red bull flug tag
Postat 20 May 2005 - 09:18 PM
Postat 20 May 2005 - 11:02 PM
la care trebuie sa-ti construiesti un aparat de zbor 1:1 cu decolare de pe ponton si refugiu in mare.
cine zboara cel mai mult castiga o rezerva de red bull pe tot anul si 1000$.
eu nu prea stiu care este treaba cu acest concurs.
as dori si eu niste linkuri, poze, filmulete de la cineva care este mai informat.
daca stiti acesta a mai fost o sa mai fie sau numai anul asta?
daca stie cineva cu ce se vine, adica daca vin profesionisti sau amatori care-si construiesc aparate de zbor din nimnicuri abia abia echilibrate facute la repezeala.
NUMAI BINE !!!
Postat 21 May 2005 - 06:16 PM
Bogdanut cu piese bicicleta, elan tineresc si initiativa (poate sa aduca si un instrument-doua de zbor ca nu-s interzise)
Dragut cu extrupor, elapor sau nustiucepor si schite de constructie plus experienta.
Silviu66 cu esperienta de instructor de pilotaj si cu entuziasmul.
Valterasul cu reglajele, verificarile si centrarile finale, ce mai... supraveghetor general.
xxxxxxxxx na ca mai trebuie un om si nici nu stiu ce fonctie sa aiba. Poate poet si filozof ca si impresia artistica conteaza.
note: 1)membrii au fost pusi in ordine alfabetica.
2)pilot va fi Bogdanut sau Valterasul din motive intemeiate.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 21 May 2005 - 06:17 PM
Postat 21 May 2005 - 06:54 PM
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 22 May 2005 - 12:45 AM
cezar
Postat 22 May 2005 - 11:21 AM
Don't drink and drive, smoke and FLY!
Radiolink AT10, 2,4GHz
GRUNAU BABY 2.3M
ASW-28 2M
Postat 23 May 2005 - 11:29 AM
Postat 23 May 2005 - 03:02 PM
pariez ca nici un modelist sau zburator zdravan la cap n-o sa puna botu, ca doar n-om fi asa de fraieri... sau poate...?
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 23 May 2005 - 10:00 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 23 May 2005 - 10:37 PM
Moderatorule muta si tu totul intr-un singur subect ca sunt cel putin 5 deschise.
Succes
Postat 24 May 2005 - 07:55 AM
Postat 24 May 2005 - 09:32 AM
MADA, la 23 May 2005, 22:27, a spus:
Iar premiul I (la cazaturi bineinteles) se pare ca va fi un curs gratuit de pilotaj.
si daca o sa fiti cuminti o sa va punem si apa in bazin :D
Postat 24 May 2005 - 10:03 AM
Contribui cu biciclete,piese de deltaplan si tevi aluminiu(si bine inteles mana de lucru)!!!!
Deci cine se baga???
Postat 24 May 2005 - 10:47 AM
nu pentru 'redbulion' ci pentru ca pur si simplu vreau sa vad cat o sa zboare drecia pe care o sa o construim, iar daca mai e si un premiu,cu atat mai bine.
vreau sa fac ceva de genul: flying pizza, sau flying saucer, din anumite motive..
se baga cineva cu mine? :rolleyes:
Postat 25 May 2005 - 03:16 PM
Presimt ca-i o capcana a demonului imperialist spre ai tenta pe membrii inca necunoscuti ai alka-ida sa se desconspire prin inscriere la concurs!
Postat 25 May 2005 - 03:59 PM
Aceasta postare a fost editata de navigator: 25 May 2005 - 04:01 PM
Postat 26 May 2005 - 10:53 PM
Voi fi cel putin spectator in mod sigur!
Imi doresc sa particip dar nu am timp si nici bani de aruncat. Invitatiile oferite ca premii sunt incitante dar cred ca astfel de manifestari nu prea pot prinde in Romania. Suntem cam saraci pt astfel de nebunii.
Un aspect trecut cu vederea de multi este faptul ca trebuie sa zbori doar cu mijloace mecanice. Acum multi ani am citit prin Modelism despre un concurs in care era pus la bataie un premiu frumusel in bani pt echipa care reuseste sa se ridice si sa se mentina un timp dat la o anumita inaltime exclusiv prin mijloace mecanice. Pe scurt un elicopter de o persoana. Pilotul trebuia sa-si foloseasca doar FORTA MUSCULARA pt a se ridica, existand si o restrictie de suprafata (nu puteai sa-ti iei avant).
OK, in acest caz este avantajul avantului si al inaltimii. Poate va bate si putin vantul. Dar oare va fi un vant favorabil? :D
Deltaplanele se ridica ele si poti zbura mult dar exista multe conditii meteo si de de relief pt asta.
Julius
Postat 26 May 2005 - 11:14 PM
Mai degraba faceau concurs la aruncat cutiile goale oferite moka, initial pline, in Dambovita, ca participa tot Bucurestiul, ca la asta suntem maestri. Sau la proba de scuipat-distanta sau scuipat-precizie, la injurat in intersectie sau ...
Bag sama ca am luat-o pe urma cuiva cu theoria...
Telefon: 0721 385365
Postat 27 May 2005 - 07:20 AM
Julius, la 26 May 2005, 23:53, a spus:
Nu musai! O umbrela o iei cu aproximativ 200.000 lei...sau mult mai ieftina din talcioc. Uite cum am patentat un proiect!!!. Sigur ca pe langa umbrela poate sa mai fie montat rectal un cartus de racheta, da costa deja si ala cat umbrela asa ca asta e investitie grea...o alta idee poate fi soacra legata cu un bolovan de gat, pe care sa stai calare cand sare....dar exista riscul sa se agate hoasca de tine si sa nu-ti mai deie drumul, si deasemenea e valabil numai pentru cei care au soacra (dar se pot face variatiuni pe aceiaisi tema)!...propun deci ca dezvoltare a subiectului, idei de proiecte ieftine si la indemana oricui!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 27 May 2005 - 07:25 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 27 May 2005 - 07:52 AM
Important e sa o scoateti la iarna, cand o sa goleasca aia Dambovita, ca nu o sa mai creasca pesti la anu'.
Postat 30 May 2005 - 03:44 PM
Extrase de regulament:
"Permisiunea de a decola de pe rampa înaltă de 6 metri, şi de a zbura pe la nasul spectatorilor, o vor obţine toate aparatele de zbor de construcţie proprie, cu o anvergură de până la 10 metri, care sunt puse în ......"
"Pentru ca echipelor noastre de salvare să nu le "paralizeze" aripile, aparatul vostru nu trebuie să cântărească mai mult de 180 kg. Şi, în încheiere, pentru ca aparatul să nu agaţe în zbor şi câtiva gură-cască, anvergura "carului ceresc" nu trebuie să depăşească 8m."
Deci hotaritiva domle ca daca asa se vor acorda si premiile..... :lol:
Postat 30 May 2005 - 09:06 PM
Nici cartusul de racheta pus rectal nu merge caci contravine la regulament. Parca trebuie ceva cu forta muschilor propri. E adevarat ca acel cartus va fi tinut strins cu niste muschi propri da nu cred ca tine la arbitri.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 30 May 2005 - 09:07 PM
Postat 03 June 2005 - 02:48 PM