Modelism - RHC Forum: intrebare pentru modelistii calculatoristi ... nu are legatura cu mode - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

intrebare pentru modelistii calculatoristi ... nu are legatura cu mode

#1 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 15 January 2012 - 09:13 AM

Am o mica problema care nu imi da pace. Mi-a venit un mail de la o adresa (REALITATEA.NET) cum ca manelistul Florin Salam ar fi fost inpuscat. Desi nu sufar genul asta de muzica, din curiozitate nu am ce face si deschid mailul. Acolo ma redirectioneaza catre un link pentru a citi toata stirea. Si eu dau click pe acel link. Computerul se chinuie sa deschida o noua pagina. Cand vad ca nu o mai deschide (pagina nu s-a deschis) ma plictisesc si o inchid. Apoi dau cautare pe net despre acest subiect. Sa imi vina rau ... citesc ca este un virus. Insa pe nicaeri nu spune ce virus este. Dau scanare la PC cu AVG 2012. Imi gaseste un virus: Trojan horse Generic3_c.CFVG in folderul c:\Sistem Volume Information si cica il sterge de acolo, sau mai bine zis ii face un Moved to Virus Vault. Apoi dau o scanare ful cu Kaspersky. Si asta gaseste un virus in folderul C:\document and settings\my document\descarcari. Virusul se numeste Trojan-Dropper.Win32.Delf.iva. Actiune deleted.
Intrebari:
1.Oare mai am virusi pe calculator?
2.Pe toate site-urile pe care am citit despre stirea asta cu salamu' impuscat scrie ca virusul o data bagat in calculator "preia controlul si el devine sef". Oare e chiar asa periculos? Pana acum vad ca computerul se comporta normal.
3.Eu fac plati on line de pe computer(factura telefon, cablu, curent etc). Este posibil ca prin intermediul acestui virus, vreo persoana sa aiba acces la contul meu si sa ma trezesc fara bani pe card?

Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 15 January 2012 - 09:16 AM

Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#2 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 15 January 2012 - 09:16 AM

Mai bine reformatezi calculatorul pentru mai multa siguranta,insa formateaza toate partitiile.
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#3 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 15 January 2012 - 10:13 AM

Da sigur, si de fiecare data o sa piarda tot ce are si o sa stea doua zile sa reinstaleze. Eu zic cind te tai la deget sa tai jos toata mina si sa-ti schimbi singele, ficatul si inima ca sa fii sigur. Si rinichii.

Daca viitoare inainte sa dai click pe un link, cind esti cu mouse-ul pe el ar trebui sa-ti afiseze destinatia reala, si daca nu corespunde nu te bagi.

Acuma ia de la avira rescue sistem (http://www.avira.com...r-rescue-system), din el trebuie facut un cd bootabil (incearca intii cu exe-le, ala face direct cd-ul, daca nu ia varianta iso si arde un cd), booteaza cu el, da scan si vezi ce mai gaseste.

Cit despre plati, depinde ce sistem ai de la banca, eu am digipass asa ca fiecare tranzactie cere alt cod de verificare, geaba fura un cod ca e valabil o singura data.
USER BANNED BY ADMIN
0

#4 Useril este offline   lazardominte 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 658
  • Inregistrat: 13-September 11

Postat 15 January 2012 - 11:21 AM

DanB multam de pot. La mine, la plati, userul ramane acelasi, insa de fiecare data tokenul ala imi genereaza alta parola. Deci nu poate vedea decat userul ... parola se schimba. Este sistemul clickbanking de la bcr. Exista vreun risc?
Mda ... mama lor de virusi. Cred ca mai am ceva pe PC ... deoarece din cand in cand fara ca eu sa ii dau vreo comanda imi clantane unitatea flopy (desi unitatea e relativ noua - pentium dual core 2,8Ghz, eu am insistat si cei de unde l-am cumparat mi-au montat unitate flopy). Deci din cand in cand imi clantane discheta. In rest nu observ nimic ciudat.Uf ...

Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 15 January 2012 - 11:21 AM

Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;
0

#5 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 January 2012 - 02:20 PM

Atentie ca vine valul 2 !!! Tocmai am primit, de la "antena3" cica:

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat public astazi, 16 ianuarie 2012, la ora 12:30, in cadrul unei conferinte de presa de urgenta la Palatul Cotroceni ca va demisiona in decursul saptamanii acesteia.

Presiunile din partea poporului par sa fie motivul, intrucat acesta a mentionat ca "asta este dorinta romanilor, asa ca ma voi supune ei".
Grupuri masive de oameni vor veni astazi in capitala din toate colturile tarii pentru a sarbatori aceasta victorie.

Vezi aici expresia fetei Elenei Udrea la aflarea vestei.

Pentru mai multe detalii si ultimele noutati de pe scena politica, vizitati antena3.ro.

Link-ul de la "aici expresia fetei" duce la http:// pulsetread.com/udrea-nocomment.jpg.exe

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 January 2012 - 02:21 PM

... cu picioarele pe pamant ...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu