Pagina 1 din 1
Schimbare mufa acumulator help me
Postat 14 May 2012 - 02:05 PM
Am un acumulator cu mufe TAM si as dori sa il trec pe mufe DEANS.
Un "adaptor" nu am gasit.
Am mai intrebat pe forum si atunci se oferise un coleg sa ma ajute. Aici e vina mea, ca am tot amanat si acum nu mai dau de el.
Deci, de unde as putea cumpara mufa DEANS si cum se "leaga" pe cele 2 fire, este necesar vreun cleste?!
Multumesc anticipat.
Am mai intrebat pe forum si atunci se oferise un coleg sa ma ajute. Aici e vina mea, ca am tot amanat si acum nu mai dau de el.
Deci, de unde as putea cumpara mufa DEANS si cum se "leaga" pe cele 2 fire, este necesar vreun cleste?!
Multumesc anticipat.
Masoara de 3 ori si taie o singura data!
Postat 14 May 2012 - 02:15 PM
Mufe deans, sau conectori T gasesti la autorc sau la sierra, cu cleste tai firul care e conectat in mufa tam, apoi cu pistolul de lipit lipesti pe piciorul mufei deans, dar inainte de lipitura pui termocontractil apoi pui peste lipitura.
uite un clip desi nu e asa greu.
uite un clip desi nu e asa greu.
Aceasta postare a fost editata de GST 7.7: 14 May 2012 - 02:17 PM
The GST 7.7 is over 30% larger than a Revo 3.3. Park the GST 7.7 next to a Savage, and the Savage doesn't look so tough anymore.
VISTA = Virus Inside Switch to Apple
VISTA = Virus Inside Switch to Apple
Postat 14 May 2012 - 02:19 PM
cfs, la 14 May 2012 - 02:05 PM, a spus:
Am un acumulator cu mufe TAM si as dori sa il trec pe mufe DEANS.
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
Salut, din cate stiu eu, aceste mufe se " leaga"de cele 2 fire prin cositorire.
Multa bafta.
Alex G:
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
Postat 15 May 2012 - 01:40 PM
cfs, la 15 May 2012 - 11:42 AM, a spus:
Hmmm, ma cam depaseste situatia, in sensul ca nu am cele necesare.
Gasesc in Bucuresti un atelier unde sa fac asta (daca as avea mufa si acele inele termocontractile as merge la "reparatii radio TV".
Gasesc in Bucuresti un atelier unde sa fac asta (daca as avea mufa si acele inele termocontractile as merge la "reparatii radio TV".
Mufa DEANS gasesti aici: DEANS
tot aici gasesti si tub termocontractibil : tub
apoi poti merge la un prieten care are un letcon si ... gata treaba.
Sunt convins ca poti gasi si un coleg de forum din Bucuresti care dispune de indemanarea si sculele necesare pentru a face aceasta operatie.
Aceasta postare a fost editata de Volhov: 15 May 2012 - 01:44 PM
Postat 15 May 2012 - 04:45 PM
Salut, daca treci pe la mine te ajut eu cu lipiturile - zona Bucuresti, Militari. Da-mi numarul de telefon pe PM si stabilim o data si o ora.
PS: Nu poti primi mesaje private?
PS: Nu poti primi mesaje private?
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 15 May 2012 - 04:45 PM
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1