Modelism - RHC Forum: ionis - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

ionis neserios(ca sa nu spun altfel)

#31 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 19-December 05
  • Interests:machete statice, drumetie montana, airsoft, surubareli

Postat 11 December 2012 - 02:44 PM

Vezi postareaionis, la 11 December 2012 - 02:26 PM, a spus:

nu cred ca este cineva in masura sa ma caracterizeze pe mine,nici avantul nici stamate si nici navigator.telecomanda aia a mers domnule.hai sa va intreb si eu.dc dintre atatia cu care am tranzactionat eu dc nu s-a mai gasit vreunul sa vina aici sa zica intradevar ionis este un tepar.dc? domnule asta nu mi explic eu..vin doi sa ma acuze pe nedrept practic pt ca acea telecomanda era noua .a fost cumparata de la HPI RACING ROMANIA..cine stie ce or fi facut ei doi cu ea.nu caut sa ma scuz sau alte cele si chiar nu i am injurat ci ei m-au injurat pe mine primii si m au amenintat se vede clar.si credeti ma ca si eu am putere sa nu ma las jignit de nimeni inclusiv pe acest forum RHC si oriunde in alta parte.iar faza aia ca m-am desfiintat ca si om,este chiar aberanta,dizgratioasa.sa va mai spun ceva SUNT IUBIT DE PREA MULTA LUME incat sa vina cineva sa mi spuna ca m-am desfiintat ca si om.este peste limitele maxime admise.eu de multe ori am impresia ca unii dintre modelisti au dat in mintea copiilor in toate sensurile...

poate nu s-au bagat pentru ca le era scarba; nici mie nu-mi venea sa-mi cheltui timpu cu un tepar, dar cand am vazut ca aduci jignir altor utilizatori care au avut experiente neserioase cu tine, am considerat ca e necesar sa imi exprim si opinia mea la adresa ta.
tu chiar esti peneibil,
te contrazici singur la fiecare nou post, acu ca era nou, mai devreme nici nu stiai ce este cu ea, acuma e 700 ron , acu nu valoreaza 2 bani, acuma e perfect functionala, acuma are defect de 50 ron( de unde stii ca defectul e de 50 ron daca zici ca era nou si perfect functionala? )
omule ca sa te creada lumea fii mai consecvent
eu cand am vorbit cu tine ai zis ca statia e perfect functionala dar, fara conector pentru bind-uire, cand ti-am cerut poze , mi-ai trimis poze( pe care tu ai afirmat ca atunci le-ai facut) cu statia si cu conectorul de bind-uire. la mine a ajuns fara acel nonector. nu-i bai mi-am facut , dar ca sa fiu sigur am si imprumutat de la altii sa fac probe cu bine "de firma". atat statia cat si receptorul au fost probate de mine si de alti colegi mult mai priceputi in telecomenzi, statia ta nu s-a bind-uit nici cu receptorul venit cu ea , nici cu alte 2 receptoare originale si 3 receptoare clona ( dealea portocalii de la hobbyking) receptorul de la tine a functionat ( cam anemic , dar a functionat).
cand ti-am zis ca nu se bind-uieste , de ce m-ai trimis la eba , sa-i trimit omului statia ta cea "noua, si perfect functionala" ???
poate gresesc eu, dar din punctul meu de vedere mi-ai trimis o statie defecta, cum nu ai vrut sa-ti repurnez produsul sa-mi trimiti banii inapoi => pentru mine asta = tepuire.

Aceasta postare a fost editata de Avantul: 11 December 2012 - 02:46 PM

0

#32 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 24-November 10

Postat 11 December 2012 - 02:48 PM

ok.daca stii sa vorbesti frumos mai putem discuta.mai ai statia?
merge nu merge?
0

#33 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 02:51 PM

bai omule nu a avut nimeni experiente neserioase cu mine,ce naiba nu intelegi...ca daca erau se afirmau imediat...ce incerci sa arati aici..
0

#34 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 02:58 PM

esti penibil rau.pe cine am jignit eu aici ?zi mi tu unul inafara de persoana ta...zi mi pe cine ... cred ca ai o ura acerba pe mine..dar nu vei primi nimic pt asta sa stii.bate-ti clontul degeaba ca pt mine e amuzanta treaba..si tu esti amuzant...
0

#35 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 03:54 PM

Vezi postareaionis, la 05 December 2012 - 07:29 PM, a spus:

nu am vrut eu sa l mai dau care e problema ta...nu ti am zis nimic..ti am zis ca o sa vad...ce tot asteptati atata cu miloaga la baietii care au piese bune la preturi bune...daca o fi dac anu o fi...si trage ti de preturi la nesfarsit...poate ajung ceva moderator...plus ca cei care m au vb de urat au vorbit doar sa si faca ei reclama aiurea...interesati va ma baieti sa vede ti cati de pe forumul acesta au luat una alta de la mine si totul a fost mai mult decat ok...sa va interesati si apoi vorbiti...sa ma scutiti de comentarii absurde...sa nu mai vad asa ceva la adresa mea..

asta ce este? exemplu de gramatica si bun simt ?
pai daca cineva vorbeste cu tine o vorba si omu te roaga sa-l informezi asupra intentiilor tale in ai vinde sau nu un produs, si tu ai nesimtirea sa afirmi ca omu se milogeste de tine; se pare ca te reprezinta aceasta atitudine.
din tot ce am scris eu, tu nu ai fost in stare sa raspunzi punctual la nimic. deci esti un tepar; care s-a apucat sa tipe in gura mare ca vezi doamne ce ti-am facut eu tie, ce? ca am dat banii pe un produs defect? wtf
0

#36 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 12 December 2012 - 07:26 AM

Eu am luat o statie hpi si un receptor de la ionis, a precizat concret defectul ei, si cand a ajuns la mine statia, surpriza a fost cadou! Nu mi-a luat nici un leu pe ea! Poate chiar nu a stiut omul ca nu mergea statia! Poate la fel ca multi de pe forumul asta a luat ceva si a dat mai departe fara sa probeze, de ce va luati atat de tare de el, chiar nu inteleg de ce doar unul are ceva de comentat la adresa lui! Daca tot vroiati sa faceti ceva, mergeati la politie cu toate "dovezile" voastre si vedeati o rezolvare pe cale legala, daca nu se putea amiabila! E de prost gust topicul acesta, si nu faceti decat sa va murdariti ca oameni si unii si altii, useri vechi!

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#37 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 09:42 AM

Vezi postareahassel, la 12 December 2012 - 07:26 AM, a spus:

Eu am luat o statie hpi si un receptor de la ionis, a precizat concret defectul ei, si cand a ajuns la mine statia, surpriza a fost cadou! Nu mi-a luat nici un leu pe ea! Poate chiar nu a stiut omul ca nu mergea statia! Poate la fel ca multi de pe forumul asta a luat ceva si a dat mai departe fara sa probeze, de ce va luati atat de tare de el, chiar nu inteleg de ce doar unul are ceva de comentat la adresa lui! Daca tot vroiati sa faceti ceva, mergeati la politie cu toate "dovezile" voastre si vedeati o rezolvare pe cale legala, daca nu se putea amiabila! E de prost gust topicul acesta, si nu faceti decat sa va murdariti ca oameni si unii si altii, useri vechi!

nu inteleg cum ma murdaresc eu?
cand daca ai citi tot ce s-a scris in acest topic, acest individ se contrazice singur de la un post la altul, ma acuza pe mine de neseriozitate si ma mai ia si la mistouri.
treaba era f simpla: eu am dat bani pentru un produs functional si am primit o statie defecta, cand am vazut ca nu merge statia am incercat sa discut cu el sa i-o trimit inapoi si sa-mi returneze banii, initial a zis ca da, apoi s-a sucit ca sa o trimit eu la reparat ca stie el ca reparatia e 50 ron... de unde stia asta? daca zice ca ori e noua si deci e perfect functionaa, ori daca e cum zici tu ca a luat-o si o da mai departe de unde stie ca e de reparat ??? mi-a fost scarba si am lasat treburile asa, acuma am vazut ca l-a luat si pe altu la misto doar pt ca omu l-a rugat sa-l informeze daca-i vinde sau nu un lucru. pentru mine asta reprezinta caracterul omului, daca nu esti in stare sa te tii de cuvantul dat esti un ..... .
pai cum adica nu a probat-o daca intr-un topic zice ca nu stie ce e cu ea, in altu ca e de reparat de 50 ron, in altul a zis clar ca el a luat-o de noua, hai sa fim seriosi. care om isi ia o statie noua, nu o probeaza si apoi brusc o da la pret de piese de schimb? dar afirmand ca statia e perfect fucntionala??? da-ti-o pana calului asta ce e ? exemplu de seriozitate????
inainte sa va dati cu parerea cititi tot ce a scris omu in acest topic si apoi dati cu parerea.
mdea... se pare ca asta-i caracteru
0

#38 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 12:29 PM

mereu spui ca o dau de la una la alta,da asa este,eu nu fac decat sa ti intaresc tie convingerile referitor la statie...si iti repet ca nu stiu ca nu mergea,tumi ai zis ca trebe reparata si atunci am zis ok poate trebe reparata,iar legat de userul costash ca m-a facut neserios chiar nu vad rostul acelui comentariu sa va spun si dc.omul m-a sunat de cateva ori sa ma intrebe daca am niste piese si daca pot sa-l servesc,i-am spui omului ca da intradevar le am si i-am facut un pret pt acele piese in situiatia in care nu o vindeam intreaga si eram nevoit sa o sezmembrez pt dansul,nu era o problema asta pt mine deoarece asta era si titlul topicului deschis de mine.in ultima convorbire a mea cu domnul costash i-am zis ca nu sunt sigur si sa mai astepte cateva zile si am sa i dau un raspun corect.ei poate ca greseala mea a fost ca nu l-am sunat ulterior si decat i-am trimis un mesaj.imi pare rau,chiar am fost f serviabil cu dansul legat de acest aspect si imi cer scuze ce sa zic.problema mea este ca nu mi place sa fiu atacat criticat si catalogat pt orice banalitate care se creeaza aici in fiecare zi intre modelisti.asta este situatia astia suntem noi.daca vrem lucruri perfecte pe care sa fim siguri ca functioneaza ar trebui sa le achizitionam din magazin ca sunt o gramada de profil in tara...si va repet inca o data ...ma cunosc f multi de pe acest forum inclusiv proprietari de magazine din tara si f multi stiu ce fel de persoana sunt si mai stiu cam ce sume am investit in acest hobby.asta nu mai are importanta.chiar domnul stamate m-a contactat in urma cu cateva luni legat de niste piese sau chiar un axial daca imi aduc bine aminte si dansul imi spunea sa uitam ce a fost intre noi.cred ca am fost foarte amabil cu el si i-am scris inapoi oferindu i specificatii si caracteristici legate de ce vroia dansul.a fost o socializare corecta intre noi.legat de telecomanda pe care i am trimis o userului de mai sus //hassel//,omul m a sunat si mi a cerut diverse pareri pe care le-am oferit cu drag vazand ca este pasionat si dragut a primit o din partea mea GRATIS pt ca asa sunt eu domnilor mai mutlt decat generos de aceea ii rog pe acei sau pe acele persoane care au cumparat de la mine si de la care am cumparat sa posteze aici parerile lor despre tranzactiile avute cu mine...sunt mai mult decat sigur ca toate vor fi de 10+...merit eu sa fiu eliminat de pe acest forum?merit eu toate astea doar pt o singura persoana de aici ?sa aiba o asemenea persoaan atata influenta asupra colegilor si mai marilor de aici?o persoana care cred eu ca nici macar nu este automodelist,nu vreau sa jignesc dar asta este impresia mea..EU NU CRED CA MERIT UN TRATAMENT MURDAR DATORITA CELOR 2 STAMATE SI AVANTUL...cred ca am colaborat cu buna credinta cu o gramada dintre voi si am fost mai mult decat exceptional pe RHF FORUM...astea fiind spuse ramane la latitudinea d-voastra stimati colegi!!!
0

#39 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 12:36 PM

Desi nu ii cunosc personal tin sa le multumesc domnilor DIESEL si HASSEL pt bunacredinta si FAIR-PLAY u de care au doat dovada fata de mine.le doresc sarbatori fericite si sanatate maxima!!!
0

#40 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2706
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 12 December 2012 - 12:57 PM

Ionis, din punctul meu de vedere e simplu.
Ai trimis o statie defecta spunand ca este buna.Nu s-a dovedit a fi functionala, asa ca frumos era sa restitui banii.
Punct.Nu conteaza ca ai facut alte tranzactii ai dat o teapa si asta e.
Frumos era sa iti trimita statia inapoi si sa ii inapoiezi banii.Daca spui ca ai bagat multi bani in acest hobby, de ce te fac 200ron?
NU va cunosc pe nici unul, asta ca sa nu imi aud comentarii.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#41 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 01:55 PM

nu ma fac 200 de roni,nu s-a dovedit ca statia fiind nefunctionala...stie careva ca nu merge statia?
0

#42 Useril este offline   aba 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 711
  • Inregistrat: 19-February 08
  • Interests:De Toate....

Postat 12 December 2012 - 02:00 PM

SALUT, EU AM INCHEIAT MAI MULTE TRANZACTII CU IONIS SI UNELE AU FOST CU RAMBURS ALTE CHESTI SI NU AU FOST PROBLEME.PRODUSELE PRIMITE DE LA EL ERAU EXACT CUM AU FOST DESCRISE.DECI DIN CATE IL CUNOSC CRED CA SE REZOLVA PROBLEMA DACA ERA VINA LUI.
TOATE LA TIMPUL LOR.........................
0

#43 Useril este offline   Sir_Vaska 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1117
  • Inregistrat: 23-November 03
  • Interests:RC - utilaje agricole, de constructii , camioane , trenulete si ... drone

Postat 12 December 2012 - 03:14 PM

Salut.
Si eu am cumparat de la ionis in mai multe randuri piese pt crawlere, tranzactiile s-au finalizat fara probleme. In cazul cu receptorul descris cred ca este mai degraba vorba de o eroare de utilizare...
0

#44 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 12 December 2012 - 03:17 PM

O vanzare pe forum (mai ales la distanta) e asimetrica.

Adica vanzatorul poarta intreaga raspundere si in cazul unei probleme singura rezolvare corecta e luat produsul inapoi si inapoierea banilor (daca cumparatorul nu prezinta incredere nu vinzi si gata).

Nici nu era nevoie sa fie statia nefunctionala, era suficient sa fie cumparatorul nemultumit de felul in care arata sau de cum sunt dispuse butoanele. Vanzarea e incheiata doar dupa ce cumparatorul primeste obiectul si spune clar si raspicat ca e multumit si considera tranzactia incheiata.

Singura chestie in care e loc de negociere e cum se impart costurile de transport.

Despre cum si ce au scris partile in topicul asta fiecare isi trage singur concluziile.
0

#45 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 03:26 PM

NU VA CONTRAZIC...DAR...
poate l-a legat gresit la alimentare !
numai firmele cand vand un produs nou si cu garantie pot primi inapoi daR si asta dupa o verificare pt a se asigura ca nu a facut ceva cumparatorul din vina exclusiva a acestuia!
eu asa cred!
0

#46 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 03:32 PM

si chestia mai importanta este ca dansul nu a stiut sa -l foloseasca si la ars de tot.si telecomanda si receptorul..intradevar ca nu avea manual de utilizare la el dar putea sa caute pe google...dar se pare ca netul nu e pt oricine...si acuma cade buba pe mine.ma acuza..nu putem sa permitem asa ceva...vede ti bine ce scriu baietii acolo la adresa mea!!!
0

#47 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 12 December 2012 - 03:55 PM

Nu ai inteles. Deoarece vinzi un produs folosit (si probat de tine) ai raspundere mai mare decat o firma care vinde un produs nou.

Un comerciant vinde un produs sigilat, neprobat - se mai intampla sa aibe probleme; il repara, il schimba.

Tu vinzi un produs folosit si probat (de tine) - daca nu merge cum crede clientul nu ai alta varianta decat sa il iei inapoi.

Singura chestie pe care o ai pe forum este reputatia. Nu conteaza ca ai avut 100 de tranzactii OK, o singura tranzactie proasta (eventual cu balacareli pe forum) e suficient sa o faca praf.

Asta cu atat mai mult cu cat activitatea pe forum e desfasurata preponderent in zona de vanzari.

Vezi postareaionis, la 12 December 2012 - 03:26 PM, a spus:

NU VA CONTRAZIC...DAR...
poate l-a legat gresit la alimentare !
numai firmele cand vand un produs nou si cu garantie pot primi inapoi daR si asta dupa o verificare pt a se asigura ca nu a facut ceva cumparatorul din vina exclusiva a acestuia!
eu asa cred!

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 12 December 2012 - 03:58 PM

0

#48 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 04:08 PM

da domnule va inteleg perfect! 100 de tranzactii incheiate cu succes intradevar inseamna ceva pt mine si pt ceilalti,i-am ajutat,i-asm multumit pe baieti si o s o fac in continuare cu placere...nu mi se pare normal si corect ca datorita unuia eu sa fiu sanctionat pe nedrept si eliminat..este o prostie domnule si una chiar f mare si chiar nu am sa ma las oricat ar dura toata situatia asta.
0

#49 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 12 December 2012 - 06:49 PM

...si iti repet ca nu stiu ca nu mergea,tumi ai zis ca trebe reparata si atunci am zis ok poate trebe reparata

Domnule Ionis ai vandut un produs despre care nu stiai ca functioneaza,omul ti-a spus ca nu merge nici reparata si ca vrea banii inapoi .
@stganas ti-a spus-o mai sus ca ar fi frumos sa returnezi banii inapoi .Asa ca daca tii la onoarea ta returneza banii si nu o mai da in balarii ca a ars-o sau ca cine stie ca ce i-ar fi facut, pentru ca nu stiai daca merge sau nu.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#50 Useril este offline   ionis 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 07:02 PM

da sa traiti!
0

#51 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 12 December 2012 - 07:06 PM

a 1 din 1
Compune nou
Adauga raspuns
Sterge

sal
stamate

Membru de onoare

Grup:Members
Postari:657
Inregistrat:21-September 04
Interests:veliere rc
Warn Status
Trimis 06 November 2011 - 08:37 PM
ai timp pana maine sa imi dai o explicatie de ce statia nu merge binduita.am incercat cu 3 statii diferite...receptorul si emitatorul nu merg binduite.deci....concluzia o pui tu.
Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Reclamatie
Raspunde
Editeaza
ionis

Senior

Postari:269
Inregistrat:24-November 10
Trimis 06 November 2011 - 08:43 PM
nu se poate.nush ce sa zic,la mine a mers!acum am vaz mail.trebuie sa mearga.mai anunta ma ce rezolvi.salut
Reclamatie
Raspunde
stamate

Membru de onoare

Warn Status
Trimis 06 November 2011 - 08:45 PM
nu am ce sa te anunt....ti-am spus ca am probat-o deja la 3 emitatoare.te gandesti pana maine,il suni pe baiat si vezi cum faceti sa isi recupereze omu banii.mi-am pus obrazul pentru statia asta si vad ca am dat peste cine nu trebuie.ma rog..seara buna.

Reclamatie
Raspunde
Editeaza
Sterge
ionis

Senior

Trimis 06 November 2011 - 08:56 PM
nu am stiut..cel de la care am luat o eu a probat o si a mers.eu nu sunt om sa mi bat joc sa stii probabil cum crezi.o sa rezolv problema cu dansul.stiu un receptor la un mil jumate..pan la urma nici eu nu mai stiu ce probleme are statia..ma rog.seara buna!
Reclamatie
Raspunde
stamate

Membru de onoare

Warn Status
Trimis 06 November 2011 - 09:00 PM
pai ai spus ca ai luat-o noua de la magazin...acuma spui ca stii un receptor la un milion.deci.ca sa fiu mai clar.OMUL ISI VREA BANII INAPOI DEOARECE CE A CUMPARAT DE LA TINE NU MERGE.SIMPLU.K?.asta ca sa nu vada cei de pe forum ce tepe dai.

Reclamatie
Raspunde
Editeaza
Sterge
ionis

Senior

Trimis 06 November 2011 - 09:08 PM
fii atent aici la mine,nu am Dat tepe in viata mea la nimeni.Dak nu mere s-a intamplat si atat.nu sunt tepar cum crezi sau mai stiu eu ce.poti sa spui ce vrei pe forum Daca asta consieri k va rezolva problema.stii ceva.sa si tina si banii si statia.eu nu stau in 2 milioane.nu vreau sa ma cert cu nimeni.repet.sa ti tina si banii si statia.nu mii mai trebe.clar?salut
Reclamatie
Raspunde

Am promis ca nu mai intervin dar vad ca acest personaj nu se linisteste si vrea sa faca posturi pe seama noastra si mai ales a mea....ok.mai sus aveti primul schimb de mesaje dupa ce am probat statia...asta ca sa se vada ca omul este un maimutoi si probabil uitand ce a mintit imi vinde pielea ursului din padure.
P.S.Avantul a cumparat statia la sugestia mea,omul fiind nou pe forum si dorind sa isi faca un model radiocomandat.Spuneti-mi si mie cum cineva care vine pe acest forum sperand sa gaseasca rezolvari la problemele modelistice este tepuit in acest hal...ii mai arde de facut ceva?...apropos bah ionis sau cum mm te-o fi chemand,folosesc spektrum inainte sa afli tu cum se ineaca copii in wc asa ca faza cu arsul staiei nu merge.

0

#52 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 07:16 PM

ionis

Senior

Postari:270
Trimis 05 January 2012 - 09:23 PM
ba ramai tu pe forumul asta ma..nu ma mai fute pe mine de cap in pula mea..ai inteles?daca stiai sa mi vb frumos ai fi primit banii ..nu sa faci pula mare pe aici pe forum..gunoiule..

mai sus este raspunsul acestui muist la adresa mea.ok.
P.S.pulica,stii ce m-a bucurat astazi?...ca Avantul a gasit adresa ta....asa ca,pentru faptul ca ai luat la misto forumul asta si mi-ai tras teapa..vin si iti rup o mana si un picior.fmm de maimutoi da ce plm crezi tu ca oi fi vreun greu....e lasa cap de batz ca mai vedem.nu ma intereseaza banii,statia etc.ti-am vorbit frumos,am tacut,am inghitit da pana cand plm frate...?vine un ostenit ca tine si se crede miezul din fofoloanca....AI BELIT PULA CU NOI.RETINE BINE.
.....imi cer scuze forumistilor si adminilor pentru limbaj si imi asum eventualele sanctiuni.....

0

#53 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 12 December 2012 - 07:56 PM

Parca am citit ziarul cancan sau libertatea in metrou de la altcineva din mana... asa m-am simtit citind topicul de la o pagina la alta... si culmea doi moderatori in loc sa aplaneze conflictul mai rau au facut... ntz ntz ntz...
0

#54 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 12 December 2012 - 08:25 PM

Mi-am facut cruce cu ambele maini citind acest subiect... nu pot sa cred ca exista astfel de discutii intre doi modelisti.
Asadar, Ionis, ai vandut o statie (care s-a dovedit a fi defecta) unui coleg de forum. Acesta te-a rugat sa-i returnezi toti banii si sa-ti trimita statia inapoi sau sa-i returnezi jumatate din bani si sa pastreze statia. Oricare dintre aceste situatii era ABSOLUT CORECTA. Dar tu ai preferat sa te eschivezi si sa creezi discutii de prost gust pe forum. Nu inteleg de ce... Nu ai facut decat sa demonstrezi ca te poti incadra cu mult succes in randul tzeparilor. Motiv pentru care te voi trece in lista dedicata pana cand vei demonstra ca m-am inselat.

Dar asta nu a fost de ajuns. Ai preferat sa folosesti cuvinte si expresii jignitoare interzise prin regulamentul acestui forum. Motiv pentru care primesti bann pana pe 20.12.2012.

Daca vei continua cu aceasta atitudine, bann-ul va fi definitiv.
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#55 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 12 December 2012 - 08:36 PM

Vezi postareaDiesel, la 12 December 2012 - 07:56 PM, a spus:

Parca am citit ziarul cancan sau libertatea in metrou de la altcineva din mana... asa m-am simtit citind topicul de la o pagina la alta... si culmea doi moderatori in loc sa aplaneze conflictul mai rau au facut... ntz ntz ntz...

Si la pagina 5 ce ai gasit? :angry2:
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#56 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 09:19 PM

Diesel,cred ca am fost destul de diplomat atat eu cat si Avantul dar orice are o limita....nu poti pretinde ca tu esti cel mai cel cand mai multa lume i-a sugerat sa incheiem aceasta neintelegere in mod amiabil dar omu este paranoia. si inca ceva...atunci cand primesti pm-uri cu ....si cu....parca ti se mai pune si pata.rog un admin sa stearga toata palavrageala asta care nu ar fi existat daca viitorul patron de magazin de automodele ar fi avut capul umeri.

Aceasta postare a fost editata de stamate: 12 December 2012 - 09:19 PM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi