Modelism - RHC Forum: Recomandari unelte - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Recomandari unelte despre mini bormasina, adeziv, cutite, pile..etc

#1 Useril este offline   Cosigon 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 06-March 12

Postat 07 March 2012 - 11:33 AM

Salutari tuturor ,

In primul rand vreau sa va felicit, sunteti uimitori.

In al doilea rand, despre mine trebuie sa stiti ca sunt la inceput de drum asa ca intrebarile mele vor fi pe masura. Ca sa nu pierdem timp pretios o sa trec schematic cateva intrebari :

1. In primul rand vreau sa stiu ce adeziv sa folosesc la constructia unui kaiac montan, tinand cont ca lungimea barcutei este facuta liniar din sipcute(nu stiu cum sa le spun) asa cum se observa in poza 1 dar mai ales in poza 2 . De altfel m-ar interesa sa incerc constructia unui kaiac de viteza/curse in genul celor de la Nelo ( http://www.mar-kayak...s/k1_quattro_m/ ) - aici observ ca fundul barcutei este dintr-o bucata si as dori sa-mi recomandati un material (nu cred ca merge cu lemn de balsa) pentru constructia unui kaiac de viteza

2. Apoi, in mod logic, imi trebuie unelte pentru constructia lor. Strict in cazul meu, m-am gandit la o mini-bormasina, cutite, freze de diamant, lame de bisturiu (tehnica dentara), slefuitor manual, pile, fierastrau, aa si o placa pe care pot vedea scala machetei. Acum va rog frumos sa-mi recomandati cateva site-uri/locuri de unde as putea achizitiona uneltele. Le doresc la o calitate foarte buna pentru ca nu vreau sa dau banutii degeaba pe materiale de proasta calitate. As dori chiar sa ma ajutati cu recomandari precise, cat se poate, la uneltele mai importante (mini bormasina, cutite, fierastraul .etc )

3. Stiu ca majoritatea dintre voi aveti o experienta deosebita in lucrul cu machete si mi-ar fi de un real ajutor daca imi indicati piesele lipsa din instrumentele enumerate de mine .

4. Aici vreau sa ma opresc asa ca ultima mea intrebare este despre vopsea. Daca vreau sa obtin o barcuta vopsita in genul celor de la Nelo (link-ul de mai sus) voi reusi asta cum pensule sau am nevoie de un aerograf ?

Va multumesc enorm si astept cu nerabdare raspunsurile si sfaturile voastre !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Poza 1.JPG
  • Imagine atasata: Poza 2.jpg

0

#2 Useril este offline   Cosigon 

• Nou venit
  • Pip

Postat 09 March 2012 - 11:02 AM

Va rog, nu ma poate ajuta nimeni ?
0

#3 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 09 March 2012 - 10:02 PM

1. Merge cu lemn de balsa
2. Scule de la Proxon sau Dremel(pe net sau in magazinele de bricolaj)
3. Sunt f multe scule pe piata, vezi de ce anume iti trebuie cind incepi constructia.
4. Ai nevoie de baitz si lac. Baitz-ul se poata da cu pensula, lacul ca sa arate asa trebuie dat sub presiune(poti folosii un spray cu lac, din cele pentru auto)si in f multe straturi
tel.0745026562
0

#4 Useril este offline   Cosigon 

• Nou venit
  • Pip

Postat 11 March 2012 - 06:02 PM

Multumesc pentru raspuns !

As vrea sa stiu si ce adeziv sa folosesc ca sa lipesc sipcutele pentru ca suprafata de contact nu e foarte mare, adica le lipesc doar in parti nu ?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu