Postat 11 April 2012 - 06:30 PM
Azi am avut un crash cu avionul meu preferat (Wing Dragon 3). Am facut doua greseli mari (zic eu): am zburat pe un vant relativ tare, si am zburat pe un stadion. Deci am facut doua zboruri perfecte cu aterizari ca la carte. Si m-a tras ata cum se zice sa il fac si pe al treilea. Totul decurgea frumos, pana in momentul aterizarii. Avionul era la trei metrii de sol si mergea perfect spre aterizare. Dintr-o data a venit o rafala de vant din lateral si mi l-a aruncat in lateral in dreapta (l-a dus vreo 4 metrii). Am virat stanga mult (deoarece se indrepta vertiginos spre gardul stadionului), avionul s-a rasturnat .... si a cazut la sol. Pe spate. Damage:
Aripile (una este rupta in doua, cealalta este ciupita - am bucatelele ciupite);
Profundorul (este rupt in doua);
Solutii sunt doua: sa il scot la vanzare sau sa il repar. L-am scos la vanzare, dar sincer nu ma prea incanta ideea - parca as vrea sa il repar.
Cum il pot repara? Atasez o poza cu damage:
Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 11 April 2012 - 06:31 PM
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;