Marele Premiu al Palatului sambata si duminica 28,29 MAI
Postat 27 May 2005 - 10:11 PM
Daca vremea permite puteti lua intreaga familie la un picnic cu aeromodele.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wub.gif :wub: :wub:
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 27 May 2005 - 10:35 PM
Sper sa nu ploua maine....ji sa pot sa zbor ku kat mai am din kombustibil....ata ete....
Orikum...asteptam cat mai multi concurenti si spectatori http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
Postat 27 May 2005 - 11:15 PM
Postat 28 May 2005 - 07:13 PM
Live to fly!!!!!
Postat 28 May 2005 - 09:28 PM
Fisiere atasate
-
Dom__Profesor5.jpg (75.45K)
Number of downloads: 119
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:29 PM
Fisiere atasate
-
Dom__Profesor4.jpg (86.07K)
Number of downloads: 122
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:31 PM
Fisiere atasate
-
Dom__Profesor3.jpg (77.69K)
Number of downloads: 117
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:33 PM
Fisiere atasate
-
Dom__Profesor2.jpg (88.8K)
Number of downloads: 122
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:36 PM
Fisiere atasate
-
Victor_la_lucru.jpg (88.87K)
Number of downloads: 117
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:38 PM
Fisiere atasate
-
Crash___Palat.jpg (88.78K)
Number of downloads: 129
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:40 PM
Fisiere atasate
-
Braila.jpg (88.11K)
Number of downloads: 103
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:41 PM
Fisiere atasate
-
Marinaru___Braila.jpg (83.14K)
Number of downloads: 105
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:43 PM
Fisiere atasate
-
Pucioasa___Decolare1.jpg (96.15K)
Number of downloads: 101
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:44 PM
Fisiere atasate
-
Pucioasa___Decolare2.jpg (89.04K)
Number of downloads: 104
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 09:45 PM
Fisiere atasate
-
Marea_Cupa_a_Palatului___28.05.1005_056.jpg (78.22K)
Number of downloads: 125
Aceasta postare a fost editata de Screamer: 28 May 2005 - 09:46 PM
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 28 May 2005 - 10:26 PM
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 29 May 2005 - 09:34 AM
Nu am vazut mare lucru ................ cateva echipe...............si cateva aeromodele..............iar concurenti....ma abtin. In schimb aceiasi oameni mai in varsta (adica profesori).
Cand mai mergeam eu la concursuri apoi se zbura nene, iar acrobatia (gama completa) o faceau oameni antrenati.
Nu mai este ce era odata.....
Nu vreau sa fiu rautacios, dar parca imi pare rau pt ce a ajuns modelismul in ziua de azi..... :)
P.S. Marinarule Salutare........
Postat 29 May 2005 - 10:05 AM
Trebuia sa intri in vorba cu cei de pe acolo, ca mai stateam la barfa. Au fost mai multi de pe forum acolo, dar cum nu purta nici unul eticheta nu ne-ai cunoscut. Sau poate da, dar ai preferat sa stai mai retras. Cred ca te-am vazut.
La seniori e putin alta situatia cu concursul.
Cam asta-i viitorul, daca nu facem noi mai mult. Zic NOI, astia care suportam copiii. Marinaru a facut tot ce a putut, de la motoare pana ajutor la pista. A fost acolo de la inceput pana la sfarsit, fara pauza de masa. Ce putea face mai mult? Domnul Profesor a facut cateva zboruri adevarate. Eu incercam sa explic cu calm tot ce stiam despre ce-i acolo celor curiosi, spre deosebire de multi altii, cu adevarat experimentati, care incepeau cu un raget familiar, gen "Nu pune mana!" si continuau cu "Plecati de aici!" sau "Ocoliti pe acolo...!" Copil fiind trebuie sa ai mare vointa sa te apuci de asa ceva vazand cine iti vor fi profesorii.
Ca o concluzie, a fost un mic pas inainte. Spectatorii au vazut ca existam, au auzit motoarele si poate 2-3 din ei se vor inscrie la modelism din toamna. Sper.
Imi pare rau ca nu se organizeaza mai des iesiri anuntate macar pentru antrenament si pentru public.
Spor la treaba!
Telefon: 0721 385365
Postat 29 May 2005 - 10:23 AM
Sa stiti ca e foarte usor sa va dati cu parerea din afara dar asta e situatia.....imi pare rau sa o zik :)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
Postat 29 May 2005 - 12:43 PM
Live to fly!!!!!
Postat 29 May 2005 - 01:18 PM
Speranta moare ultima.....
Postat 29 May 2005 - 06:12 PM
E aiurea sa critici cand se face ceva. Mai degraba e de criticat cate ceva 360 zile pe an cand nu se face...
A fost o zi superba de zbor, poate cu mici pauze cand vantul si soarele se potriveau aiurea sa bata. Dar n-au afectat evolutia copiilor. Sincer, privit de pe margina pare simplu, dar in cerc e tare ciudat. Am patit-o si eu si mi-am dat seama ca nu e usor. Cred ca stii si tu.
Scuze Dom*PPROFESOR, dar daca nu vad nick-ul scris pe undeva, nu-l pot scrie ca la carte. Stiu cum se pronunta nu cum se scrie. Lasa ca am dres-o acum. Mi-a parut rau ca n-am luat-o de buna ca putea fi un antrenament pentru Pucioasa. Adica n-am vazut alti seniori la antrenament pentru concursul viitor. Si nu pot zice ca n-a fost timp sau vreme buna. Ca nu stiu cate ocazii bune mai sunt pana pe 9 iunie.
Daca e sa fiu eu critic zic una si buna. Prea incepem sa facem modelismul pe cont propriu si uitam de cei mici care nu au nici un sprijin.
Spor la treaba tuturor!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 29 May 2005 - 06:13 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 29 May 2005 - 11:13 PM
Pe cand mai eram la clubul de aeromodelism de la Bacau (prof. domnul MIHAI) de un singur lucru nu duceam lipsa si anume increderea domnului profesor in cei ce mergeau la concursuri (ne lasa de capul nostru). E adevarat ca si eu si alti colegi am rupt multe modele pana am capatat ceva experienta.
Dar nu vreau sa dau lectii de psiho-pedagogie.
Postat 30 May 2005 - 08:48 AM
Da', t rog jio fromos, maturizeza-te si inceark s skri sh tu k oamenii kare stiu s skrie astf inkit sh rest d oameni kare citesk s poa s inteleag; k e f. greu k s sinapsezi korekt la toate preskurtarile si toate kadekilogramele kare sunt bagate aiurea in txt!
Adicatelea, nu-ti consuma depriderile SMS-istice pe Forum! Pastreaza-le pt. SMS-uri ce le trimiti la pushtani si la fetitzele din clasa. Io unul, sunt mai de moda veche si ma prind mai greu.
In rest, reciteste primul rand.
Postat 30 May 2005 - 09:36 AM
Screamer, la 28 May 2005, 22:28, a spus:
Eu unul nu sunt deloc mic dar eram cu gura cascata. Nu mai vazusem captive decat anul trecut la Pucioasa, dar am inteles ca acolo era mai mult de modele decat de acrobatie. Acrobatie doar nea Puiu a incercat anul trecut dar avionul a cedat (din cate tin eu minte, nu sariti in capul meu daca am uitat pe cineva).
In ceea ce priveste viitorul, anul trecut la Pucioasa am vazut foarte multi copii asa ca nu cred ca e chiar pe cale de disparitie.
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 30 May 2005 - 09:46 AM
Combat si curse nu se mai fac ?
Screamer io m-am saturat sa te tot intreb ce castigi daca scrii k in loc de ok. Daca imi zici ca e vorba de prescurtare o sa te intreb de ce se scrie "shi" in loc de "si" ca e mai lung !!! Daca imi zici ca nu se intelege te intreb doua chestii: ce nu intelegi cand scrii "si" ?? Confunzi cu nota si ? Daca da inseamna ca esti dus...Si ce nu intelgi cand scrii "acolo" de trebuie sa scrii cu k (akolo) ? E inutil si stupid...
Deci nu e vorba de prescurtare ca scrii cateodata cu mai multe litere si nici nu e vorba de neinteles pentru ca vad ca pocesti cuvintele. O fi un fel de pasareasca asa cum faceam pe la 5-10 ani ? Te-am vazut la pista si pareai destul de inalt pentru un prescolar ....
Nu vreau sa ma iau de tine dar chiar nu vad rostul mesajelor pocite . Tu stii rostul ?
Postat 30 May 2005 - 10:13 AM
Intru in gasca celor ramasi cu gura cascata dupa ce am vazut zborul lui DomProfesor. Jos palaria!
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 30 May 2005 - 10:56 AM
Din intamplare sau nu, la RR 2006, ati putut vedea o importanta concentratie de acrobati (F2B). Chiar daca erau doar trei, chiar daca era ploaie, au avut evolutii minunate. Unul era nen'tu Puiu (veteran - peste 70 de ani - l-a nascut ma-sa cu mansha in mana), altul era Szabo Miklos (Sf. Gheorghe - unul din cei trei "Miklosi" care zboara captive - familie cu traditie) si celalalt era Dom*Profesor, care zburand cu un aparat necunoscut (a lui Miklos) a tras un program de campionat.
In tara nu cred ca sunt acrobati mai multi decat degetele de la ambele maini, din pacate.
Postat 30 May 2005 - 09:59 PM
@Zod - de castigat nu castig nimic....dar nici nu pierd....pana la urma daca mie imi pica sa scriu asa scriu asa....
Per total o sa va ascult sfatul (vezi mesajul asta :D) si o sa scriu normal....
Spor
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv