common sense'.
Postat 14 November 2013 - 10:59 PM
Scuzati confuzia creata, diacriticele le folositi după cum vă convine, fiecăruia!
Postat 14 November 2013 - 11:21 PM
Nu FC-ul foloseste conexiunea la internet ci device-ul cu care te conectezi la FC (tableta, smartphone, pc). Eu de obicei incarc in cache harta zonei unde zbor tinand cont ca nu ma mai pot baza pe o conexiune stabila la net.
Postat 14 November 2013 - 11:51 PM
adioperator, la 14 November 2013 - 11:21 PM, a spus:
Nu FC-ul foloseste conexiunea la internet ci device-ul cu care te conectezi la FC (tableta, smartphone, pc). Eu de obicei incarc in cache harta zonei unde zbor tinand cont ca nu ma mai pot baza pe o conexiune stabila la net.
Daca vrei, in conditiile in care toti suntem diferiti si nu-mi permit sa consider identitati, pot sa-mi fac mea culpa pentru grava eroare facuta, daca mesajul mi-a fost adresat. Daca nu e cazul, da, asa-i, facui referire la FC in loc de GCS..... Recunosc, chiar si in afara Marii Adunari Nationale http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/mad.gif dar, berbec fiind si insistand, tot la FC ajungem, intr-un final http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif. Pentru ca toti parametrii dinspre/catre, tot de FC sunt generati/acceptati, modulul wifi fiind doar o interfata.... Howgh!
Considerentele au fost mai multe pentru care mi-a cazut cu tronc pufosenia aia de router wireless, incluzand acest aspect.
Offtopic : pe aparatul foto am instalata o tableta Android (atat ca ecran suplimentar cu rezolutie/diagonala mai mare, cat si pentru folosirea unui soft de control al aparatului). Prin intermediul router-ului pot, de pe un alt device Android cu acelasi soft instalat, sa controlez de la distanta aparatul, inclusiv varii/toate setarile necesare.
In plus si/sau in paralel, pot folosi router-ul si pentru nevoile GCS-ului, chiar daca, teoretic, nu ar fi nevoie.