lamav4, la 12 September 2012 - 06:22 PM, a spus:
Sa te bata la concursuri, deja te simti amenintat.
:good:.
@Ratza
Ce poti produce "in house" ca sa fie ceva "facut de tine"? Rotile dintate din transmisie? Planetarele? Amortizoarele? Arcurile? Jantele? Cauciucurile? Rulmenti? Slipper, pinion? Sa nu mai vorbim de motor, servo, baterie, restul electronicii?
Nu vreau sa te descurajez sau sa fiu "rau", dar rezonabil si realistic vorbind, nu cred ca poti face nimic din toate astea, cu costuri si eforturi rezonabile.
Si iar nu vreau sa te descurajez, dar in viziunea mea de fapt activitatea ta se va reduce la a aduna diverse bucatele si piese de la diversi producatori si punerea lor la un loc pe o placa decupata de tine, denumita pretentios sasiu.
Si nu te entuziasma chiar asa usor cu caroseria aia, Mishu a trecut deja prin toata experienta asta acum ceva timp:
http://www.rhcforum....truite-de-la-0/
O sa observi ca si acolo pe thread am fost destul de sceptic :). Ca dovada ca acum are deja cateva modele de off-road (cumparate, unele modificate de el, intr-adevar, dar in nici un caz facute de la zero) pe care le foloseste uzual :D. Iar proiectul de acolo a fost realizat cu multa, multa munca, acces la scule si mai ales cu un bagaj de cunostinte ce provine din multi ani de experienta in industria auto 1:1.
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 13 September 2012 - 02:20 PM