Carduri de plati pe net
Postat 19 January 2013 - 10:00 PM
Stiu acuma ca nu costa sa ti-l faci,iti ia putin pe luna ca intretinere sau ceva de genu si ca mai ai si ceva promotii in functie de banca.
Acum,ce s-ar preta mai bine pentru cumparaturi pe net cu paypal,de la ce banca si de care,intentionez sa il alimentez doar inainte de o achizitie ca sa nu am nimic pe el ca cine stie,asa il foloseam pe cel al parintilor(pe care vine salariul,prea periculos sa risc asa mult).Banuiesc ca e mai bine asa,daca cumpar de 50$(in dolari vreau sa il folosesc)ii pun 170 lei si a 2-a zi fac cumparatura.Mai sunt si alte taxe/comisioane?
Postat 20 January 2013 - 10:37 AM
Singura problema e ca nu au oficii deschise in weekend si nici ATM-uri cu posibilitatea de a alimenta contul. ING si BCR ar fi alternativele, pentru momentele in care "ti se pune pata" sa achizitionezi ceva la 01.30 in noaptea de sambata spre duminica, si n-ai bani in cont.
Aceasta postare a fost editata de Para: 20 January 2013 - 10:40 AM
Postat 20 January 2013 - 11:19 AM
Paypal este prea sigur ca sa te mai complici asa, chiar daca ti-l sparge cineva, primesti email cu chitanta si daca stii ca nu e cumparatura ta, alertezi imediat si aia blocheaza tranzactia.
Pe motivul asta eu nu mai cumpar de nicaieri daca nu are Paypal, nu mi-am mai dat cardul pe net de ani buni.
Am 3 carduri inregistrate la PP si unul la Amazon, si atat, alte canale de plati nu mai am.
Au fost doua tentative de spargere in tot timpul asta, si nu am pierdut nimic, odata pe Amex si odata pe ING, in ambele cazuri banca a fost cea care m-a anuntat.
Postat 20 January 2013 - 05:15 PM
Cand cumperi ceva se face intai o rezervare/blocare a sumei echivalente in lei la cursul bancii din momentul ala, apoi peste 2-3 zile cand se finalizeaza tranzactia se ajusteaza suma exact la cursul din momentul finalizarii, suma poate fi mai mica sau mai mare decat s-a rezervat initial, dar pe aproape.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 20 January 2013 - 05:16 PM
Postat 20 January 2013 - 05:21 PM
https://login.24bank...d=true&status=3
La BCR transferul intre conturi e instantaneu, asa ca ti-l poti alimenta si sambata la 1 noaptea. O singura data am observat cateva tranzactii "false", dar le-au anulat cei de la banca si nu a fost nicio problema
Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 20 January 2013 - 05:23 PM
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide

Postat 20 January 2013 - 05:26 PM
renatoa, la 20 January 2013 - 05:15 PM, a spus:
Cardul nu va fi pe numele meu,nu va fi a meu,dar eu il voi folosi :) pentru diverse achizitii de modelism.
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 20 January 2013 - 05:27 PM
Postat 20 January 2013 - 05:29 PM
Postat 15 April 2013 - 08:12 AM
gateaway, la 13 April 2013 - 08:32 AM, a spus:
Imi poate recomanda cineva un host de calitate? ceva care sa aiba inclus trafic necontorizat, mai mult de vreo 5 conexiuni concurente la care site-ul sa mearga brici ?
orice sugestie sau parere ma ajuta.
multumesc anticipat!
am gasit un host ok, au pachete diferite pentru hosting si inreistrare domenii, plus ca ofera si alyte servicii pentru site-uri web. Claus Web: http://www.clausweb.ro/
au sisteme de stocare ssd, rapide deci, ceea ce e cam ce vroiam.
speram o sugestie de la voi, people :D
Postat 28 November 2013 - 06:07 PM
Postat 28 November 2013 - 07:08 PM
Citeaza
E interesant de stiut de unde ai aflat asta. Ai deschis un cont la Paypal si ai incercat sa ii atasezi un card?
Mastercard e la fel de bun ca si Visa pentru PayPal.
De altfel au inclus si cardul Maestro, care nu era acum cativa ani, daca nu gresesc.
Personal am folosit ani multi Mastercard pentru PayPal.
Aceasta postare a fost editata de Primus: 28 November 2013 - 07:09 PM
Postat 28 November 2013 - 10:24 PM
Ciprian97, la 28 November 2013 - 08:20 PM, a spus:
Eu am inrolat la PP si un card Visa(RFZ) si unul Mastercard(OTP) asa ca nu-ti face griji... singura problema e sa ai ”cascaval” pe ele! :db:
Cosmin
Postat 02 December 2013 - 10:33 PM
Losi LST XXL

Postat 02 December 2013 - 10:57 PM
Nu sunt singurii cu comisioane aproape nule, la BancPost am sub 2 lei pe luna, la ING ceva mai mult, vreo 3 lei, dar zero la extragere numerar la ATM-urile proprii.
De acord ca cei doi granzi BCR si BRD sunt monumentali... mai exista numai din cauza ca au drept clienti toate regiile de stat, ca altfel...
Postat 07 December 2013 - 01:52 AM
Ciprian97, la 06 December 2013 - 11:14 PM, a spus:
Dupa logarea in cont iti apare fereastra cu aprobarea platii (nu aprobi inca) si parca pe aceasta pagina, unde iti arata suma in lei, ai si ceva in genul other options, dai click pe ea si te anunta ca nu-ti mai poate spune suma de plata in lei, acesta suma o vei vedea pe extrasul de la banca ta. O spun din amintiri, dar sunt pe-aproape. Oricum, nu aprobi suma in lei pe care ti-o spun ei, asta-i ideea principala!
Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 07 December 2013 - 01:53 AM
Losi LST XXL