caut amatori pentru machete statice din constant schimb de idei
Postat 22 August 2005 - 07:57 PM
A si vroiam sa zic ca nu am nimic, deoarece am inceput un mig 29 fulcrum a dar nu l-am vopsit. Si cum spuneam daca vrei sa facem ceva impreuna Id-ul meu de yahoo este poenaru_stefan .
Dupa mult timp m-am hotarat ca maine sa incep sa construiesc un colt din satul romanesc din bete de chibrit :huh: cred ca iese ceva frumos. Asa ca maine ma duc sa cumpar lipici si mult bete de chibrit.
Aceasta postare a fost editata de luciffer: 22 August 2005 - 07:58 PM
:::::: De ce sa dai bani pe masini , cand inca mai exista ranga ! ::::::
===================================================
Postat 22 August 2005 - 10:58 PM
Postat 23 August 2005 - 11:40 AM
Postat 23 August 2005 - 11:42 AM
Postat 23 August 2005 - 05:14 PM
Postat 23 August 2005 - 09:48 PM
datele nu sunt foarte exacte . Am uitat dimensiunile , dar stiu ca sunt suficient de mari pentru a face transportul " intr-o bucata " un adevarat circ!!!
Postat 23 August 2005 - 11:37 PM
Postat 24 August 2005 - 08:36 AM
la forest mag de la trocadero spre casa de cultura pe partea stanga la parter bloc turn
si mai nou prakticar
Postat 25 August 2005 - 04:07 PM
Aceasta postare a fost editata de kamikaze: 25 August 2005 - 04:07 PM
Postat 26 August 2005 - 06:25 PM
multumesc pentru sfaturile pretioase din mi.intradevar ,am multe de invatat de la tine,se pare ca degeaba am fost campion national la machete statice trei ani la rind.un sfat bun...... :angry: B) :D :D
user vechi:stamy
Postat 01 September 2005 - 12:00 PM
Postat 01 September 2005 - 12:56 PM
b38lea, la 1 Sep 2005, 12:00, a spus:
Dupa un lung sir de mesaje pe care le-ai postat in diverse locuri pe forum, abia acum am inceput sa inteleg ce vrei sa spui.
Intrebari nu am.
Bafta!
PS Poate te straduiesti un pic si vi si la una din intalnirile machetistilor din Bucuresti, intalniri care au loc lunar. Luna trecuta ai ocolit subiectul. Pate incerci luna asta.

Postat 02 September 2005 - 08:03 AM
barcuta, la 1 Sep 2005, 18:01, a spus:
poate nu stiu eu dar in Constanta nu am auzit de amemenea club poate stie cineva cand si unde se intalnesc oamenii cu hobi-uri de genul asta
Eu n-am vorbit nicaieri de un club ci de intalnire si pentru asta este suficient sa ai aceiasi pasiune cu ceilalti si fireste, sa vrei sa mergi la intalnire. Bitex si Marinaru au venit la una dintre intalniri si din cate stiu eu, nu le-a displacut.
In general ne adunam peste 15 pasionati, cu "obiectele" pe masa, iar discutiile sunt destul de interesante si merg de la istorie pana la tehnici si tehnologii folosite.
Despre intalniri in Constanta nu stiu, dar in Mangalia exista un flacau din gasca noastra de machetisti, dar nu se ocupa de nave. In schimb, de nave (machete), se ocupa Andrei Romeo si care este super tare la capitolul asta. Din pacate, despre el nu mai stiu mare lucru de multi ani.
Bafta!

Postat 03 September 2005 - 03:37 PM
Multumiri de rigoare lui Barcuta
Postat 03 September 2005 - 09:54 PM
Bafta numai bine
Postat 05 September 2005 - 08:28 AM
barcuta, la 3 Sep 2005, 21:54, a spus:
Felicitari! Inseamna ca pot sa te depistez si dupa nume :)
@b38lea - voi avea grija sa aflii din timp. Oricum trece in calendar data de 15 octombrie.
Bafta!

Postat 05 September 2005 - 10:58 AM
Citeaza
Voiam sa spun ca nu ti-ai trecut numele in profilul tau :)
In alta ordine de idei, eu am avut o reactie destul de vehementa (relativ) la adresa unui articol care a aparut intr-o revista in care se spunea ca la Europene au participat .......(citez ce am zis atunci) "despre Campionatul european de navo tinut la Constanta si tot 7 poze. Sunt sigur ca si despre asta cat si despre romanii care au participat se putea scrie mai mult. Mult mai mult." si "Ca o parere personala, cred ca participantii ..... meritau mai multe cuvinte chiar daca pozele apareau in format mai mic facand loc la mai mult text."
In concluzie, daca lumea nu va cunoaste, lasati modestia si facetiva cunoscuti pentru ca meritati din plin asta.
Citeaza
Nu! Nu sunt! :o
Bafta!