ovidiugm, la 27 October 2012 - 10:14 PM, a spus:
Filmuletele finalelor se uploadeaza de zor...sunt gata cam in doua-trei ore, cam asa :pardon:. Din pacate cablul bateriei externe a GoPro-ul meu era defect si s-a filmat doar a doua parte a finalelor, de la buggy 4wd finala B mansa 2 incolo. Nu s-a filmat nici mansa 2 de la SC Truck pe care ar fi vrut Sergiu s-o vada, nici ultima calificare de la buggy 4wd cu Cata facand o cursa perfecta de 41 (!) de ture. Imi pare rau...si de acum incolo daca GoPro-ul nu are un bec rosu imens aprins, tipati cat mai repede la mine :D.
Cat despre pozitia finala Sergiu/Radu, parca cele mai bune rezultate dupa cum spuneati erau Sergiu loc 2+2, iar Radu loc 3+1. Caz in care Radu iese intr-adevar pe 2 si Sergiu pe 3, sper ca nu s-a gresit pe nicaieri.
Ovidiu , s-a clarificat totul . eu aveam 2 locuri de 2 si rama 2 de 3 iar pentr ca m-am suparat atunci nu am vrut sa mai trag ultima finala iar eu am ramas cu 2 locuri de 2 si rama cu doua de 3 si unul de 1 si mi-a luat locul 2 . oricum , nu asta este problema , puteam sa ies pe ultimul loc , pe mine m-a deranjat foarte tare nesimitirea . chiar daca este un concurs amical nu este posibil sa faci asa ceva doar ca sa il scoti pe fitu' pe primul loc !
Asta era si motivul pentru care vroiam sa vad filmarea , sunt curios cate secunde a stat masina cu rotile in sus langa el facandu-se ca se uite pe pereti si nu vede masina . si nu este rpima data cand face asta .
Nu mai conteaza oricum , asta a fost singura mea nemultumire , nu ca mi-ar fi luat rama locul 2 .
A fost un concurs foarte reusit si sper ca in iarna asta sa mai fie si altele .