D3xt3r_Jr., la 3 Jan 2006, 22:07, a spus:
nu prea cerd ca se merita sa pui DF pe aripa
din cate am citit pe aici au randament cam mic. si pana la urma cum vrei sa faci?? sa lasi si speed-u cu elice si DF?? ce vrei sa faci racer? totusi ai avea nevoie de un pack serios acolo(vreo 4000mAh LiPo) plus un controller tzapan. nu prea vad ce rost ar avea.
totusi daca ai tu pitici in freza incearca doar ca te usurezi serios de bani
Pitici in freza ai tu. Exista oameni care au pus pe zagi un motor de 7 cc . Eu personal pregatesc o delta noua (nu e departe de zagi) cu motor de 4.2 cc pentru ca cea cu 2.5 cc nu imi mai ajungea.
Nu ma pricep la turbine intubate dar daca vrei intradevar viteza merge sigur cu 2 speed 400 si aripa taiata la 1 m. Din nefericire pierzi din stabilitate dar castigi viteza. Bogdan Stancu a pus turbina intubata pe o delta si imi aduc aminte ca nu a fost multumit (posibil sa gresesc)
@alexei
Pe de alta parte alexei... nu poti sa zici ca ai gresit cand ai scris .. gresesti un cuvant , scapi o litera ....
Poti sa zbori un zagi cu 2 motoare cu o statie cu 3 canale cu mixer (vezi neon) . Ce ai vrut sa zici la sfarsit ??? "as putea merge numai cu ele in zbor sau daca am nevoie de forta max sa merg cu toate 3 motoarele si m-ar ajuta si in viraje". Nu cred ca e nevoie sa te ajute motoarele. Daca ai destula comanda pe eleroane cu zagi aproape ca intorci pe loc.