HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV EDITIA A IX-A 27,28,29 iulie 2012
Postat 11 July 2012 - 07:18 PM
REAL DESIGN, la 06 July 2012 - 06:56 PM, a spus:
Unde, in burta unui om normal, incape o portie porceasca (de mare!) de gulas si vreo altceva, ce-o fi el, capra, peste, fetele lui, etc...??? Propusesem exact ce a spus Albert: vineri una, sambata alta. Pariu ca tu nu vii la amandoua?...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 11 July 2012 - 08:36 PM
BogdanStancu, la 11 July 2012 - 07:18 PM, a spus:
Unde, in burta unui om normal, incape o portie porceasca (de mare!) de gulas si vreo altceva, ce-o fi el, capra, peste, fetele lui, etc...??? Propusesem exact ce a spus Albert: vineri una, sambata alta. Pariu ca tu nu vii la amandoua?...
Da faceti taica ce vreti .. si greva foamei !
Eu vin in data publicata pe AFIS - 28 Iulie 2012 si dupa ora regulamentara adica 10:00 ca e si intrarea libera .. ce cauti matale de vineri ... nu stiu - sau poate esti prieten cu "mireasa" si vii cu o zi mai devreme ... mai ajuti la aranjat, la numarat , etc :drinks:
Postat 11 July 2012 - 08:39 PM
REAL DESIGN, la 11 July 2012 - 08:36 PM, a spus:
Tomnai am castigat un pariu. Restul e can-can.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 11 July 2012 - 08:40 PM
Postat 11 July 2012 - 08:59 PM
BogdanStancu, la 11 July 2012 - 08:39 PM, a spus:
Tocmai am castigat un pariu. Restul e can-can.
Mii de Scuze, Milioane de Scuze .. ai dreptate
....................
....................
M-am uitat mai atent si am vazut acolo jos in pudurice, in stanga jos ,dupa pinul ala cu ramura de la baza usor
arcuita si care are ... cred un semn de la Ocolu' Silvic si cum spuneam am vazut pe cineva cu un A4 sau A5 pe care scrie ceva
ce pare a fi o data, sau doua ... ceva .. nu mi-e clar - ce nu inteleg insa e de ce se ascunde si sta si pe vine .. da nu conteaza ! :(
P.S.
Din pacate lucrez vinerea, si sambata lucrez dar mi-am cerut voie sa ma invoiesc pe 28 - concediul l-am consumat asa ca ramane o zi .
P.S. la P.S.
cAs fi facut un semn ca sa fie localizat mai usor individul dar ar fi un gest de impolitete din partea mea sa mazgalesc Afisul colegilor .. si cat oi fi
eu de nesimtit dar asta NU !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 11 July 2012 - 09:02 PM
Postat 12 July 2012 - 07:28 AM
Grosul vine sambata cand trupa Zoli,Zoli,Lajos....si tot ce inseamna spiritul nemuritor HC ,declanseaza bomba nucleara....ai ghicit,GULASHUL( devenit legenda).
Evenimentul are sprijinul Dream Team,prietenii nostri de suflet,deci nu are cum sa nu reuseasca.Dozatoruuuu!!!!!!!
Postat 12 July 2012 - 08:01 AM
flypol, la 12 July 2012 - 07:28 AM, a spus:
Grosul vine sambata cand trupa Zoli,Zoli,Lajos....si tot ce inseamna spiritul nemuritor HC ,declanseaza bomba nucleara....ai ghicit,GULASHUL( devenit legenda).
Evenimentul are sprijinul Dream Team,prietenii nostri de suflet,deci nu are cum sa nu reuseasca.Dozatoruuuu!!!!!!!
Nu sunt carcotas .. mai o gluma , mai punem de un pamflet ( nu Pamfile ) dar lumea se tine de pariuri si ia prea in serios si strict personal tot ce scriem noi pe forum ... nu pot decat sa ma bucur ca sunt subiect de discutie intre colegi .. " vine, nu vine , vine , nu vine , ma iubeste, nu ma iubeste ... "
Afisul este foarte frumos - ale lui Allen sunt insa mai frumoase putin ( culorile mai vii ) dar e doar chestie de gust .
P.S.
Referitor la pariul castigat de colegul nostru eu nu pot decat sa intuiesc obiectul pariului : cand eram copii ne alegeam fiecare din gasca cate o casa la curte cu gard si pariul era :
- luam un bat si in mare fuga treceam frecand batul de ulucile gardului cu un zgomot asurzitor si asteptam confirmarea pronosticului dat de fiecare in parte inaintea probei ( pariului ) : latra sau nu latra - jucam pe fructe " cumparate "
tot din curtile respective de cei ce pierdeau pariul .
Acum ...... :
1 - Nea Gigi : vine - NU vine !
2 - Nea Gigi .... latra .... daca dau cu batul pe gard !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 12 July 2012 - 08:01 AM
Postat 12 July 2012 - 08:41 AM
Postat 12 July 2012 - 08:41 AM
flypol, la 12 July 2012 - 08:36 AM, a spus:
Parca era criza in industria mobilei......
Sunt convins ca va fi mai mult decat fain !
Este criza adevarat .. singurele zile in care clientii mai au ragaz sa se ocupe de amenajari interioare sunt END-urile de saptamana ( vineri, sambata ) cand sunt mai liberi de la slujbele fiecaruia iar daca eu plec si in zilele astea .... dar astea sunt bucatarie interna - bafta ! - ca deja eu sunt de mult off topic - aici inchei - pe pariu !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 12 July 2012 - 08:43 AM
Postat 12 July 2012 - 04:36 PM
REAL DESIGN, la 12 July 2012 - 08:01 AM, a spus:
Referitor la pariul castigat de colegul nostru eu nu pot decat sa intuiesc obiectul pariului : cand eram copii ne alegeam fiecare ...
Uite ca de data asta nu ti-a mers intuitia feminina. Te asteptam cu drag la Bv, de vineri. Pe clienti, trimite-i la Ikea. Prietenii stiu de ce.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 12 July 2012 - 04:38 PM
Postat 12 July 2012 - 04:41 PM
flypol, la 12 July 2012 - 08:41 AM, a spus:
Postat 13 July 2012 - 07:13 AM
Crezi ca vine si Dan Mitea? Cat naiba costa biletul de avion? Poate facem o cheta.
Incepem constructia gardului si a "BigGrill-ului".
@Bogdan Stancu: "dozatoare de bere",prietene, ca dozator aduce Costin. "Fata cu tztze mari care sa zambeasca nelimitat si sa "manipuleze" maneru' chestiei aleia care scoate spuma de bere. :blink: :wub: .Bogdan draga,incepe dementza! AMR 14 zile !
Crezi ca vine si Dan Mitea? Cat naiba costa biletul de avion? Poate facem o cheta.
Incepem constructia gardului si a "BigGrill-ului".
Postat 13 July 2012 - 07:49 AM
REAL DESIGN, la 11 July 2012 - 08:59 PM, a spus:
Bine Traviata, te iert, stiam oricum ca am dreptate mereu.
Postat 13 July 2012 - 12:58 PM
flypol, la 13 July 2012 - 07:13 AM, a spus:
Multumesc pentru gandul cel bun. Banii, ca banii, dar problema este ca amaratii astia nu stiu de concedii mai mari de 14 zile, vorbesc pentru plebe iar programarea este, deja, facuta. Dar, cu sufletul sunt alaturi de voi.
Multa, multa, zboruri de vis, destrabalare culinara, sa fiti iubiti si sa reusiti sa eliberati leopardul.
Postat 13 July 2012 - 06:45 PM
Postat 17 July 2012 - 10:01 AM
confectie gratar din otel rotund 8mm in rama de cornier 30x30 1000x 600 mm.Platim bine deoarece ne grabim.