Modelism - RHC Forum: Alte Heli de vanzare - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alte Heli de vanzare

#1 Useril este offline   cristiap 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 18-December 06

Postat 09 August 2012 - 08:14 PM

De vanzare mai multe Heli la care nu voi pune un pret le voi da celui care va oferi mai mult!
Aici este un trex 500 cu geanta cu tot tot varianta full si un trex 600 electric cu fbl de la allign,geanta aferenta si multe piese de schimb

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   mihado_logo 

• mihado_logo
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1446
  • Inregistrat: 07-July 11
  • Interests:hely

Postat 09 August 2012 - 09:37 PM

....ce inseamna: multe piese de schimb .sau ..varianta full ??!! Eu iti ofer ..toti banii

Aceasta postare a fost editata de florin_953: 09 August 2012 - 09:42 PM

0

#3 Useril este offline   HELIFAN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3712
  • Inregistrat: 06-June 05
  • Interests:Elicoptere

Postat 09 August 2012 - 10:08 PM

ca sa fie mai clar - poate nu ai citit regulamentul - il pun aici :D

Acest regulament stabileste/prezinta conditiile de utilizare a sectiunii ''BURSA''.
Pentru a evita orice discutii avem rugamintea sa va asigurati ca mesajele pe care doriti sa le initiati nu contravin prezentului regulament de vanzari.

1 - Aceasta sectiune este dedicata modelistilor - persoane fizice.
2 - Anuntul de vanzare trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu pretul de vanzare, o descriere cat mai exacta a prosului propus spre vanzaqre cat si poze ale acestuia.
3 - Aceasta sectiune se refera strict la produse second-hand si ca atare sunt interzise vanzarile de produse noi.
4 - Oferiti informatii cat mai detaliate despre produsul oferit spre vanzare - producator, detalii tehnice, garantie (daca exista), link catre site-ul producatorului, poze clare ale produsului care se vinde, etc..
5 - Incercati sa va abtineti de la comentarii inutile cu privire la calitatea si pretul produsului oferit spre vanzare. (aviz celor care le stiu pe toate)
6 - Nu se accepta aducerea mesajelor pe prima pagina prin "bumping" (up) mai mult de odata pe saptamana (7 zile diferenta intre 2 up-uri consecutive)
6' - Se poate insa aduce mesajul pe prima pagina in caz ca pretul scade cu minim 25% . VALABIL DOAR LA VANZARI,O SINGURA DATA PE SAPTAMANA.
7 - Nu introduceti date de contact personale sau articole pe doriti sa le vindeti in zona de semnatura. Semnatura are cu totul alt scop!
8 - Mesajele din bursa mai vechi de 6 luni vor fi sterse in mod automat.
9 - Avem rugamintea sa inchideti subiectele care contin tranzactii finalizate.
10 - Atunci cand deschideti un topic nou puneti un titlu SUGESTIV. ex: vand diverse / vand charger, incarcator, accesorii.
11 - Modelistii care realizeaza articole de modelism in atelierul propriu au dreptul sa initieze topicuri destinate vanzarii acestor produs doar in sectiunea ''Publicitate personala''. ATENTIE! Este interzisa initierea de topicuri de catre firme care realizeaza articole de modelism.
12 - NU se accepta anunturi de vanzare cu preturi mai mari ca cele din magazinele romanesti (aviz samsarilor) .Utilizatorii vor fi sanctionati la prima abatere cu 10% Warn iar la a doua dezactivare de cont.

In mod exceptional de la prevederile prezentului regulament orice up dat inainte de termen va fi sanctionat cu restrictionare la postare de 7 zile la prima abatere,30 de zile la a doua abatere,90 de zile la a treia ,si ban definitiv la a patra incalcare.

Mesajele care nu indeplinesc conditiile specificate mai sus vor fi sterse!
TX - Futaba T-10CAP 2,4 Ghz - Radio
HELI:
Spirit L16 Robbe in fuselaj Agusta 109 | Spirit L16 Robbe - clasa 550 | Taurus 50 electric clasa 600 |
Trex 600E FBL Custom Frame V.2 | Trex 600E FBL Custom Frame V.3 | Trex 600E FBL Custom Frame V.4 |
AUTO:
2buc. Buggy - ANSMANN Master Smacker 1:10 4WD electic
3buc. Truggy - ANSMANN Royal Flash 1:10 4WD electic
TX - RadioLink RC3S 2.4GHz

Proiectele mele:
Trex600E custom frame V1 - http://www.rhcforum....e/page__st__240 --- --- --- Trex600E custom frame V2 - http://www.rhcforum....e/page__st__480
Trex600E custom frame V3 - http://www.rhcforum....e/page__st__570 --- --- --- Trex600E custom frame V4
- http://www.rhcforum....e/page__st__600
0

#4 Useril este offline   GST 7.7 

• Sky isn't the limit
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1074
  • Inregistrat: 13-August 07
  • Interests:Programare, IT, Modelism

Postat 09 August 2012 - 10:31 PM

Dau 100 lei pe trex 500 si 100 pe trex 600.

Acum serios "Inregistrat la: 18-December 06" de 6 ani ar trebui sa sti ca un topic la vanzari trebuie sa contina si un pret.

Mai exista vre un moderator pe la vanzari, din ce in ce mai multe topice anapoda si toate raman asa in continuare.

Aceasta postare a fost editata de GST 7.7: 09 August 2012 - 10:31 PM

The GST 7.7 is over 30% larger than a Revo 3.3. Park the GST 7.7 next to a Savage, and the Savage doesn't look so tough anymore.

VISTA = Virus Inside Switch to Apple
0

#5 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 09 August 2012 - 10:35 PM

si daca vinde un 500 si un 600 de ce sunt poze cu minititan? care dintre 500 sau 600 are fuselaju de airwolf????
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#6 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 11 August 2012 - 06:27 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 09 August 2012 - 10:35 PM, a spus:

si daca vinde un 500 si un 600 de ce sunt poze cu minititan? care dintre 500 sau 600 are fuselaju de airwolf????

airwolf nu e un minititan este un 500!
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

#7 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 11 August 2012 - 10:53 PM

Vezi postarealuci25gold, la 11 August 2012 - 06:27 PM, a spus:

airwolf nu e un minititan este un 500!

nici nu am zis ca airwolf ar fi minititan, intrebam ce e cu minititan alea, bonus cumva pe langa 500 si 600?
MultiRotor: MultiWii Quad

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#8 Useril este offline   cristiap 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 18-December 06

Postat 12 August 2012 - 04:08 AM

Pentru a inlatura orice dubiu si subiect de caterinca,adaug eu ca minititan-urile erau la VANZARE nu se dadeau drept bonus sau breloc de chei pt nici un alt elicopter scos la vanzare,Airwolf-ul este un trex 500,iar dintr-o greseala si din graba au aparut toate intr-un singur anunt pe care u;lterior l-am refacut pentru fiecare model in parte !
Si acum sper ca nu mai este cazul sa dau COPY PASTE la regulament !!!
Va multumesc pentru intelegere si imi cer suze celor pe care i-am indus in eroare cu anuntul tip licitatie, acest forum nefiind locul potrivit pt asa ceva!
0

#9 Useril este offline   camelus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 19-February 11

Postat 12 August 2012 - 09:46 AM

Ofer 150ron pe terx 500 sau 600
0

#10 Useril este offline   camelus 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 19-February 11

Postat 12 August 2012 - 09:54 AM

Da-mi un nr de contact pote -mi vinzi un heli fuctinal la un preČ› accesibil ptr.mine.cu stima Camil
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu