Variantele testate de mine au fost cu motorizare IN-RUNNE de 36 diametru si 40 , respectiv 56 mm lungime .
Prima varianta are 2250 rotatii pe volt si la 3S am avut consum de la 15 ,26 ,76 amperi in functie de eliciile folosite ,30 -5 pale ,36 - 3 pale respectiv 39 -doua pale .... pe o salupa ce cintarea 4.2 Kg iar racirea a fost cu spirala pe motor si radiator pe ESC .
A doua incercare am facut-o cu un in-runner de 723 rotatii pe volt ,racirea fiind pe camasa de LEOPARD,.... la 3S nu am putut deplasa salupa optim decit cu elicie 50 in 3 pale dinamic de la Robbe celelalte elicii nereusind sa ridice salupa spre glisare ,iar la deplasarea pentru nadit sa fie total ineficiente ,racirea fiind pe camasa de LEOPARD .
In cea de a doua varianta am mai folosit si 4S cu un consum maxim de 27 Amperi iar in varianta 6S cu elicie de 55 in 5 pale raboiesch a consumat 22 amperi si 40 -4pale de la raboiesch a fost de 30 amperi in full speed .
Concluzia mea ..... la un motor cu turatii multe este necesara o elicie mica ,altfel risti sa arzi ESC-ul .... chiar daca este pentru amperi multi .
Obligatoriu trebuie sa ai o racire eficienta ,care sa se produca si la 0.5m/secunda
Restul cocluziilor le astept din partea Domniilor Voastre .
Sa aveti spor !
Aceasta postare a fost editata de navigator: 24 August 2012 - 03:59 PM