salutare tuturor...
caut un motodeltaplan sau o motoparapanta. pot sa ofer maxim 2000 de euro. nu caut ceva nou. daca este cineva care are ceva oferta de avion ultrausor as fii foarte interesat chiar daca pretul ar creste.
lasati un numar de telefon si o poza cu draguta de vanzare si va caut eu.
multumesc anticipat.
0740151780
heheheh, sa nu mai vorbim ca daca se baga careva la rate ar fi ideal...cu ceva garantie materiala sau stiu eu cum
toate cele bune
Pagina 1 din 1
caut ceva cu motor motodeltaplan poate, sau motoparapanta
Postat 21 February 2005 - 10:23 AM
In 2000 de euro iti poti cumpara un motor pt motoparapanta, sau un mdelta cu motor de trabi si aripa adaptata si uzata... Sau o aripa de mdelta serioasa, folosita, dar in stare ok. Un mdelta de dubla, incepe cam de la 4000... Un triax de pe la 7000-8000. Insa cred ca am o solutie, stiu o firma ce face leasing, si mai stiu si ceva scule de vanzare la second. Daca te intereseaza varianta, da un telefon, sau email.
Big
0788 527 022
Big
0788 527 022
FROGS CAN FLY!
Postat 21 February 2005 - 11:22 AM
da...multumesc big...am sa te sun si vorbim mai multe
varianta cu leasing-ul cred ca are sa ma intereseze cel mai mult avand in vedere ca nu prea ajung banii pe care-i am acum.
poate ca ar trebui sa-ti spun- eu sunt incepator si in mare am sa iau de bune cam toate sfaturile care am sa le primesc.
stiu ca pe langa aparat am nevoie de autorizatii si tot felul de licente dar cred ca pana la urma se pot optine toate. sa ma vad cu jucaria ca pe urma am motivatia pentru restul de acte, asa gandesc eu acum ...poate gresesc.
toate cele bune.
varianta cu leasing-ul cred ca are sa ma intereseze cel mai mult avand in vedere ca nu prea ajung banii pe care-i am acum.
poate ca ar trebui sa-ti spun- eu sunt incepator si in mare am sa iau de bune cam toate sfaturile care am sa le primesc.
stiu ca pe langa aparat am nevoie de autorizatii si tot felul de licente dar cred ca pana la urma se pot optine toate. sa ma vad cu jucaria ca pe urma am motivatia pentru restul de acte, asa gandesc eu acum ...poate gresesc.
toate cele bune.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1