Modelism - RHC Forum: ionis - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ionis neserios(ca sa nu spun altfel)

#1 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 12 November 2011 - 12:37 PM

am cumparat o statie spektrum dx5e cu tot cu receptor de la userul din titlul.am fost asigurat de starea foarte buna in care se afla statia,numai ca surpriza....aceasta nu se binduieste cu receptorul.am facut probe cu mai multe emitatoare si receptoare dar nimic.receptorul merge dar emitatorul nu.a fost sunat si i s-a explicat problema,a recomandat sa vorbim cu alt user de aici care se ocupa de reparatii.s-a vorbit cu acel user dar problema nu este asa simpla.acum nu mai raspunde la telefon....deci,concluzia o trageti voi, :D dragi colegi.

Aceasta postare a fost editata de stamate: 12 November 2011 - 12:38 PM

Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
0

#2 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 24-November 10

Postat 06 December 2011 - 10:01 AM

salut.imi cer scuze pt neplacerile create.stiai de la mine ca statie nu are mufa bind.si al acel pret era convenabil.tind sa cred ca statia se poate rezolva deoarece nu a suferi cazaturi sau alte socuri.nu mi explic nisi eu dc nu merge crede-ma de altfel ti-am si spus.oi de cate ori m-ai sunat ti-am raspuns ori am sunat inapoi pt a clarifica stii bine!daca intradevar nu merge si nu se paote remedia eu o sa-mi asum responsabilitatea de a o lua inapoi si trimite banii.TI-AM SPUS ASTA CLAR LA TELEFON,ti-am cerut doar sa-mi dai putin ragaz.ma repet nu prostesc pe nimeni aici si nu dau vreo teapa.drept exemple baietii la care am vandut unele produse atat noi cat si second hand.mai mult de ata nu mai zic nimic.!!!
0

#3 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 December 2011 - 05:20 PM

deci scurt pe doi.....m-ai asigurat la telefon ca statia este functionla si de fapt ea este stricata.restul comentariilor nu au rost.ai timp pana la farsitul saptamanii sa ii trimiti baiatului banii inapoi.

0

#4 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 December 2011 - 11:02 PM

va primi banii inapoi nici o grija..papa
0

#5 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 December 2011 - 07:01 PM

deci se pare ca una spui pe forum si alta la telefon.nu mai incerca sa profiti de bunatatea omului si sa incerci sa il aburesti la telefon ca ii trimiti doar 1 milion si poate sa pastreze statia.OMUL TI-A PLATIT 2 MIL SI ISI VREA ACEEASI BANI INAPOI.restu nu il intereseaza ce faci cu statia stricata.hai ca vad ca devii obraznic mai mult decat este cazul.

Aceasta postare a fost editata de stamate: 08 December 2011 - 07:02 PM

0

#6 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2011 - 08:59 AM

deci?banii?

0

#7 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 19-December 05
  • Interests:machete statice, drumetie montana, airsoft, surubareli

Postat 12 December 2011 - 01:32 PM

Ionis, ai zis ca-mi trimiti jumate din bani , nu ai facut acest lucru pana acum, concluzia mea: ai vandut un lucru defect si acuma o dai cu gardu, la ideia ta am zis sa accept juma din bani compensatie pt statia defecta, vad ca nici asa nu vrei sa rezolvam, atunci e f simplu, ai contul meu, astept cat se poate de repede sa-mi virezi in cont 200 ron, si sa-mi trimiti adresa unde sa-ti trimit statia si receptorul ( sa-mi confirmi ca adresa de la care ai trimis statia e aceasi la care vrei sa-ti-o trimit inapoi) . Am fost mai amabil decat era cazul.
0

#8 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2012 - 08:31 PM

nu s-au primit nici acum banii inapoi pe statie.

0

#9 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 05 June 2012 - 08:06 AM

Eu am tranzactionat cu el. Este in regula. Am luat un crawler + piese... si am primit tot asa cu erau descrise. 10+ de la mine.
0

#10 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 21 September 2012 - 12:40 PM

Nu este serios!
Am tras de el cateva zile sa imi vanda niste piese de ax10. I-am facut lista, mi-a dat pretul si mi-a zis ca daca nu il cumpara X-ulescu, pana duminica imi da un raspuns si ca ma "rezolva rapid" (asta fiind Vineri). Luni i-am dat iar mesaj si am mai tras de el cateva zile sa imi dea o poza (nah, sa vad ce trimite exact), am discutat la tel de cateva ori si a ramas ca imi face poza si imi trimite, plus promisiunea ca le da.
Azi am primit mesaj ca a dat rollerul cu tot si nu mai are piesele.
Il inteleg, sunt bunurile lui, dar, eu zic ca e neserios si nu se tine de ce isi da cuvantul. Plus ca l-am rugat sa nu ma incurce, daca vreau sa le vanda, bine. Nu, sa zica..

De principiu eu sunt o persoana serioasa si eu tot ce zic ca vreau sa cumpar sau sa vand, asa fac! Cuvantul e cuvant si promisiunea e promisiune.

Bafta!
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

#11 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 December 2012 - 07:29 PM

nu am vrut eu sa l mai dau care e problema ta...nu ti am zis nimic..ti am zis ca o sa vad...ce tot asteptati atata cu miloaga la baietii care au piese bune la preturi bune...daca o fi dac anu o fi...si trage ti de preturi la nesfarsit...poate ajung ceva moderator...plus ca cei care m au vb de urat au vorbit doar sa si faca ei reclama aiurea...interesati va ma baieti sa vede ti cati de pe forumul acesta au luat una alta de la mine si totul a fost mai mult decat ok...sa va interesati si apoi vorbiti...sa ma scutiti de comentarii absurde...sa nu mai vad asa ceva la adresa mea..
0

#12 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2012 - 09:26 PM

Vezi postareaionis, la 05 December 2012 - 07:29 PM, a spus:

nu am vrut eu sa l mai dau care e problema ta...nu ti am zis nimic..ti am zis ca o sa vad...ce tot asteptati atata cu miloaga la baietii care au piese bune la preturi bune...daca o fi dac anu o fi...si trage ti de preturi la nesfarsit...poate ajung ceva moderator...plus ca cei care m au vb de urat au vorbit doar sa si faca ei reclama aiurea...interesati va ma baieti sa vede ti cati de pe forumul acesta au luat una alta de la mine si totul a fost mai mult decat ok...sa va interesati si apoi vorbiti...sa ma scutiti de comentarii absurde...sa nu mai vad asa ceva la adresa mea..

Eu am achizitionat o statie spectrum dx5e de la tine. Mi-ai vandut de noua o statie defecta; statia a ajuns pana la EBA, si nu a putut fi reparata, iar tu ai dat-o-n diverse cand ti-am zis sa ti-o returnez si sa-mi dai banii inapoi. Esti mai mult decat neserios.

Aceasta postare a fost editata de Avantul: 05 December 2012 - 09:26 PM

0

#13 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 December 2012 - 02:10 PM

ba baiatule nu incerca sa ma tot etichetezi atata pe forumul asta...ca deja incepi sa me enervezi cu statia ta cu tot.nu am dat teapa la nimeni si sunt o gramada de aici care stiu acest lucru numai tu te afirmi neseriosule ce esti sa ma tot acuzi daca nu tie buna statia arunc-o pe dambovita...dc nu ai venit cand am fost la bucuresti sa mi spui acest lucru ca am fost acolo vreo 3 zile consecutiv...ce tot incerci tu aicia sa mi spui mie ...tu esti mai neserios ca si mine
0

#14 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2012 - 03:16 PM

Vezi postareaionis, la 06 December 2012 - 02:10 PM, a spus:

ba baiatule nu incerca sa ma tot etichetezi atata pe forumul asta...ca deja incepi sa me enervezi cu statia ta cu tot.nu am dat teapa la nimeni si sunt o gramada de aici care stiu acest lucru numai tu te afirmi neseriosule ce esti sa ma tot acuzi daca nu tie buna statia arunc-o pe dambovita...dc nu ai venit cand am fost la bucuresti sa mi spui acest lucru ca am fost acolo vreo 3 zile consecutiv...ce tot incerci tu aicia sa mi spui mie ...tu esti mai neserios ca si mine

hai sa te citez :
cum a inceput:
" Posted 31 October 2011 - 11:06 AM
SPEKTRUM DX5E STATIE PLUS RECEPTOR.APROAPE NOUA .2 MIL 0756304721 "

Sent 23 January 2012 - 11:23 AM
sal.prietenul tau stamate a avut grija sa ti trimit banii inapoi cu reclamele proaste pe care mi le a facut aici pe forum dragule,nu stau in banii aia dar avand in vedere la cate mi a creat aici pe forum si cata reclama proasta si cat am pierdut eu din cauza asta n-ai decat sa i ceri lui socoteala.eu nu aici am vrut sa se ajunga ,a inceput sa arunce cu cuvinte grele la adreasa mea ca sunt asa si asa,iar eu am pierdut f mult aici pe forum in vazut tuturo.daca si-ar fi tinut gura te asigur k ai fi primit banii inapoi.poti sa intri pe id meu sa vorbim.spune i dracu sa si tina gura aia.trebuie sa fie o cale sa rezolvam problema.id.i*_b*

Pasaricule , vezi ca ne incurci, cine stie pe cine ai mai tepuit si pe unde, dar eu nu-s din bucuresti ( alta dovada ca esti un tepar obosit)
Nu e treaba mea cu cine si de ce te injuri tu cu oamenii, asta rezolv-o cu ei. Eu nu te-am injurat si nici nu te-am amenintat...
Tu ai zis ca statiea e aproape noua, fara conector de binduire, dar mie mi-ai trimis poza ce includea si conectorul; cand ti-am zis ca nu se binduieste ai inceput sa o dai in texte ca nu stiu eu sa o binduiesc si alte deastea, a trebuit sa ma duc cu ea la altii sa incerc diferite statii si receptoare sa vad poate-s io asa mai nestiutor si nu inteleg 2 randuri si un clip de youtube.
Tu ai zis sa o trimit la omu cu reparatiile ca o fi ceva minor, dar omu a zis ca nu a avut ce-i face => deci esti un tepar obosit care se bazeaza pe faptul ca nu o sa vin pana la tine pentru o statie defecta.
Explica lumii cu ce sunt eu neserios. Eu ti-am dat banii, tu mi-ai trimis o statie defecta...
Sa te fereasca toti sfintii sa ne intalnim...
0

#15 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 December 2012 - 06:53 PM

te asigur eu ca PERSONAL o sa am grija sa ne intalnim...arici..ba baiatule ...nu ma fa sa zic aici ce am de zis la adresa ta..vezi ti de treaba...ti am dat o statie de 7 milioane la pretul de 2 milioane ca noua,si ma jur ca nu am stiut ca nu binduieste...si m ai facut in toate felurile posibile pe acest foorum eu care am dat dovada de incredere si corectitudine fata de majoritatea pe aici...si plus povestea asta este veche de un an jumate aproape.EU PERSONAL IMI CER SCUZE FATA DE RESTUL DE AICI-dar tu intr una arunci in mine cu rahat..daca nu ai 50 de lei sa o repari...o sa ti trimit eu alta de noua gratis crede-ma !!!iar legat de sfintii tai crede ma ca abia astept sa ti sperii...te-am pupat ceauuuuu
0

#16 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 December 2012 - 07:06 PM

esti neserios pt ca insisti pe tema asta..atata gata hai termina ceau
0

#17 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2012 - 08:08 PM

Vezi postareaionis, la 06 December 2012 - 06:53 PM, a spus:

te asigur eu ca PERSONAL o sa am grija sa ne intalnim...arici..ba baiatule ...nu ma fa sa zic aici ce am de zis la adresa ta..vezi ti de treaba...ti am dat o statie de 7 milioane la pretul de 2 milioane ca noua,si ma jur ca nu am stiut ca nu binduieste...si m ai facut in toate felurile posibile pe acest foorum eu care am dat dovada de incredere si corectitudine fata de majoritatea pe aici...si plus povestea asta este veche de un an jumate aproape.EU PERSONAL IMI CER SCUZE FATA DE RESTUL DE AICI-dar tu intr una arunci in mine cu rahat..daca nu ai 50 de lei sa o repari...o sa ti trimit eu alta de noua gratis crede-ma !!!iar legat de sfintii tai crede ma ca abia astept sa ti sperii...te-am pupat ceauuuuu

:
- cand vrei tu, te astept, "eroule"
- zi ce ai de zis, ca nu mi-e jena, teama sau alte desatea, prezinta colegilor de forum ce experiente nefaste si nefericite ai avut
- sa fim seriosi, statia este 400 ron noua cu garantie, de unde 700 ?
- daca zici : ca noua, de unde stii ca e ca noua daca nu ai probat sa vezi daca merge? ti-a picat asa din cer si ai zis sa-ti faci mila si de altii ca tie iti mai pica si altele?
- am revenit acum pentru ca vad ca incurci si pe altii si m-am simtit dator sa prezint colectivitatii experienta mea in ceea ce te priveste
- cu ce rahat arunc eu? zi pe nume lucrurilor, citeaza-ma.
- pai deaja daca ar fi cum zici tu, doar 50 ron reparatie + sa zicem 50 dus intors, deaja pretul urca la 300 la o statie nefunctionala. problema e ca am trimis statia la bucuresti, la colegul care se ocupa de astfel de reparatii si a zis ca nu e de reparat. citeste mai atent ce am scris si nu te mai stresa atata.
- sa te faci bors cu "oferte electorale" daca chiar erai om de cuvant, cand ti-am zis sa-ti trimit statia inapoi sa-mi returnezi banii si sa te descurci tu cu reparatia ei nu dispareai ca magarul in ceatza...
- sa-ti stea toata fericirea in aia 200 ron pe care i-am aruncat eu pe statie.
Consider ca am zis tot ce aveam de zis in ceea ce priveste pe acest individ , eu il consider tepar, cine face afaceri cu el. o face pe propria raspundere.

Aceasta postare a fost editata de Avantul: 06 December 2012 - 08:13 PM

0

#18 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 December 2012 - 09:26 AM

Ce nu inteleg eu....cum unii dovediti ca sunt tepari mai au tupeul sa figureze pe forum,basca mai si fac amenintari.asta trebuie sa dea de gandit administratorilor.

0

#19 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 10 December 2012 - 06:21 PM

O mana de moderatori nu poate veghea asupra tuturor din acest motiv exista butonul report.

In concluzie bani au fost recuperati?

Daca nu stergem userul.
0

#20 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 December 2012 - 10:54 PM

astept sa ne lamureasca userul incriminat aici de ce nu s-au returnat banii pe statie.

Aceasta postare a fost editata de stamate: 10 December 2012 - 10:55 PM

0

#21 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 December 2012 - 11:00 PM

nu nu s-au primit banii,deoarece consider ca acuzatiile care mi s-au adus au fost nefondate,nevalabile...si ca sa demonstrez tuturor ca nu dau tepe si sunt cinstit ar fi mai mult decat ok ca toti cei carora le-am dat piese si de la care am luat piese sa-si dea cu parerea despre ionis AICI...sa mai vedem pe urma cum stau lucruruile...respecte maxime pt avantul si stamate!
0

#22 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 December 2012 - 11:11 PM

tocmai de aceea este deschis acest topic...pentru ca cei care au cumparat de la tine sa isi spuna parerea.problema cu statia se poate verifica cu o intrebare la userul Eba care verificand statia va poate lamuri asupra problemelor ei...in concluzie unul dintre moderatori m-a intrebat daca s-au primit banii.raspunsul este NU.
P.S.ionis,ca si rugaminte....data viitoare incearca sa utilizezi un limbaj mai moderat fara aluzii si injurii.nu as vrea ca vreodata sa ne intalnbim si sa fii nevoit sa dai la intors vorbele spuse aiurea pe aici.

Aceasta postare a fost editata de stamate: 10 December 2012 - 11:13 PM

0

#23 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 10 December 2012 - 11:26 PM

intradevar,raspunsul este reciproc din partea mea referitor la partea cu intalnitul..si crede ma ca pt amandoi si pt tine si pt colegul tau.nu fi asa sigur ca as intoarce.sa se afirme EBA in legatura cu problemele statiei...putem lua drept o minciuna acuzatia ta si a lui celalalt...nu sunt dovezi drept urmare nici vinovati.pot fi simple inventii care sa ma acuze pe nedrept..asta este,va rog sa analiza ti mai bine situatia...nu cumva sa se face vreo greseala sa plateasca cine nu trebuie.dar deja pe mine ma oboseste toata situatia asta..consider ca am terminat cu problema asta.puteti sa scrie ti cat vreti de acum inainte pt ca eu voi fi absent la discutii sa stiti...am alte probleme mai importante nu sa dezbat aici niste prostii legate de o telecomanda fara valoare...haide ti domnilor sa dam dovada de seriozitate.ce mama dracului,cred ca fiecare avem lucruri mai imp de facut,nu sa l ascult pe stamate si pe celalalt domn ca deja au devenit haiosi cum plang degeaba dupa neaua de an.la revedere salut

intradevar,raspunsul este reciproc din partea mea referitor la partea cu intalnitul..si crede ma ca pt amandoi si pt tine si pt colegul tau.nu fi asa sigur ca as intoarce.sa se afirme EBA in legatura cu problemele statiei...putem lua drept o minciuna acuzatia ta si a lui celalalt...nu sunt dovezi drept urmare nici vinovati.pot fi simple inventii care sa ma acuze pe nedrept..asta este,va rog sa analiza ti mai bine situatia...nu cumva sa se face vreo greseala sa plateasca cine nu trebuie.dar deja pe mine ma oboseste toata situatia asta..consider ca am terminat cu problema asta.puteti sa scrie ti cat vreti de acum inainte pt ca eu voi fi absent la discutii sa stiti...am alte probleme mai importante nu sa dezbat aici niste prostii legate de o telecomanda fara valoare...haide ti domnilor sa dam dovada de seriozitate.ce mama dracului,cred ca fiecare avem lucruri mai imp de facut,nu sa l ascult pe stamate si pe celalalt domn ca deja au devenit haiosi cum plang degeaba dupa neaua de an.la revedere salut
0

#24 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 12:00 AM

[quote name='ionis' timestamp='1355174791' post='614537']
/quote]
mai individu-le
dupa ce ca ai nesimtirea sa acuzi lumea de minciuna, acu o mai dai si in intrigi la nivel national impotriva unui important ca tine, nu iti este rusine?
tu mi-ai vandut mie, o statie cu titlul de stiatie perfect functionala, cand ti-am zis ca nu se binduieste m-ai trimis la eba sa o repare el, pai daca zici ca tu stiai ca statia e buna de ce m-ai trimis la reparat cu ea( ai si afirmat ca reparatie ar fi 50 ron)? care este minciuna mea si a lui stamate? ca mi-ai vandut o statie defecata? wtf... dar asta-i cruda realitate.
Cum nu sunt dovezi? sunt suficiente dovezi , am toate mail-urile si discutiile pe Ymess cu tine si mesageria privata de pe rhcforum, basca ca am si hartia de la posta de cand am ridicat statia , expediata de tine.
zici ca telecomanda e fara valoare, pai adineauri zicea ca e telecomanda de 700 ron, hotaraste-te la pret
si, nu plang, mi-e scarba de jeguri ca tine.
consider ca cei ca tine ar fi numai buni de revitalizat toate canalele si ocnele din tara
banii nu s-au recuperat pentru ca individul a refuzat sa ii trimit statia si sa-mi dea banii inapoi.
imi cer scuze fatza de eba ca am i-am adus in discutei numele in aceasta discutie.
in ce priveste stergerea contului , e hotararea moderatorilor.
0

#25 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 08:31 AM

Florin,m-ai intrebat ceva si ti-am raspuns.astept banul gunoiului asta.multumesc.

0

#26 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 01:17 PM

ba baieti,adica voi folositi limbaje neadecvate la adresa mea si tot eu sa fiu banat...si acuzat...merita ti un scuipat amandoi...chiar ala o sa-l si primitti voi doi de la mine amadoi deodata sa va placa...va asigur.cine sunteti voi pe acest forum ..eu care am investit o gramada in automodelism veniti voi doi carpe sa ma exclude ti pe mine.nu aveti sansa dobitocilor ce sunteti.sa stearga cineva topicul asta infect.
0

#27 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 01:40 PM

Vezi postareaionis, la 06 December 2011 - 10:01 AM, a spus:

salut.imi cer scuze pt neplacerile create.stiai de la mine ca statie nu are mufa bind.si al acel pret era convenabil.tind sa cred ca statia se poate rezolva deoarece nu a suferi cazaturi sau alte socuri.nu mi explic nisi eu dc nu merge crede-ma de altfel ti-am si spus.oi de cate ori m-ai sunat ti-am raspuns ori am sunat inapoi pt a clarifica stii bine!daca intradevar nu merge si nu se paote remedia eu o sa-mi asum responsabilitatea de a o lua inapoi si trimite banii.TI-AM SPUS ASTA CLAR LA TELEFON,ti-am cerut doar sa-mi dai putin ragaz.ma repet nu prostesc pe nimeni aici si nu dau vreo teapa.drept exemple baietii la care am vandut unele produse atat noi cat si second hand.mai mult de ata nu mai zic nimic.!!!

am crezut ca din 2004 de cand sunt pe acest forum am vazut si auzit destule dar cum vine unul cu tupeu ,dupa ce imi trage teapa,sa ma scoata tot pe mine vinovat si sa ma mai si injure.....cred ca este deja prea mult.in consecinta,incepand de astazi imi inchei activitatea pe acest forum.

0

#28 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 01:50 PM

eu nu te am injurat deloc ci voi v-ati tot legat de viata mea cu acuzatii..asa e in modelism,ba se strica ba nu mai merge ba treaba alta...voi ati facut haz de necaz pe mine...dc?pt ce?fiindca eu nu am jignit pe nimeni in viata mea aici ci am dat dovada de buna purtare peste tot...tu tot te ai legat de viata mea cu celalat.poti sa ti inchei ce vrei tu...nu ma intereseaza...nu ma treaba cu nimeni si nu am jignit pe nimeni nici macar pe voi..ci voi m ati facut in fel si chip aici..pe mine...dc?pt ce?pt o telecomanda de 2 milioane...a fost mult prea mult sa stiti...n-avea rost...asta este.nu trebuiau spalate in public rufele...ceau
0

#29 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 11 December 2012 - 01:53 PM

Vezi postareaionis, la 11 December 2012 - 01:17 PM, a spus:

ba baieti,adica voi folositi limbaje neadecvate la adresa mea si tot eu sa fiu banat...si acuzat...merita ti un scuipat amandoi...chiar ala o sa-l si primitti voi doi de la mine amadoi deodata sa va placa...va asigur.cine sunteti voi pe acest forum ..eu care am investit o gramada in automodelism veniti voi doi carpe sa ma exclude ti pe mine.nu aveti sansa dobitocilor ce sunteti.sa stearga cineva topicul asta infect.

Daca pentru 200 de lei te cobori intr-atat si preferi sa te desconsidere tot forumul, inseamna ca esti de ultima speta. Oricum, te-ai desfiintat ca om.

0

#30 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 02:26 PM

nu cred ca este cineva in masura sa ma caracterizeze pe mine,nici avantul nici stamate si nici navigator.telecomanda aia a mers domnule.hai sa va intreb si eu.dc dintre atatia cu care am tranzactionat eu dc nu s-a mai gasit vreunul sa vina aici sa zica intradevar ionis este un tepar.dc? domnule asta nu mi explic eu..vin doi sa ma acuze pe nedrept practic pt ca acea telecomanda era noua .a fost cumparata de la HPI RACING ROMANIA..cine stie ce or fi facut ei doi cu ea.nu caut sa ma scuz sau alte cele si chiar nu i am injurat ci ei m-au injurat pe mine primii si m au amenintat se vede clar.si credeti ma ca si eu am putere sa nu ma las jignit de nimeni inclusiv pe acest forum RHC si oriunde in alta parte.iar faza aia ca m-am desfiintat ca si om,este chiar aberanta,dizgratioasa.sa va mai spun ceva SUNT IUBIT DE PREA MULTA LUME incat sa vina cineva sa mi spuna ca m-am desfiintat ca si om.este peste limitele maxime admise.eu de multe ori am impresia ca unii dintre modelisti au dat in mintea copiilor in toate sensurile...
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu