1) 2 x baterii Turnigy Nanotech , 3s, 2200ma, 25-50c. Bateriile sunt putin umflate, cauza nu o stiu, dar zbor cu ele asa de mai bine de 4 luni fara absolut nici un fel de incidente. Amperajul este real, la cerere pot oferii si poze cu incarcatorul. Pret 50 lei bucata.
2) Brate de servo ce le-am adunat in timp si nu mai am ce sa fac cu ele + 2 prelungitoare de egalizator 3s, unu cu mufe la ambele capete altul cu mufa doar la un capat. Tot ce se vede in poza inclusiv surubelele la pret de 5 lei.
3) Cablu de sursa, folosit adesea pentru alimentarea transformatorului de la incarcatoare sau la statiile de lipit termostatate. Lungime 1m, pret 5 lei.
4) Manusa de statie de la Turnigy , stare impecabila, am cumparat-o asta toamna si va pot spune ca isi merita toti banii. Chiar daca nu aveti acel element de incalzire pe baza de bateriie, recomand cumpararea unor incalzitoare de corp cu gel de la Decatlon (10 bucati la set, 20 de lei sau ceva de genu), si bagati unul langa statie, merge la fix. Veti zbura ca vara. Pret 50 lei.
5) 2 x servo digitale cu angrenaje metalice. Din pacate, servourile nu sunt identice. Unul este Corona DS-919MG, iar celalalt Hence MD933. Pret 30 lei pentru ambele.
Din cauza accesului relativ limitat la internet prefer sa fiu contactat telefonic la 0727620967 pentru orice fel de detaliu. Numai bine
Poze.
Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 18 June 2012 - 08:55 PM