B)
Ziua buna , e pentru prima data cind ma aflu aici asa ca va rog sa ma scuzati daca mai gresesc.De copil am fost pasionat de avioane si abia acum am posibilitatea sa imi indeplinesc visul.Doresc sa construiesc o macheta zburatoare pentru RC.Daca ar fi posibil as dori sa fie unul dintre vestitele avioane din al doilea razboi mondial.Am nevoie de planuri cit mai amanuntite si detaliate.Tot acum doresc sa cumpar si o statie RC,si un motor ,ca Raduga 7 al meu nu stiu daca mai este bun dupa atitia ani.Sper sa primesc ajutor.
Cu speranta , va multumesc.
Pagina 1 din 1
Planuri pentru un avion RC Incerc sa construiesc unul pentru RC d
Postat 26 February 2003 - 03:19 PM
N-ai de ce sa te scuzi ca toti suntem in aceeasi situatie: de mici am fost pasionati de avioane si abia acum avem posibilitatea sa ne implinim visurile (unii au visat totusi ceva mai devreme...), toti dorim sa avem o macheta de ceva fain in casa (pâna sa se marite preferam modelul Claudia Schiffer...) si dorim sa avem sau ne facem planuri cât mai detaliate. La capitolul echipament, unii sunt mai pretentiosi, dar in principiu cam tot aia fac si ei. Daca mai stai pe aici sigur primesti ajutor. Cred ca totusi un ajutor si mai important primesti de la cei de la cluburile de modelism din Bacau, daca esti chiar din oras si nu este greu sa dai pe acolo. Oricum, mai stai pe aici. Right place for you parca se spune in ruseste.
Si era sa uit: si pe noi trebuie sa ne mai scuze unii sau altii când mai gresim...
Cam prin Onesti mi-am petrecut ceva timp, asa ca e un fel de "patriotism local". Mai vorbim. Spor la treaba. Apropo, ai devenit miliardar? Cum de abia acum ai posibilitatea sa-ti indeplinesti visurile?
Si era sa uit: si pe noi trebuie sa ne mai scuze unii sau altii când mai gresim...
Cam prin Onesti mi-am petrecut ceva timp, asa ca e un fel de "patriotism local". Mai vorbim. Spor la treaba. Apropo, ai devenit miliardar? Cum de abia acum ai posibilitatea sa-ti indeplinesti visurile?
Aceasta postare a fost editata de bitex: 26 February 2003 - 03:22 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 26 February 2003 - 03:31 PM
Salut si la cat mai multe .....
Spune ce model sau tip de avion vrei, ca stie si baieti ce ai nevoie. Cat despre partea cu Raduga mai am si eu 2 prin sertar si le folosesc pt "sprijinit usa sau geamul" si nici acolo nu sunt prea bune !! B) B) :)
Pt un model de macheta iti trebuie un motor mai serios.
Vezi ca modelul poti sa-l cumperi si in kit-uri si ai aproape tot ce iti trebuie, mai putin statia, motorul, elicea, combutibil. Cat tine de model ai totul in kit.
Deci pe ce parte o iei ?
Spune ce model sau tip de avion vrei, ca stie si baieti ce ai nevoie. Cat despre partea cu Raduga mai am si eu 2 prin sertar si le folosesc pt "sprijinit usa sau geamul" si nici acolo nu sunt prea bune !! B) B) :)
Pt un model de macheta iti trebuie un motor mai serios.
Vezi ca modelul poti sa-l cumperi si in kit-uri si ai aproape tot ce iti trebuie, mai putin statia, motorul, elicea, combutibil. Cat tine de model ai totul in kit.
Deci pe ce parte o iei ?
Postat 27 February 2003 - 10:23 AM
Salut,
Spune si tu la ce avion te gandesti (sunt sigur ca exista unul preferat) si poate reusim sa te ajutam.
Ai mai zburat cu aeromodele R/C?, daca nu ai mai zburat, eu zic sa te gandesti la un trainer.
Spor la distractie in continuare!
P.S.
In sectiunea de download te-ai uitat?, sunt si pe acolo cateva planuri.
Spune si tu la ce avion te gandesti (sunt sigur ca exista unul preferat) si poate reusim sa te ajutam.
Ai mai zburat cu aeromodele R/C?, daca nu ai mai zburat, eu zic sa te gandesti la un trainer.
Spor la distractie in continuare!
P.S.
In sectiunea de download te-ai uitat?, sunt si pe acolo cateva planuri.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1