Modelism - RHC Forum: Compatibilitate - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Compatibilitate

#1 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 10 February 2013 - 10:50 AM

Salut...am o Tamyia tt-o1 RTR...merge sa mut reciverul+tx de pe ea la savage ,reciverul de la tamiya merge 7,4v parca,ala de savage doar 6v...trebuie sa schimb si servo-urile de pe savage...ma puteti lamuri va rog ?
eu am chi acceleratie/frana si ch2 directie la savage....la tamyia pe ch1 am (esc-ul??) si pe ch2 directi ? nu ma pricep....
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#2 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3386
  • Inregistrat: 22-October 12

Postat 10 February 2013 - 11:13 AM

Vezi postareasoarece, la 10 February 2013 - 10:50 AM, a spus:

Salut...am o Tamyia tt-o1 RTR...merge sa mut reciverul+tx de pe ea la savage ,reciverul de la tamiya merge 7,4v parca,ala de savage doar 6v...trebuie sa schimb si servo-urile de pe savage...ma puteti lamuri va rog ?
eu am chi acceleratie/frana si ch2 directie la savage....la tamyia pe ch1 am (esc-ul??) si pe ch2 directi ? nu ma pricep....

toate receptoarele au o plaja de alimentare in general de la 4,8v la 6v sau daca e specificat in manual si mai mult.
asta inseamna ca el functioneaza in parametri si la 6 si la 4.8.
la savage, daca e termic ai alimentare din 5x1.2v care proaspat incarcat are in jur la 8v fara sarcina.
in concluzie... se poate.
mai fac o baie!
0

#3 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 10 February 2013 - 12:51 PM

mersi,asta inseamna ca o sa alimentez reciverul de tamiya la pack-ul savage-ului de 6v sau pot merge si ala de 7,2 ....nu?
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu