Modelism - RHC Forum: CE PARERE AVETZI BAIETZI? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

CE PARERE AVETZI BAIETZI? incepator absolut in navo cer sprijin

#1 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 22-April 05

Postat 10 May 2005 - 10:03 AM

AM vazut pe towerhobbies acest navo termic.Ce parere avetzi este usor controlabil,eu fiind incepator absolut? SA nu ma punetzi sa-mi iau electric nu le inghit.Din filmul de prezentare nu arata prea rapid.
De asemenea v-as ruga sa-mi dati si mie o sugestie voi cum v-ati descurcat cu vama[sunty din Bucuresti].Le-am dat tel si mi-au zis ca se ia 30%din valoarea de pe factura.Te potzi intelege cu ei?\
Va multumesc
Iata si linkul http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti01...61p?&I=LZ1293**
BAFTA SI BURLAN
0

#2 Useril este offline   Adrianni 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 247
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 10 May 2005 - 11:48 AM

Salut, vezi ca baietii care si-au mai luat teapa cu preturile din Europa, o sa-ti spuna ca e ilegala frecventa de operare. E din cauza ca ei nu pot comanda de la Tower Hobbies, vor sa le cumperi la mana a doua de la ei sau pur si simplu au probleme psihice. Asa ca fii linistit. In legatura cu vama, deasemenea. Am primit de la Tower la 2 oficii postale si la fiecare poti sa dai spaga cel mult 500.000 (asta in cel mai rau caz, pentru ca valoarea e mica si poti spune ca e o jucarie). Am spus eu ca e jucarie inclusiv statia 9Z de la Futaba, si a fost ok.
Succes.
0

#3 Useril este offline   ReD 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 481
  • Inregistrat: 12-August 03
  • Interests:Heli, Aero, Auto

Postat 10 May 2005 - 01:22 PM

ia ca o sa fi multumit. si nu iti fa griji de frecventa. merge fara probleme. de spaga nu stiu ce sa iti spun. dar presupun ca si la capitolul asta romania sta bine.
come to the dark side. we have cookies!
0

#4 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 11 May 2005 - 10:00 AM

In nomenclatorul vamal statiile RC se impoziteaza cu 8% din valoarea de pe factura, in caz ca vin din afara Europei.
Pentru cele fabricate in Europe taxa vamala este ZERO!!!!
No brain, no headache.....
0

#5 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 22-April 05

Postat 12 May 2005 - 04:19 PM

Baietzi eu fiind incepator v-as solicita si niste sfaturi tehnice ce ar merita mai mult asta pe care vi l-am descris in link acel T Hammer parca era numele lui]sau un Traxxas Nitro Vee care parca are si un siitem electric de aducere la tarm in caz de gripare a motorului.
Apropos daca impingi in afara complet tragaciul acceleratiei din greseala cand vrei sa deccelerezi nu exista riscul sa se opreacva motorul si sa ramai cu barca in mijlocul lacvului?Ma refer tot la barca din link.
BAFTA SI BURLAN
0

#6 Useril este offline   SharkX 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 25-April 05

Postat 12 May 2005 - 07:10 PM

Ma bag si eu in discutie pe tema vamei si a taxelor. Nu stiu sa-ti spun exact cum e la navomodele dar la automodele (un kit RTR) pot sa-ti spun din experienta proprie ca n-am platit nimic. M-a intrebat ce e, am zis ca e jucarie (nu ca ar arata a altceva) si asta a fost. N-am platit nimic; precizez ca era vorba de un model termic si vreo 10 electrice mini (din categoria MicroSizers, sa te joci in birou cu ele :lol: ). Si am mai cumparat intre timp de cateva ori piese. Aceeasi poveste. Mai trebuie sa spun ca nu proveneau de pe tower, dar nu cred ca are vreo importanta.

Bafta.
0

#7 Useril este offline   vio_danciu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 213
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 13 May 2005 - 08:17 AM

Dar cum ati comandat ceva de afara ? ca daca platesti inainte mai ti le da la posta si nu le opreste "postarita" ???? (ca si ea poate spune ca e jucarie...) cel mai indicat ar fi cu plata ramburs dar chestia asta merge doar ptr Romania...
0

#8 Useril este offline   SharkX 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 25-April 05

Postat 13 May 2005 - 09:18 AM

Mi-ar place sa cred ca vremurile alea au apus de mult. In teorie cel putin (nu stiu cat se aplica la trimiterile internationale spre Romania), fiecare colet are un tracking number; adica in caz de probleme, pachetul ar putea fi localizat, si eventual gasit unde a 'disparut'. Chestia asta am vazut-o functionand in State; pe bune. Cum ziceam, nu stiu daca se aplica la noi. Eu unul, n-am avut probleme; inca; si sper nici sa nu am pe viitor.
0

#9 Useril este offline   mesagerul 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 03-May 05

Postat 13 May 2005 - 05:31 PM

Art. 195 Cod Penal : " Deschiderea unei corespondenţe adresate altuia ori interceptarea unei convorbiri sau comunicări efectuate prin telefon, telegraf sau prin alte mijloace de transmitere la distanţă, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează sustragerea, distrugerea sau reţinerea unei corespondenţe, precum şi divulgarea conţinutului unei corespondenţe, chiar atunci când a fost trimisă deschisă sau a fost deschisă din greşeală, ori divulgarea conţinutului unei convorbiri sau comunicări interceptate, chiar în cazul în care făptuitorul a luat cunoştinţă de acesta din greşeală sau din întâmplare. "

Nu cred ca s-ar risca postarita...
:)
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu