Modelism - RHC Forum: incarcator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

incarcator

#1 Useril este offline   Alex. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 01-November 11

Postat 20 November 2011 - 07:41 PM

salutare.sunt nou pe aici.de curand mi-am luat un xray m18mt , si pt acumumulatori mi-am luat un incarcator lrp pulsar 2.nu prea stiu cum sa alimentez incarcatorul.stiu ca trebuie la 12 v si curent continuu.alte detalii puteti sa-mi dati va rog? si care stie ce-i pot face la masinuta sa fuga mai repede ?
0

#2 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 857
  • Inregistrat: 12-February 10

Postat 21 November 2011 - 12:51 PM

iti trebuie o sursa in comutatie (alimentator de 12V/intre 5-10Amperi iar la chestia cu mersu mai sportiv al masini trebuie sa schimbi motoru dar nu inainte de a verifica daca tine ESC, alt motor mai puternic , daca nu tine nici ESC se scimba si acesta studiaza sa vezi daca si restul componentelor(diferentiale ,cardane crup conic,planetare,etc )tin un motor mai puternic
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"

0723652247
0

#3 Useril este offline   Alex. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 01-November 11

Postat 21 November 2011 - 07:13 PM

Vezi postareakinderu56, la 21 November 2011 - 12:51 PM, a spus:

iti trebuie o sursa in comutatie (alimentator de 12V/intre 5-10Amperi iar la chestia cu mersu mai sportiv al masini trebuie sa schimbi motoru dar nu inainte de a verifica daca tine ESC, alt motor mai puternic , daca nu tine nici ESC se scimba si acesta studiaza sa vezi daca si restul componentelor(diferentiale ,cardane crup conic,planetare,etc )tin un motor mai puternic

multumesc pentru raspuns.astazi am facut rost de o sursa de calculator, nu mai stiu cati amperi...dar cred ca e buna...sper s-o nimeresc:D
0

#4 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 24 November 2011 - 11:11 AM

Vezi postareaAlex., la 20 November 2011 - 07:41 PM, a spus:

salutare.sunt nou pe aici.de curand mi-am luat un xray m18mt , si pt acumumulatori mi-am luat un incarcator lrp pulsar 2.nu prea stiu cum sa alimentez incarcatorul.stiu ca trebuie la 12 v si curent continuu.alte detalii puteti sa-mi dati va rog? si care stie ce-i pot face la masinuta sa fuga mai repede ?

poate ne spui si noua configuratia masinii, ca la informatiile pe care le avem, ca sa-ti mearga masina mai repede, iti pot recomanda doar sa-i dai cu rivanol ...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu