Am facut o comanda de la americani din Franta si dupa ce am achitat-o,m-am trezit ca la usa mai aveam de plata circa 50 euro din cum m-am inteles cu cel de la curierat,ca ar fi vorba de taxa dintre tari,respectiv in capul meu m-am prins tarziu ca de fapt erau taxe vamale.Din cate am inteles s-ar fi putut evita daca era trecut pe colet ca fiind cadou?A mai patit careva?Multumesc!
Pagina 1 din 1
comanda de pe amainhobbies despre taxe
Postat 15 February 2013 - 10:00 PM
Din pacate magazinele din state nu prea fac treaba asta, cu declarat valoare mai mica sau chiar cadou. Le e mai frica de IRS decat ca ar putea pierde un client european. Astept si eu un pachet de la ei, dar are valoare mica, asa ca nu-mi fac griji. Ideal ar fi sa trimiti pachetul la o adresa in state si de acolo sa-ti retrimita in Romania, fara factura atasata pe pachet. Eu mi-am luat-o mai demult, cu un pachet de la Victoria's Secret, pe vremea cand treceau toate prin vama fara sa te intrebe cineva ceva, prin 2006, cred. Treaba e ca eram grabit si le-am comandat prin UPS, asa ca am primit, pe langa pachet, si o frumoasa factura continand TVA si taxe vamale (30% la vremea aceea)
Axial Yeti XL
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide

Postat 16 February 2013 - 01:50 PM
Tzicul, la 15 February 2013 - 10:00 PM, a spus:
Din pacate magazinele din state nu prea fac treaba asta, cu declarat valoare mai mica sau chiar cadou. Le e mai frica de IRS decat ca ar putea pierde un client european. Astept si eu un pachet de la ei, dar are valoare mica, asa ca nu-mi fac griji. Ideal ar fi sa trimiti pachetul la o adresa in state si de acolo sa-ti retrimita in Romania, fara factura atasata pe pachet. Eu mi-am luat-o mai demult, cu un pachet de la Victoria's Secret, pe vremea cand treceau toate prin vama fara sa te intrebe cineva ceva, prin 2006, cred. Treaba e ca eram grabit si le-am comandat prin UPS, asa ca am primit, pe langa pachet, si o frumoasa factura continand TVA si taxe vamale (30% la vremea aceea)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1