Modelism - RHC Forum: HeadPlay 800 x 600 FPV goggles - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HeadPlay 800 x 600 FPV goggles

#1 Useril este offline   cristilo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 14-January 12

Postat 02 January 2013 - 11:15 AM

Salut,

am de vanzare acesti ochelari: HeadPlay 800 x 600 FPV goggles

Nu am sa descriu aici caracteristicile care pot fi dealtfel gasite foarte simplu pe net impreuna cu comentariile pro si contra de pe forumurile de profil. Va spun ce am facut eu:
- i-am confectionat (cu mult drag :yahoo: ) un suport pentru Liberator (asta cand am vazut cat costa de adus unul din plastic + transport din state) (vezi poza). Acest suport fixeaza mai bine cablurile video pentru a evita orice intrerupere in timpul zborului, plus ca, unitatea centrala se poate atasa de curea, etc..
- Dupa tone de forumuri citite in cautarea unei solutii optime de alimentare, am adaugat un rezistor si o mufa de alimentare pentru un alimentarea de la un LiPo 2S plasat in interiorul unitatii centrale. (Nu se alimentati cu nimic altceva decat cu un 2S daca folositi aceasta varianta) Din data ce aceasta varianta a mers fara probleme nu am mai facut nici un test pentru alimentarea din exterior prin mufa jack. Cica se poate si pe acolo direct de la un 3S dar nu am vrut sa incerc si in general sunt foarte prudent in a face improvizatii la lucrurile pe care le folosesc.

Pachetul este complet si perfect functional. Nu am scos nici tiplele de pe ochelari sau unitatea centrala. Tot ce am adaugat este non-invaziv :)
Acc LiPo 2S NU ESTE de vanzare (am lasat poza doar ca sa se vada ce tip de LiPo 2S intra la fix in unitatea centrala)

Asadar, ochelarii i-am scos o singura data din casa, ocazie cu care a facut acest zboruletz (Video), Imaginea este excelenta, se poate regla dioptria si DIP-ul, numai ca eu unul, desi am facut teste in casa, am se pare o mica problema optico-mentalo-claustro-etc...Nu ma pot obisnui deocamdata cu asa ceva si am constatat ca sunt mult mai relaxat cand va uit la un monitor. (am unul un led de 15' care nu e, ce-i drept, la fel de practc de dus pe camp ca o pereche de ochelari, dar ma face sa ma simt mai relaxat) Asadar, cum acestia stau practic nefolositi...iata-ma scotandu-i la vanzare.

Pretul este fix: 600ron
(pot trimite in tara cu plata ramburs dar numai cu FanCourier sau Urgent. Exclus Posta. Eventual plata in cont ING si plata transportului la primire - asa cum am procedat si cand am cumparat multe "zanganele" de la cei de aici de pe forum)

Multumesc,

Iata cateva poze cu unele detalii la care ma refeream mai sus.

Fisier atasat  photo 1 (2).JPG (108.68K)
Number of downloads: 383 Fisier atasat  photo 2 (2).JPG (98.29K)
Number of downloads: 370 Fisier atasat  photo 3 (2).JPG (106.77K)
Number of downloads: 359
Fisier atasat  photo 4 (1).JPG (74.6K)
Number of downloads: 348 Fisier atasat  photo 3 (1).JPG (96.18K)
Number of downloads: 374
0

#2 Useril este offline   cristilo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 January 2013 - 07:06 AM

up! 550ron.
0

#3 Useril este offline   cristilo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 January 2013 - 08:10 AM

up. 550ron
0

#4 Useril este offline   cristilo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 February 2013 - 08:23 AM

Last call: 450 ron pana pe 7 feb dupa care se retrag de la vanzare.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu