Modelism - RHC Forum: sunt un idiot - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

sunt un idiot primul zbor primul crash

#1 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1073
  • Inregistrat: 06-January 12
  • Interests:mecanica auto, zborul de orice fel

Postat 25 January 2012 - 09:15 PM

sunt propietarul unui aeromodel cessna 182 fericit pot sa spun pana la primul crash as vrea sa cunosc un pilot aeromodelist din craiova sau unul mai bun ca mine
Fly safe, have fun. Measure three times, cut once. The man who makes no mistakes does not usually make anything.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 25 January 2012 - 10:10 PM

Nu esti singur ( ul ... :angry2: )
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   cosmin70 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 18-October 10
  • Interests:aeromodelism

Postat 26 January 2012 - 07:44 AM

Prietene... ce farmec ar mai avea zborul daca n-ar mai fi si crash-uri(ca sa zic asa...)!!
Sa vezi ce satisfactie ai cand, un avion reparat dupa un crash serios, ti se pare ca zboara mai bine decat inainte!
Daca mi-as permite sa-ti dau un sfat, ar fi sa bagi foarte, foarte mult simulator.
Stima!
Cosmin
0

#4 Useril este offline   radulp 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 832
  • Inregistrat: 09-August 08
  • Interests:elicoptere

Postat 26 January 2012 - 08:36 AM

+1
0

#5 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 26 January 2012 - 09:12 AM

Cat de mare a fost crash-ul? Mai poate fi reparata? Descrie-ne putin crash-ul cum s-a intamplat.
Referitor la simulator ... ajuta foarte mult, dar nu in totalitate.Pe simulator toate modelele sunt "echilibrate perfect". Daca Cessna ta nu era echilibrata, va zbura total diferit fata de cele de pe simulator. Ia pe cineva priceput in modelism sa vada daca e echilibrat modelul.
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#6 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08
  • Interests:Aero

Postat 26 January 2012 - 09:49 AM

Servus ! Daca e prima jucarie si ai dat fuga cu ea la zbor - e normal, am patit la fel. Simulator la inceput, apoi un aeromodelist mai experimentat sa il duca sus si sa iti dea cu lingurita acces la robinete. :angry2:
0

#7 Useril este offline   ANDUNG 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 493
  • Inregistrat: 11-June 10

Postat 26 January 2012 - 10:19 AM

Daca as fi stiut de forumul asta acum vreo 5-6 ani, as fi deschis si eu topicul asta, cu acelasi titlu :-)
Primul meu model, un Focke Wolf de la FSK, care m-a costat vreo 150 EURO fara nimic pe el, l-am "controlat" vreo 3 secunde.
Tu ai deja un atu ca ai ales o Cessna, aveai sanse sa-l tii mai mult in aer ;-) , asa ca fii optimist !

0

#8 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 11:20 AM

salutare si merci pt incurajari pot sa spun ca am zburat cam 6 7 minute dupa aia nu mai stiu ce sa intamplat dar lam vazut jos bucati miau dat lacrimile si lui fiumeu care ma crede cel mai mare distrugator de aeromodele are doar 7 ani
Fly safe, have fun. Measure three times, cut once. The man who makes no mistakes does not usually make anything.
0

#9 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 11:26 AM

nu cred ca simulatorul are vreun efect asupra mea sa va zic primul si ultimul crash primul a fost mai putin ultimul a fost dezastru nu stiu ce sa intamplat lam echilibrat
1|3 din aripa din fata putin mai greu de bot dupa 4 5 minute de zbor lam coborat din greseala la vreo 20 m de pamant dupa care sa inclinat pe stg si........ in pamant
0

#10 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 11:34 AM

apropo de reparatie tinand cont ca sunt un mecanic foarte bun imi este usor sal repar dar daca il vezi e frankestain ori cum merci pt sfaturi astept si alte pareri nu credeam ca este asa greu
0

#11 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2867
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 26 January 2012 - 11:47 AM

..ia BISON monocomponent si treci la lipit(ps nu exagera ca expandeaza)..hai ca ai de treaba afara ninge ti bagi la caldurica tragi o tuica fearta langa tine si ..spor la treaba
0

#12 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 26 January 2012 - 01:04 PM

Vezi postareastelu82, la 26 January 2012 - 11:26 AM, a spus:

nu cred ca simulatorul are vreun efect asupra mea sa va zic primul si ultimul crash primul a fost mai putin ultimul a fost dezastru nu stiu ce sa intamplat lam echilibrat
1|3 din aripa din fata putin mai greu de bot dupa 4 5 minute de zbor lam coborat din greseala la vreo 20 m de pamant dupa care sa inclinat pe stg si........ in pamant

Mie asta imi suna a angajare, adica ai taiat motorul si, luat de "peisaj" ce frumos plana Cessna, care nu e un planor... i-a scazut viteza pana la cea minima, la care multe avioane face ceeace ai descris dumneata.
Daca il repari pana sambata duminica, putem face o iesire impreuna, pe zapada nu se mai rupe asa usor :angry2:
... cu picioarele pe pamant ...
0

#13 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 01:34 PM

super esti din craiova
cum luam legatura
0

#14 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 07:37 PM

sunt putin entuziasmat astazi am zburat cu cessenuta mea sa va zic comportamentul ei cred ca este usoara de bot trim ul este sa o cobor cand virez stanga sau dreapta trebuie sa ii dau sus ca daca nu se inclina prea mult in directia de virare am reusit si sa aterizez mai in bot dar iam pus elastic la aripa si pare ok in rest aceias problema cu motorul cand intra putina zapada astept cu nerabdare pareri si sfaturi
p.s. ii cer scuze domnului renato ca nu am putut sa ajung la timp in craiova am avut probleme la tara cu o instalatie de baie si am ajuns pe la 4 pm
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu