Am vazut ca mr. anonim a inchis subiectul cu realizari, am deschis eu unul pt. ca eram dator cu niste poze inca de anul trecut. (nu am avut digital la indemana).
Deci : Se numeste "Vega", asa am botezat-o eu. Original este pescadorul Sumava, putin modificat.
Acum deja are multi km (sau mile) parcurse si merge super . Un pic (mai mult) supra motorizata, adica la o viteza normala merge cu motorul pe la 2.5 volti (din 6 V cat are acumulatorul). Daca o dau la maxim, se ridica o treime din apa de zici ca e model de viteza, dar sta bine pe apa si merge super si la viteza maxima.
I-am pus cuva aia din spate din 2 motive :
1. am un prieten pescar si m-a rugat el.
2. am tot vazut asha- zisele navomodele de pescuit si am vrut sa arat din punctul meu de vedere ce inseamna asha ceva.. restul parerea mea sunt barca, copai de pescuit, orice numai navomodel nu. A mea are si replica in marime naturala.. sau mai exact ea este replica unui vaporas esistent (prin polonia pe undeva) Fara suparare, dar orice cioara isi lauda puiul.
Si acum poze..
Bafta.
P.S. E realizata integral de mine, exclusiv din balsa si placaj, mai putin cuva care e din tabla de la cutii de nes.

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla