Scale Combat Cum stati cu Scale Combat-ul?
Postat 20 June 2008 - 12:39 PM
Salut din nou :D
A sosit si vara... perioada vacantelor si calatoriilor...
Apropo, o calatorie in Moldova de peste Prut nu ar strica, mai ales ca in data de 2-3 august se va desfasura Etapa Cupei Europei la Scale Combat!
:D
As dori mult sa am si eu suporteri, mai ales ca o sa lupt cu IAR-ile noastre :D
A sosit si vara... perioada vacantelor si calatoriilor...
Apropo, o calatorie in Moldova de peste Prut nu ar strica, mai ales ca in data de 2-3 august se va desfasura Etapa Cupei Europei la Scale Combat!
:D
As dori mult sa am si eu suporteri, mai ales ca o sa lupt cu IAR-ile noastre :D
Aceasta postare a fost editata de Gans: 20 June 2008 - 12:39 PM
Tot ce zboara-inteapa rau!
Postat 14 July 2008 - 08:03 AM
Un nou salut cu o noua victorie!
Daca nu ati obosit de atatea mesje triumfale, atunci aflati ca din nou am devenit campion al Moldovei de peste Prut!
In 6 iulie s-a desfasurat etapa Cupei Moldovei si, totodata, o repetitie generala pentru etapa Cupei Europei (care se va desfasura, dupa cum am mai spus, in data de 2-3 August) Vor sosi echipe din Polonia, Ucraina, Belorusia, Rusia. In afara de aceasta vor fi si competitii la Scale Combat WW-I (adica Primul Razboi Mondial
B)
Pacat ca unul din IAR-le mele s-a ciocnit violent cu un Spitfire, suferind un accident grav.
Dar la razboi e ca la razboi, pana la Etapa Cupei Europei va fi din nou in lupta pentru gloria Romaniei! B) :
Daca nu ati obosit de atatea mesje triumfale, atunci aflati ca din nou am devenit campion al Moldovei de peste Prut!
In 6 iulie s-a desfasurat etapa Cupei Moldovei si, totodata, o repetitie generala pentru etapa Cupei Europei (care se va desfasura, dupa cum am mai spus, in data de 2-3 August) Vor sosi echipe din Polonia, Ucraina, Belorusia, Rusia. In afara de aceasta vor fi si competitii la Scale Combat WW-I (adica Primul Razboi Mondial
B)
Pacat ca unul din IAR-le mele s-a ciocnit violent cu un Spitfire, suferind un accident grav.
Dar la razboi e ca la razboi, pana la Etapa Cupei Europei va fi din nou in lupta pentru gloria Romaniei! B) :
Imagini atasate
Postat 14 July 2008 - 06:08 PM
Felicitari zburator neinfricat. Toata suflarea romaneasca este cu tine.
Bafta in continuare. Sa fii tot primul.
Iti tinem pumnii.
Bafta in continuare. Sa fii tot primul.
Iti tinem pumnii.
Postat 15 July 2008 - 07:20 AM
Multumesc mult pentru sustinere :D
Tinand cont ca suntem aproape geografic (nu doar spiritual, cultural, etc.) va astept ca suporteri si ca pioneri ai acestui gen de aeromodelism.
Va fi forate interesant (in afara de zboruri va fi si picnic, mici, mamaliguta, vinisor de-al nostru :D si multe altele :D
Tinand cont ca suntem aproape geografic (nu doar spiritual, cultural, etc.) va astept ca suporteri si ca pioneri ai acestui gen de aeromodelism.
Va fi forate interesant (in afara de zboruri va fi si picnic, mici, mamaliguta, vinisor de-al nostru :D si multe altele :D
Postat 18 October 2009 - 09:18 PM
Nimic noutati, poate ma ajuti si pe mine cu niste poze si sfaturi pentru constructia unui IAR 80 din balsa.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 20 October 2009 - 12:41 PM
casper20, la Oct 18 2009, 10:18 PM, a spus:
Nimic noutati, poate ma ajuti si pe mine cu niste poze si sfaturi pentru constructia unui IAR 80 din balsa.
Da, da, si eu as dori ceva planuri pt IAR 80, am un Super tigru de 6,5cc metanol, oare va merge ?
Super interesant de stiut ca in Republica Moldova se proecupa oamenii de acest sport.............si inca la un nivel inalt.
Multumesc anticipat,
Sergiu