Unde mergem cu masinuta ? PISTE pt incepatori !
Postat 28 December 2011 - 10:28 AM
Avem automodel nou , ok m bun prost nu conteaza, insa unde ne dam cu el.
Pe linga clasicul loc din fata blocului unde se mai organizeaza iesiri.
Cluburi ceva , piste cu plata , locuri unde in mod traditional merge lumea , locuiri unde faci schimb de experienta si inveti de la cei cu "traditie" . Este un hobby frumos insa doar cu acumularori, upgrade si alte "mestereli" dar fara condus nu are nici un haz.
Sper ca nu am gresit cu un topic nou dar nu am gasit un topic pe tema asta !
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 28 December 2011 - 10:36 AM
Numai bine!
Postat 28 December 2011 - 11:18 AM
ali26geo, la 28 December 2011 - 10:36 AM, a spus:
Numai bine!
Evident ca am gresit ,
Da Bucuresti este locatia insa partea proasta este ca nu am gasit nimic la cateogoria intalniri , etc . Sau nu am gasit eu .... la cit de frumoasa a fost vremea ma gindeam ca in fiecare weekend se merge in parc undeva.
Sau nu ?
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 28 December 2011 - 12:29 PM
rama, la 28 December 2011 - 11:18 AM, a spus:
Da Bucuresti este locatia insa partea proasta este ca nu am gasit nimic la cateogoria intalniri , etc . Sau nu am gasit eu .... la cit de frumoasa a fost vremea ma gindeam ca in fiecare weekend se merge in parc undeva.
Sau nu ?
BUCURESTI??....apoi ne gasesti la pista de la PALATUL COPIILOR,pe aleile din PARCUL CAROL,prin parcarile supermarcheturilor,cauta pe cineva care are o masina asemanatoare si vezi pe unde o "bizie"
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
Postat 28 December 2011 - 01:38 PM
http://www.rhcforum...._60#entry535060
Postat 02 January 2012 - 07:12 PM
geicsu, la 28 December 2011 - 01:38 PM, a spus:
http://www.rhcforum...._60#entry535060
Multumesc
cind voi reusi sa intru in posesia unui stoc subtantial de baterii am sa fiu prezent. Din pacate cu bateria stock nu fac treaba si nici nu ma incalzaesc bine ca se termina.
Am comandat 2x 2s lipo 5000 Mah si atunci da am sa vin.
Pina una alta frec NiMh-ul prin parc sa invat si eu sa manevrez jucaria cu valente de automodel !
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 03 January 2012 - 01:16 PM
geicsu, la 02 January 2012 - 07:22 PM, a spus:
Am T parca asa ii spune.
problema este ca ESC=ul meu trebuie setat pt altceva decat NiMh si nu ma apuc sa il mesteresc non-stop.
Oricum imi fac mana prin parc. Abia am reusit sa o reglez sa mearga drept.
In fine nu stiu cum sa reglez unghiul de cadere al rotilor pentru ca de mers merge drept dar rotile sau iurea total una in stanga si una in dreapta. Dar gasesc eu pe net.
Oricum , ne vedem la fata locului cu prima ocazie... si cu 2x 6000 MAh + incarcator .
Apropos voi la intalniri cu ce surse de curent veniti la voi ?
Adica 2 baterii de 6000 imi ajung ? sau cum faceti ca doar nu le incarcati la fata locului. Si nici ieftine nu sunt bacteriile astea ....
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 09 January 2012 - 06:02 PM
rama, la 28 December 2011 - 10:28 AM, a spus:
Avem automodel nou , ok m bun prost nu conteaza, insa unde ne dam cu el.
Pe linga clasicul loc din fata blocului unde se mai organizeaza iesiri.
Cluburi ceva , piste cu plata , locuri unde in mod traditional merge lumea , locuiri unde faci schimb de experienta si inveti de la cei cu "traditie" . Este un hobby frumos insa doar cu acumularori, upgrade si alte "mestereli" dar fara condus nu are nici un haz.
Sper ca nu am gresit cu un topic nou dar nu am gasit un topic pe tema asta !
salutare,
Langa Casa Pionierilor este un parc care are o pista special amenajata.(intre parcul Tineretului si Mihai Bravu pe dr).S-ar putea sa fie a unui club,nu stiu,dar arata f bine.De unde ai luat jucaria si cat ai dat pe ea?
Postat 27 January 2012 - 10:36 AM
in Agronomie, pe terenul de fotbal, au scos gazonul si il pregatesc pentru unul nou.
Este pamant faramitat cu nisip si batatorit - suficient incat sa nu se impotmoleasca masina si sa poata alerga bine, dar in acelasi timp foarte bun suport pentru amortizare in caz de err.
Este plin de movile de 30cm ce pot fi folosite ca si rampe - spre exemplu cu Xstr-ul meu, am reusit un salt de cca 5m lungime si.
Evident am avut multe rasturnari, dar fara pagube (este destul de moale terasamentul si fara noroi) singura ploblema - am rupt 2 planetare.
Acum sa asteptam vremea buna.