Imi place foarte mult stilul dvs. de lucru in navomodelism ! De ceva timp si pe mine ma luat nebunia cu speed boat :pardon: ,incetul cu incetul! Dotorita unei experiente dobandite in timp, in lucrul cu machetele auto primul meu proiect sper sa fie o reusita la standarte mai inalte decat ca a unui incepator :drinks: (cu toate ca cele 2 domenii de activitate modelistica difera :clapping: - aici puteti vedea blogul meu http://modelisauto.blogspot.com/ ). Am vazut ca pe acest forum am de la cine invata, deaorece lumea aici este foarte amabila ! :clapping: :clapping:
1.Ce imi recomandati pentru confectionarea unei salupe fluviale (100 cm ), lemn de balsa ? Personal as opta pentru acest material doarece este mult mai usor de prelucrat decat rasina sau alte materiale...
2.Dupa ce modelul a fost confectionat in totalitate se smirgheluieste cu granulatia de 360 pe final 1000 (pentru indepartarea asperitatilor) iar apoi se aplica spritz-chitul in 2 straturi subtiri,se unformize (daca este cazul se mai freaca cu 1000 in cazul unor inperfectiuni) apoi se aplica 1 strat de grund auto iar apoi vopseaua si lacul , nu ?
Numai bine si multa sanatate !
Aceasta postare a fost editata de timitza09: 11 September 2011 - 04:10 PM