Efectrul structurilor cavitare Ati auzit de asa ceva?
Postat 16 November 2012 - 10:47 PM
Mai departe el a construit o platforma antigravitaţională :good: cu care a zburat dar totul a fost secret si asa mai departe ca ajung la discutiile cu motorul perpetuum mobile care-i secret si ascuns de marile companii.
O descriere a acestuia o puteti gasi aicea dar ca si orice roman care vrea sau viseaza sa zboare moaca am gasit si o carte despre acesta numai ca-i in italiana unde apar niste poze cu o "chestie "care cica ar zbura si de aia am zis sa postez topicul aicea poate ma lamuriti si pe mine daca merita sa-mi pierd vremea studiind inventia rusului sau este tot un fel de freeenergy care functioneaza doar pe monitorul caculatorului
Carte am postat-o aicea, nu este nevoie de user si parola pt descarcare
dispozitiv antigravitatioal pdf
Postat 16 November 2012 - 11:22 PM
Citeaza
Pe baza acestor descoperiri şi principiilor bionice autorul a construit o platformă antigravitaţională, şi practic a elaborat principiile zborului dirijat, cu viteză de până la 25 km/min.
Cert este că platforma nu putea fi văzută de pe pământ, nu prezenta fenomenul de inerţie mecanică, era supusă influenţei fenomenelor meteo şi de altă natură (poate orgonică), prezenta importante distorsiuni temporale şi nu putea fi prea complicată din punct de vedere constructiv deoarece a putut fi proiectată şi construită de un entomolog (inteligent ce-i drept, dar fără nici-o specializare în domeniul ingineriei)
:good:
Proteus Research Institute? Ce gluma mai e si asta?
Postat 16 November 2012 - 11:38 PM
Turnigy 9X V2, ACOMS Technisport V 27 MHz, HPI TF-3
homemade 50cc car
Postat 03 December 2012 - 11:44 PM
Postat 14 June 2013 - 11:49 PM
Postat 15 June 2013 - 10:03 PM
Stiu ca toata povestea suna un pic fantezista fara multe detalii constructive dar eu tind sa cred ca ceva a reusit sa descopere si sa faca savantul ala rus.
H7-25 cand eu mergeam la olimpiada la fizica tu cred ca invatai " catelus cu parul cret" ca sa nu zic altceva, iar dupa cum tu bine zici
Citeaza
Oricum nu ne ajuta la nimic constructiv polemicile ,mai degraba postez un filmulet de pe youtube cu ouale alea saritoare pentru domnu`AG-74-HESS (eu am vazut unul mai bun dar nu-l gasesc acuma)
Postat 16 June 2013 - 02:19 PM
Postat 16 June 2013 - 05:06 PM
http://youtu.be/0nEcObP7wTQ
Multa, multa bafta.
Postat 16 June 2013 - 09:54 PM
1. Daca ai inteles din subiectul cu ``motorul cu magneti`` ca eu am sustinut posibilitatea realizarii acestuia, ori nu citesti decat ce scrii tu, ori trebuia sa mergi si in liceu la cursuri de limba romana; nu de fizica.
2. Daca pui botu` da toate porcariile de pe net cu realizari miraculoase, inseamna ca olimpiada la care te duceai era de dat cu sapa; nu de fizica.
3. Daca in timp ce tu mergeai la olimpiada eu invatam " catelus cu parul cret", fie ai o varsta la care ar trebui sa faci bai cu namol ca sa te inveti cu pamantul, fie ai peste 20 de clase de studii.
PS. Cati ani ai si cata scoala, asa, de curios ca prea esti sigur pe tine! Intr-o zi chiar as vrea sa ne cunoastem. Stii... oamenii in realitate difera mult de personajele de pe forum; se mai intampla si chestii sau surprize curioase.
Postat 16 June 2013 - 10:46 PM
Postat 16 June 2013 - 11:09 PM
Interesanta faza cu fasolea, nu stiam de asa ceva cred ca ma apuc de studiat biologia :good:
H7-25 nu am insistat prea mult pe cartea aia in italiana dar nu stiu ce placere ar avea unii sa arunce o piatra cum zici tu, ce ma atras la cartea aia era constructia simpla si ce frumos arata rezultatul final,poate ai dreptate ca umblu dupa "cai verzi pe pereti" dar pana la urma ceva o sa invat si din cautarea asta chiar daca nu ajung la rezultatul dorit de mine.
Citeaza
AG-74-HESS replica cu catelusul nu-ti era adresata tie,cine stie poate odata o sa ne intalnim la o bere si dupa o lada sigur iese ceva ori vreun motor SF ori ajungem buni tovarasi.
Postat 17 June 2013 - 08:12 AM