Modelism - RHC Forum: executia catamarannului lui vasia - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

executia catamarannului lui vasia punerea in opera a planurilor

#31 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 12 September 2011 - 09:03 PM

Nu prea inteleg ce cauta servo-ul ala in exteriorul barcii.
0

#32 Useril este offline   C&R 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 09-August 11

Postat 12 September 2011 - 10:31 PM

Vezi postareacasapumrs, la 12 September 2011 - 09:03 PM, a spus:

Nu prea inteleg ce cauta servo-ul ala in exteriorul barcii.

misca cirmele ca am pus doua

Fisiere atasate

0

#33 Useril este offline   metrix4you 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 306
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:calculatoare , electronica si mai nou navomodelism

Postat 13 September 2011 - 08:47 PM

si cand ploua ce faci? Il invelesti in folie? Cu cred ca este o idee buna sa lasi servo afara
Toate filmuletele mele despre barcute:
http://www.youtube.c...ou?feature=mhee
0

#34 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 13 September 2011 - 10:12 PM

Ce rautaciosi sunteti :lol: ... spuneti omului o solutie nu il mai criticati ,din cate vad eu acel servo este acoperit de cuve si nu prea are cum sa ploua pe el si chiar daca ar ploua nu are cum sa intre apa in el pt ca este protejat de acele garnituri ... este adevarat ca se vede cam urat dar atata timp cat isi face treaba nu prea vad unde ar fi problema ... ! =@
PS .. vorba lui MANOLO ... vant la pupa .. ! B)
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#35 Useril este offline   C&R 

• Incepator
  • PipPip

Postat 14 September 2011 - 01:50 AM

Vezi postareametrix4you, la 13 September 2011 - 08:47 PM, a spus:

si cand ploua ce faci? Il invelesti in folie? Cu cred ca este o idee buna sa lasi servo afara

SERVO E IN CARCASA DACA AI FOS ATENT COCOSA DIN CUVA ASTA FACE IL PROTEJEAZA
IN AFARA DE ASTA CU BARCA DOAR NADESC CA NU VREAU SA IMI PIERD ANTRENAMENTUL CU ARUNCATUL LA PUNCT FIX
IAR LA MODELISM ORICUM NU TE INTRECE NIMENI CA DIN CITE AM VAZUT PE FORUM TU ESTI PROFESOR DOAR TE DAI NEPRICEPUT IAR EU SPRE DEOSEBIRE DE TINE NU AM RABDARE PENTRU SPORTUL ASTA : SA MODELEZ , SA CHITUESC ,SA SLEFUESC ,SA VOPSESC ACESTE SINT DEPARTE DE MINE EU M-AM BAGAT IN SEAMA PENTRU CATEGORIA MEA CEI CARE VOR CEVA SA PLUTEASCA SA SE DEPLASEZE SA CUVEZE SI CAM ATIT SPRE RUSINEA MEA NU O SA TE POT EGALA NICIODATA ORCUM NU ACESTA ESTE SCOPUL

Fisiere atasate

0

#36 Useril este offline   C&R 

• Incepator
  • PipPip

Postat 14 September 2011 - 01:59 AM

Vezi postareastelian, la 13 September 2011 - 10:12 PM, a spus:

Ce rautaciosi sunteti :lol: ... spuneti omului o solutie nu il mai criticati ,din cate vad eu acel servo este acoperit de cuve si nu prea are cum sa ploua pe el si chiar daca ar ploua nu are cum sa intre apa in el pt ca este protejat de acele garnituri ... este adevarat ca se vede cam urat dar atata timp cat isi face treaba nu prea vad unde ar fi problema ... ! =@
PS .. vorba lui MANOLO ... vant la pupa .. ! B)

SPERE RUSINEA MEA BARCA A ESIT GROAZNICA ORICUM NU IMI INCALC PROMISIUNA FACUTA LA INCEPUTUL TOPICULUI IAR ACEST MODEL NU ESTE PENTRU ALERGATORI TREBIE SA II ALOCI TIMP INDEMINARE SI PERSEVERENTA EU L AM FACUT LA 100 METRI GARDURI PE GENUNCHI SI TOTAL NEGLIJENT MI-A PLACUT NESPUS CUM I-A ESIT LUI METRIX4YOU DACA STIAM CA E ASA DE MULT DE MIGALIT FACEAM CATARAMANUL PE CARE L AM SCHITAT EU CU O BURTA IN DUBLU W CU LATERALE DINTR-O SINGURA BUCATA SI UN CAPAC DE SICRIU CA ASA IESISE
0

#37 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 14 September 2011 - 09:37 PM

Salut.
Ti-am fi recunoscatori cu totii daca ai putea sa nu mai folosesti "Caps Lock".
Recunoastem si literele mici din alfabet... chiar ne plac.
Incercam sa folosim caracterele mari doar cu destinatie speciala: nume si utilizare la inceput de propozitie... pe cat se poate.

P.S. Navigator a mai facut observatie in acest sens... si pentru acest aspect in general se face observatie pe toate Forumurile... sau se da ban.
Sper sa consideri ca este doar un comentariu pozitional... nicidecum rautacios din partea mea.
Mentionez ca nu am citit ce ai postat.

Spor!

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 14 September 2011 - 09:40 PM

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#38 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 14 September 2011 - 11:44 PM

Vezi postareaC&R, la 14 September 2011 - 01:59 AM, a spus:

SPERE RUSINEA MEA BARCA A ESIT GROAZNICA ORICUM NU IMI INCALC PROMISIUNA FACUTA LA INCEPUTUL TOPICULUI IAR ACEST MODEL NU ESTE PENTRU ALERGATORI TREBIE SA II ALOCI TIMP INDEMINARE SI PERSEVERENTA EU L AM FACUT LA 100 METRI GARDURI PE GENUNCHI SI TOTAL NEGLIJENT MI-A PLACUT NESPUS CUM I-A ESIT LUI METRIX4YOU DACA STIAM CA E ASA DE MULT DE MIGALIT FACEAM CATARAMANUL PE CARE L AM SCHITAT EU CU O BURTA IN DUBLU W CU LATERALE DINTR-O SINGURA BUCATA SI UN CAPAC DE SICRIU CA ASA IESISE

important este sa isi fac treaba ............. toate cele bune ! :pardon: :yahoo:
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#39 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 15 September 2011 - 08:19 AM

Vezi postareaAdistul, la 14 September 2011 - 09:37 PM, a spus:

Salut.
Incercam sa folosim caracterele mari doar cu destinatie speciala: nume si utilizare la inceput de propozitie... pe cat se poate.

P.S. Navigator a mai facut observatie in acest sens... si pentru acest aspect in general se face observatie pe toate Forumurile... sau se da ban.
Sper sa consideri ca este doar un comentariu pozitional... nicidecum rautacios din partea mea.

Spor!

Este si foarte greu de citit. Mai ales cand lipsesc total semnele de punctuatie. C&R, nu trebuie sa-i porti pica lui Adistul ci din contra: daca nu-ti atragea el mai intai atentia, eu care oricum observam, iti dadeam warn iar la a doua abatere restrictie la postare pe o perioada. Astea-s regulile si oricum, va prind bine si voua.

0

#40 Useril este offline   C&R 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 September 2011 - 09:54 PM

Vezi postareanavigator, la 15 September 2011 - 08:19 AM, a spus:

Este si foarte greu de citit. Mai ales cand lipsesc total semnele de punctuatie. C&R, nu trebuie sa-i porti pica lui Adistul ci din contra: daca nu-ti atragea el mai intai atentia, eu care oricum observam, iti dadeam warn iar la a doua abatere restrictie la postare pe o perioada. Astea-s regulile si oricum, va prind bine si voua.

Nu stiam ca sint pe un forum de ortografie
Nu inteleg ce sint figurile astea de super invatati
Daca nu aveti treaba faceti-va si lasatii pe astia prosti ca mine la locul lor
Nu va mai coboriti MARIA VOASTRA LA DE ASTIA CA S-AR PUTEA LUA stii prostia se ia
0

#41 Useril este offline   C&R 

• Incepator
  • PipPip

Postat 15 September 2011 - 10:03 PM

Vezi postareaAdistul, la 14 September 2011 - 09:37 PM, a spus:

Salut.

Spor!

Cred ca iluminare novicilor va face rau voua maiestrilor modelismului nu e nici o problema eu ma opresc aici cu postarile de ori ce fel ca va dauneaza la afaceri si o sa-i las pe neinitiati in seama DOMNIILOR VOASTRE
SCUZE PENTRU ILUMINAREA : MASEI : DE CONSUM
0

#42 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 15 September 2011 - 11:39 PM

Vezi postareaC&R, la 15 September 2011 - 10:03 PM, a spus:

Cred ca iluminare novicilor va face rau voua maiestrilor modelismului nu e nici o problema eu ma opresc aici cu postarile de ori ce fel ca va dauneaza la afaceri si o sa-i las pe neinitiati in seama DOMNIILOR VOASTRE

Daca nu intelegi, ca intr-o comunitate trebuie sa respecti niste reguli, nu este nici o pierdere pentru toti utilizatorii forumului ca renunti la postari. Pe mine ma irita ca tipi la noi (majuscule)si nu am timp sa incerc sa inteleg ce vrei sa spui (punctuatie si dezacorduri) si nici nu-mi bat capul, incerc sa ma bucur de hobby si sa nu ma enervez pe tipicul romanului rebel certat cu bunul simt ,cu respectul fata de ceilalti si cu cei 7 ani de acasa. Singura persoana care pierde esti tu, pentru ca, pe langa faptul ca inveti sa construiesti o barca bine ai sansa sa inveti putina gramatica. Ideea cu forumul de gramatica ne-ar prinde bine la toti pentru ca toti, mai mult sau mai putin, avem probleme cu limba romana.

Felicitari pentru barca, se putea mult mai bine, nu comentez modificarile facute - FUNCTIONALITATEA ESTE IMPORTANTA - asta este sloganul sectiunii de nadit a forumului ... cred ca 95% sunt "chestii functionale pentru nadit" iar restul sunt "barci pentru nadit"

... nu pierdem nimic....

Spor - nu mai verific corectitudinea scrisului ca oricum nu conteaza doar nu-i forum de gramatica (bun un link....)
0

#43 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 16 September 2011 - 06:48 AM

Vezi postareavasia, la 15 September 2011 - 11:39 PM, a spus:

Ideea cu forumul de gramatica ne-ar prinde bine la toti pentru ca toti, mai mult sau mai putin, avem probleme cu limba romana.

Salut.
Ar fi bine daca fiecare si-ar reciti postul si l-ar edita. Pentru cei care vor sa fie "mai corecti"... pot incerca un CORECTOR GRAMATICAL. Eu nu l-am incercat... dar cred ca e util.

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 16 September 2011 - 06:49 AM

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#44 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 16 September 2011 - 10:05 AM

Vezi postareaC&R, la 15 September 2011 - 10:03 PM, a spus:

Mi-e foarte greu sa-i inteleg pe cei care ca si tine se ambitioneaza sa se comporte asa. Din aceasta cauza nu mai stau la discutii si ai "Urmarire de catre moderator perioada nedeterminata" ceea ce inseamna ca ce vei scrie va putea fi vazut doar de moderatori si admini si daca ei considera ca poate fi facut vizibil si pentru ceilalti membri ai forumului, or s-o faca. Asta bineinteles daca vor observa postarea, ceea ce nu-i obligatoriu sa se intample. Urmatoarea sanctiune este blocare totala, dar probabil ca nici nu te mai intereseaza, dupa cum ai afirmat mai sus.
Probabil ca a fost foarte important pentru tine sa ai ultimul cuvant asa cum l-ai avut, mai important si decat sa obtii raspunsuri si solutii la problemele privind barcuta.

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu