Prieteni
Ma bate gandul sa-mi cumpar un velir saphir. Ce parare aveti despre el?
Ceva comentarii .
Puncte tari sau slabe ?
Multam anticipat
Pagina 1 din 1
Velier Saphir Pareri...
Postat 09 May 2005 - 04:27 PM
Vreau doar pt joaca.
Imi plac mult velierele si mai mult de atat stau la 100 m de lac.
Ar fi pacat sa nu am si eu unul
Ai ceva sugestii?
Imi plac mult velierele si mai mult de atat stau la 100 m de lac.
Ar fi pacat sa nu am si eu unul
Ai ceva sugestii?
Savage 25
Postat 10 May 2005 - 12:44 PM
Safiru este ok dar trebuie sa iei de toate pt el ;statie troliu etc !
Postat 10 May 2005 - 02:40 PM
Pt gun man
Am statia de la Savage, si am inteles ca merge.
Nu prea stiu pt ce este troliu.
Tu ai sau ai avut barca?
Mersi de raspunsuri
Am statia de la Savage, si am inteles ca merge.
Nu prea stiu pt ce este troliu.
Tu ai sau ai avut barca?
Mersi de raspunsuri
Savage 25
Postat 11 May 2005 - 10:53 AM
Statia e buna daca ai 2 canale iar troliul este un fel de servo care se invarte cam trei ture de tambur cu care trebuie sa strangi scota velei cind ai vant slab si sa o deschizi cand ai vant puternic !1
Postat 13 May 2005 - 11:00 AM
salut!
ca principiu, chit ca vrei o jucarie, chit ca vrei(eventual pentru mai tirziu un pic) ceva mai performant, important cred ca e si aspectul banilor pe care(volens-nolens) va trebui sa-i cheltui "after market".
sa nu uitam ca o jucarie e mult mai putin fiabila, si poate genera in loc de distractie, nervi si disconfort.
in alta ordine de idei, de exemplu, un velier mai mititel, de un "metru" sa zicem, facut cu o anume disciplina si rigoare constructiva, chiar daca la inceput o sa ni se para un picut mai scump, mai tirziu o sa ne placa si o sa ne dea satisfactii pe care acum, poate, nici macar nu le intuim ca le-am putea avea...
bafta si minuni!
ca principiu, chit ca vrei o jucarie, chit ca vrei(eventual pentru mai tirziu un pic) ceva mai performant, important cred ca e si aspectul banilor pe care(volens-nolens) va trebui sa-i cheltui "after market".
sa nu uitam ca o jucarie e mult mai putin fiabila, si poate genera in loc de distractie, nervi si disconfort.
in alta ordine de idei, de exemplu, un velier mai mititel, de un "metru" sa zicem, facut cu o anume disciplina si rigoare constructiva, chiar daca la inceput o sa ni se para un picut mai scump, mai tirziu o sa ne placa si o sa ne dea satisfactii pe care acum, poate, nici macar nu le intuim ca le-am putea avea...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 13 May 2005 - 01:17 PM
Mersi de raspuns mizzone .
Am luat aminte.
Tu cu ce te mandresti ?
barca, avion, masinuta
Am luat aminte.
Tu cu ce te mandresti ?
barca, avion, masinuta
Savage 25
Postat 16 May 2005 - 01:30 PM
Milica, la 13 May 2005, 13:17, a spus:
Mersi de raspuns mizzone .
Am luat aminte.
Tu cu ce te mandresti ?
barca, avion, masinuta
Am luat aminte.
Tu cu ce te mandresti ?
barca, avion, masinuta
cu "mindritu' ", mai "subtire", ca nu e "modellbau-messe" aici.
am "tras", acum citiva ani, prin citeva concursuri, si la auto, si la navo, si cam atit.
ca mai mult, inca nu e cazul.
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Acest topic e inchis