Modelism - RHC Forum: Care amestecuri ard mai repede - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

Care amestecuri ard mai repede

#121 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 13 April 2007 - 07:59 PM

Tza rocket, la 13 Apr 2007, 19:56, a spus:

100/40/10 ,KNO3/Zahar/sulf

e total aiurea combinatia...si proportiile iar sunt aiurea...
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#122 Useril este offline   metalan_lsp 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 12
  • Inregistrat: 20-April 07

Postat 15 May 2007 - 09:30 PM

De ce va complicati protoxideul de azot e destul de usor de facut homemade si e chiar usr de lichefiat (cu putina pricepere si ceva scule homemade) se extrage prin descompunerea azotatului de amoniu (NH4NO3 -> N2O + N2O) si se lichefiaza pe la 40 atm ceea ce nu e foarte greu de realizat. Apoi parafina se gaseste in lumanarile alea albe de nunta (aia e parafina nu ceara) si se amesteca cu carbune sa ajute la aprindere (topita) de aici fiecare cum place. Apropo dexter experimentul e mama invataturii nu tiparul.
0

#123 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 16 May 2007 - 04:20 PM

metalan_lsp, la 15 May 2007, 21:30, a spus:

De ce va complicati protoxideul de azot e destul de usor de facut homemade si e chiar usr de lichefiat (cu putina pricepere si ceva scule homemade) se extrage prin descompunerea azotatului de amoniu (NH4NO3 -> N2O + N2O) si se lichefiaza pe la 40 atm ceea ce nu e foarte greu de realizat. Apoi parafina se gaseste in lumanarile alea albe de nunta (aia e parafina nu ceara) si se amesteca cu carbune sa ajute la aprindere (topita) de aici fiecare cum place. Apropo dexter experimentul e mama invataturii nu tiparul.

5 minute de ras pe jos.... B)
protoxideu? vreo denumire noua ceva?
...40 de atmosfere de facut in casa...da e super simplu cu pompa de la bicicleta merge
reactia de descompunere mie mi se pare cel putin ciudata.... nu-i cumva NH4NO3->N2O+2H2O
ia zi-mi cate motoare de racheta ai realizat TU practic, cap coada. acum te mai intreb stii care sunt problemele pe care le presupune un motor hibrid? le-ai studiat putin? nu-i chiar asa de simplu cum pare
cat despre experiment... da e adevarat dar cand ai conditiile si pregatirea necesara, ca daca e posibil sa dai de lucru celor de la salvare sau pompe funebre...
Dex

Aceasta postare a fost editata de Dexter_Jr: 16 May 2007 - 04:21 PM

Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#124 Useril este offline   Shumica 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 22-May 06

Postat 17 May 2007 - 08:23 AM

Hai mai dexter_jr lasa omu' ca are dreptate ... eu am acasa compresor de 200 de bari home made;merge brici mai ales cind maninc fasole :o si ma pregatesc sa lansez o racheta pina la luna (este cu oxigen si hidrogen obtinut prin electroliza cu trusa pionierului minitehnicus) :o
Si ieri va fi o zi !
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu