ionis, la 11 December 2012 - 02:26 PM, a spus:
poate nu s-au bagat pentru ca le era scarba; nici mie nu-mi venea sa-mi cheltui timpu cu un tepar, dar cand am vazut ca aduci jignir altor utilizatori care au avut experiente neserioase cu tine, am considerat ca e necesar sa imi exprim si opinia mea la adresa ta.
tu chiar esti peneibil,
te contrazici singur la fiecare nou post, acu ca era nou, mai devreme nici nu stiai ce este cu ea, acuma e 700 ron , acu nu valoreaza 2 bani, acuma e perfect functionala, acuma are defect de 50 ron( de unde stii ca defectul e de 50 ron daca zici ca era nou si perfect functionala? )
omule ca sa te creada lumea fii mai consecvent
eu cand am vorbit cu tine ai zis ca statia e perfect functionala dar, fara conector pentru bind-uire, cand ti-am cerut poze , mi-ai trimis poze( pe care tu ai afirmat ca atunci le-ai facut) cu statia si cu conectorul de bind-uire. la mine a ajuns fara acel nonector. nu-i bai mi-am facut , dar ca sa fiu sigur am si imprumutat de la altii sa fac probe cu bine "de firma". atat statia cat si receptorul au fost probate de mine si de alti colegi mult mai priceputi in telecomenzi, statia ta nu s-a bind-uit nici cu receptorul venit cu ea , nici cu alte 2 receptoare originale si 3 receptoare clona ( dealea portocalii de la hobbyking) receptorul de la tine a functionat ( cam anemic , dar a functionat).
cand ti-am zis ca nu se bind-uieste , de ce m-ai trimis la eba , sa-i trimit omului statia ta cea "noua, si perfect functionala" ???
poate gresesc eu, dar din punctul meu de vedere mi-ai trimis o statie defecta, cum nu ai vrut sa-ti repurnez produsul sa-mi trimiti banii inapoi => pentru mine asta = tepuire.
Aceasta postare a fost editata de Avantul: 11 December 2012 - 02:46 PM