Dragut, pur si simplu suntem prea multi! Si pe afara, oameni de varsta mea posteaza fara a se rusina la rubrica de incepatori! Ceea ce se incearca a se evita, discriminarea, pur si simplu e un non-sens! Suntem oricum discriminati, in sensul pozitiv! De ce? Pai cred ca baiatul lui Bogdan Stancu, de exemplu zboara mai bine ca mine, mai fin si mai fara emotii! Ca asa e el! Retineti ce termeni de comparatie aleg, sa fiu realist. Acum, Bogdan sa nu se supere, bravo baiatului! Am vazut ca ii place, deci asta e important, nu cicaleala parintilor sau a celor mai mari...
Deci, sa fim seriosi! Poate cu ceva tehnic pot interveni intr-o discutie cu Zod, sau altii pe care i-am vazut personal, dar in materie de zbor ma abtin pur si simplu, fiindca din anumite puncte de vedere as fi ridicol! Necazul este ca nu toti se abtin. Si in cazul asta, poate ca preferam sa privesc la Incepatori reportajul cu Filius, care nu ar mai fi deranjat pe nimeni, era la locul lui! Si mai sunt si alte exemple. Multe, si cu reactii. Multe nici nu au mai fost postate, din aceleasi motive. De ce trebuie Yak sau oricare altul sa indure sute de intrebari puerile, puse de mii de ori? Propun si ca butonul "search/cauta" sa fie scos, tot nu-l foloseste nimeni...
Deci, cinstit, cred ca ar trebui rediscutata problema. Si ca sa nu poluam subiectul, poate moderatorii o sa mute discutia in alta parte.
Cu stima,
Costel
Pagina 1 din 1
Discutie-propunere referitor la incepatori
Arata acest topic
Pagina 1 din 1