Ce se intampla daca acel planor sau ULM ce era facea o aterizare eronata din cauza mashinilor, sau se prabusea peste o mashina, naspa tare mai era, mai iesea o lege contra aeromodelistilor, dar ce se intampla daca intra intr-o vaca din cauza ca nu s-a anuntat la turn ca "zboara porcul" , ce se intampla cine era raspunzator? Legea eu cred ca este de partea aeroclubului si nu aeromodelelor, pana nu faceti pace, va exista razboi intotdeauna. si legea nu cred ca va fi de partea aeromodelelor, pt ca daca este sa puna in balanta intre avioane, planoare 1:1 si ... aeromodele tot noi pierdem cei cu aeromodelele, eu zbor cu aeromodelele doar la antibiotice si ma intreb cand va veni cineva sa imi dea o amenda ca nu am anuntat "turnul", sau eventual sa imi retina jucariile ca din cauza mea s-a prabusit un planor 1:1, la Otopeni.
Cu alte cuvinte suntem niste copii cu jucarele pe langa "turn".
Ma ia greatza cand vad cum se razboiesc forumistii aici, cand ar trebui sa fie pace si intelegere (asta poate va fi in momentul cand se va infiinta un club pt aeromodele), am inceput de curand acest sport, nu am zburat niciodata la popricani doar am fost vizitator la un zbor, dar imi vine sa ma las de acest hobby cand vad ce se intampla pe aici.
RAZBOI PE CAMP SI BERE IN OARS NU SE POATE.
Aceasta postare a fost editata de Zeus: 09 August 2009 - 01:57 PM