Pagina 1 din 1
O duminica super 16-03-2003
Postat 18 March 2003 - 11:48 AM
Salut !
In sfarsit a inceput sa se incalzeasca afara asa ca duminica trecuta am iesit la pista de la Palatul Copiilor.
Cei care am fost de fata ne-am bucurat din plin de vremea frumoasa.
Eu am scos la pista un automodelmodel Formula 1 1/8 2wd, surpriza mare nu de putine ori modelul s-a ridicat pe doua roti, recordul de distanta parcursa pe doua roti a fost de aproximativ 15m (1/2 din lina dreapta).
Ne vedem si weekend-ul urmator si poate chiar si in cursul saptamanii.
In sfarsit a inceput sa se incalzeasca afara asa ca duminica trecuta am iesit la pista de la Palatul Copiilor.
Cei care am fost de fata ne-am bucurat din plin de vremea frumoasa.
Eu am scos la pista un automodelmodel Formula 1 1/8 2wd, surpriza mare nu de putine ori modelul s-a ridicat pe doua roti, recordul de distanta parcursa pe doua roti a fost de aproximativ 15m (1/2 din lina dreapta).
Ne vedem si weekend-ul urmator si poate chiar si in cursul saptamanii.
Postat 18 March 2003 - 12:04 PM
A fost OK, mai putin vantul ucigas care imi cam matura electrica de pe pista (deh, la 1kg o cam lua vantul...). In rest, OK.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 18 March 2003 - 02:24 PM
N-am poze de duminica... Si asa abia vedeam din cauza vantului.... E o mica problema daca ai masina usoara...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 18 March 2003 - 05:50 PM
Pai nu am reparat motorul termic, am iesit cu electrica. Care, oricum, e mult mai iute de picior ca termica...
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 19 March 2003 - 12:22 AM
in sfarshit prima mea iesire pe pista, wow, e super... am reusit sa vad si imprejurimile ei cu doua rostogoliri si o parcare perfecta intr-un copacel, la final nu am stricat nimic si asta e de bine.
Postat 19 March 2003 - 12:49 PM
De propus nu cred ca propune nimeni, dar o sa facem sigur ceva... Vorbim la fata locului, ca netul are urechi...
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 21 March 2003 - 10:05 AM
SSShhhhhhhhhhh............. ne aude aia rai...... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 21 March 2003 - 10:58 AM
Uff ufff. Vorbisem cu viper pe mail si mi-a zis ca duminica la palat la ora 10 . Am fost la 10 jumate si nu era nimeni. Nu am inteles eu bine unde ? La palatul copiilor din Bucuresti , in spate la pista de langa catarg . Am zis bine ? Avand in vedere ca s-a stricat vremea nu cred ca iesiti duminica asta . Sau poate cu un model offroad pt zapada ?
DT
Postat 21 March 2003 - 12:40 PM
Duminica trecuta a fost destula lume!!! Poate pe la 11, nu pe la 10... Dar s-a stat destul, pana pe la 14 cel putin! Pista e fix in spatele Palatului, langa pista de captive... Duminica asta eu nu vin...
Flickr - pozele mele
Flickr - pozele mele
Postat 22 March 2003 - 01:54 AM
pt Stefan: danke :D , nu mai spune cand e gata ca incep sa ma agit aiurea...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1