Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 31 January 2013 - 12:44 AM
Pagina 1 din 1
Planor 3m Aripi din balsa, fuzelaj din fibra, stare jalnica.
Postat 31 January 2013 - 12:40 AM
Dupa cum spune si titlul vreau sa "scap" de planorul mai sus mentionat. Sta si zace in atelier de mai bine de 2 ani, l-am luat si eu de la un prieten pe ideea "da-mi tot ce zboara ca sa am de unde alege". M-am tot laudat ca ma apuc de el dar nu am mai facut-o nici o data. Pretul este de 30 lei, negociabil. As aprecia enorm daca viitorul client ar putea veni sa il ridice personal, nu am nici o sansa sa expediez "bestia" prin Posta Romana. Din cauza ca intru destul de rar pe internet prefer sa fiu contactat telefonic la numarul 0727620967 indiferent de zi sau ora. Stima.
Postat 31 January 2013 - 09:45 AM
Avionul s-a dat. In cel mai scurt timp urmeaza sa inchida si topicul. Multumesc
Postat 31 January 2013 - 11:44 AM
" Din cauza ca intru destul de rar pe internet prefer sa fiu contactat telefonic la numarul 0727620967 indiferent de zi sau ora "
Postat 31 January 2013 - 09:55 PM
amd, la 31 January 2013 - 11:44 AM, a spus:
" Din cauza ca intru destul de rar pe internet prefer sa fiu contactat telefonic la numarul 0727620967 indiferent de zi sau ora "
Nu vreau sa ofensez pe nimeni. Imi cer personal scuze pentru cele intamplate. Stiu ca majoritatea tranzactiilor se rezolva prin mesaje postate in topic sau mesaje personale, dar timpul meu liber limitat nu imi permite sa stau mereu pe net pentru a citii si raspunde la meaje. Am specificat ca doresc sa fiu contactat telefonic, asadar primul care a facut asta a fost si primul servit, in cazul de fata "AMD". Toata stima. Planorul s-a dat. Topic inchis.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1