Solo pro 260a
Postat 01 September 2012 - 07:55 PM
Vreau sa-mi cumpar un microheli.M-am ma-m gandit la solo pro.Este ieftin si se gasesc piese.
Vreau sa intreb este vreo diferenta intre solo pro v 1 si solo pro v2?
cred ca o sa cumpar de aici: http://www.ebay.co.u...=item4602234d4a
va inspira incredere? poate sa fie contrafcut/fake?
Oare hk-190 este mai bun ca solo?
Intre solo pro si blade msr care este mai bun? marita diferenta de pret?
Multumesc pt. raspunsuri.
Postat 01 September 2012 - 10:07 PM
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 02 September 2012 - 08:50 AM
msr are flybar cu padele, nu cu greutati, ceea ce il face mai sprinten. Dar nu se mai fabrica (mare greseala in opinia mea, msrX nu e un inlocuitor direct), asa ca doar second hand sau stocuri uitate de lume
Postat 02 September 2012 - 09:27 AM
De stricat se strica daca nu opresti gazul cand da sa cada , in rest este foarte rezistent , poti sa te dai cu el in casa , si afara daca nu bate vantul .
Postat 02 September 2012 - 11:00 AM
Postat 02 September 2012 - 12:48 PM
Eu am luat un FP 100 Copter de la HK costa 28,99$ si zboara mai bine dacat Solo (asa zice un prieten)am vreo 80 de zboruri cu el si nu s-a stricat nimic (in afara de motorul de coada care s-a uzat pe la 65 de zboruri si nu dadea turatia l-am inlocuit cu unul de Solo V2).De diferenta de bani poti sa-ti iei piese sunt la HK sau pe net.
Si eu sunt incepator la heli.
Daca vrei motoarele, main si tail motor, (nu sunt la HK ) dar merg cele de Solo pe care le gasesti la HK sau la Sierra, sau poti sa-ti iei de pe net sunt o gramada care vand.
Eu am mai luat de pe ebay asta: http://www.ebay.de/i...984.m1423.l2649 pt upgrade.
In plus FP 100 poti sa-l binduiesti la o statie Turnigy si se schimba situatia.Daca ai turnigy cumpara doar helicopterul de la http://www.ehirobo.c...oduct_info.html il binduiesti si gata
Cauta pe google V911 WL Toys , (care e de fapt FP 100 de la HK)
Ciao Sorin
Postat 02 September 2012 - 01:26 PM
Este indicat sa ai un sasiu , un teren de aterizare , si flybar cat mai multe , se rup de obicei .
Nu am zburat fp100 , dar este o copie identica dupa solo pro , si cred ca zboara la fel , depinde cum il reglezi .
Postat 02 September 2012 - 01:38 PM
uite-te si tu pe site baga e-mailul, o parola adresa dupa ce ai bifat ce vrei sa cumperi si te lamuresti si singur.
Daca mai vrei ceva lamuriri da-mi PM.
Ciao Sorin
Postat 02 September 2012 - 01:42 PM
uite-te si tu pe site baga e-mailul, o parola adresa dupa ce ai bifat ce vrei sa cumperi si te lamuresti si singur.
Daca mai vrei ceva lamuriri da-mi PM.
Ciao Sorin
Postat 02 September 2012 - 01:47 PM
Eu stiam ca FP 100 e copiat dupa Trex 100 de la Align
Dar zboara mai bine si ca Solo si ca Trex 100 un amic le are si el a zis.
La modul nervos (e pe statie optiunea) zboara si afara, acum setat din turnigy zboara chiar mai bine si pe adieri de vant.
Ciao Sorin
Postat 02 September 2012 - 09:59 PM
Posibil ca axul (carbon otel) headul si swashul sa fie la fel cred ca asa este , landing gear pare la fel bateriile nu sunt la fel deci nici mufa.
Dar pana la urma sunt piese pt amandoua hotaraste-te ce cuperi toate sunt facute de chinezi.
Vezi pe youtube filmulete cu ambele.
Ciao Sorin
Postat 05 September 2012 - 02:26 PM