Eu lucrez uneori in Eagle ca e moka pentru dimensiuni sub 80x100 mm si e complet. Face automat cablajul, dar schema o faci tu... Poti de la foarte simplu la foarte complex, adica punand in schema doar pini separati si legati intre ei, pana la a folosi biblioteca in care iti poti prinde urechile la cat e de completa sau sa-ti faci tu componentele. De ce ti-l recomand pe asta? Pentru ca e moka, e foarte simplu de folosit, arata bine pe ecran, permite tot felul de setari, face autorutare si tot ce ai cerut tu in mesaj si sunt mai multi utilizatori de Eagle, pe aici, care te pot ajuta. Si mai e un motiv. Ca asa am inceput si eu, cautand ceva simplu, am dat de asta si la el am ramas, deci nu cunosc multe altele. Am mai lucrat cu cateva, dar prima dragoste se uita greu... Inca nu face simulare a functionarii sau versiunile la care avem noi acces nu fac asta.
Mai incearca si altele, poate aflam mai multe. E unul pe forum de-si zice MrSpace care o sa-ti bage in cap ideea sa incerci un soft mai serios, precum Orcad si bine ar fi sa-l asculti. Eu n-am ascultat si parca regret. N-o sa treci usor la altul daca nu o sa ai de lucru ceva serios, cu simulare. Era si un soft foarte fain romanesc, dar nu am prins ultima varianta sa vad la ce performante a ajuns.
Spor la treaba!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 07 April 2005 - 10:30 AM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla