Modelism - RHC Forum: caut amatori pentru machete statice din constant - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

caut amatori pentru machete statice din constant schimb de idei

#31 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 05 September 2005 - 12:59 PM

b38lea, la 4 Sep 2005, 15:54, a spus:

nu am stiut ca sunt astfel de intilniri , ma intereseaza,dar dupa 30sept . dati-mi de stire
cu stima

Ma ucizi. Pai tu nu mai citesti unde ai scris? Uite aici iti spusesem sa-mi dai un mail ca sa-ti spun unde se tine intalnirea:
Intalnire
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#32 Useril este offline   barcuta 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 05 September 2005 - 09:26 PM

PENTRU Crios

nu stiu despre articolul despre care vorbesti dar din pacate nu am fost nicila europene[personal] fiindca nu am fost in tara[navigam]

dar daca miai trimite o pag scanata scanata as fii foarte recunoscator . sunt curios ce poze sunt

in toata chestia cu " sa ne facem cunoscuti" stii care este problema in tara la noi !!
marea majoritate a machetistilor {ma refer la cele statice] fac asta nu numai din placere ci si din nevoie de bani pe cand cel putin pe cei care ii cunosc eu si lucrez cu ei ma refer la Andrei Romeo si la Costiniuc Corneliu fac asta doar din pasiune pentru ceea ce a fost real si incearca sa redea cat se poate de bine nava reala .............. si multe altele

din pacate nu se tine cont de cele enumerate mai sus si se da "peste ochi " ies la vanzare fel de fel de caricaturi cu care se ia ochii targului . Da este adevarat ca o macheta realizata foarte bine costa si mult ceea ce nu poate prea multa lume sa-si permita asa ceva . si ca o gluma, numai Becalii poate
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif

sa auzim numai de bine [B]
0

#33 Useril este offline   Crios 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 08-September 03

Postat 06 September 2005 - 01:59 PM

@barcuta,
din pacate nu am un scaner, dar daca reusesc sa ma proptesc pe undeva, cu cea mai mare placere iti trimit pagina scanata. Daca nu ma proptesc pe nicaieri, atunci o sa fac in asa fel sa intri in posesia revistei.
Tot din pacate, in articolul respectiv nu sunt mentionati decat Andrei Romeo si Cornel Costiniuc din Constanta, Ilie Goga din Bucuresti, Dan Lucian, Artenie Alin din Timisoara si Marius Chescu de la SCM Bacau.
Articolul se incheie cu (citez) "Detalii la secretariat, dna. Conu Marius, telefon ....."
Daca ma chinui un pic chiar pot reproduce intreg articolul doar ca nu am acum 10 minute la dispozitie ca sa fac asta.
Bafta!
0

#34 Useril este offline   barcuta 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 03-January 05

Postat 06 September 2005 - 02:42 PM

pentru Crios

CEI MENTIONATI SUNT CEI MAI BUNI DAR DE Artenie Alin NU AM AUZIT SI NICI NU L-AM VAZUT POATE DATA VIITOARE .

Oricum daca ai posibilitatea sa vad si eu articolul ar fii k daca nu iarasi k oricum iti multumrsc ca am aflat de acest articol

eu sunt multumitt de mine ceea ce am facut pana acuma pt clubul Farul dar de acuma in colo va fii mai greu fiindca nu prea mai am timp de lucru, ceea ce numi convine. inainte stateam in fiecare zi de dimineata pana seara dar acuma nu mai este la fel ..... mai am un an de fac si termin .....

k bafta, si numai bine
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu