Salutare tuturor!
Sunt incepator in navomodelism si am intampinat o problema peste care nu reusesc trec, de aceea cer ajutorul celor mai priceputi, mai experimentati.
Pe scurt, am construit/asamblat o barcuta de nadit cu 2 cuve, echipata cu 2 servo TMG995 pt cuve, 1 servo s3003 pentru carma, motor 755/40, regulator el model 110A modificat,baterie 12v/7a, swich de lumini de la mariandmd, radiocomanda si receptor Hobby King 2.4Ghz 6Ch.
Reusisem sa setez bascularea cupelor pe butoanele care se rotesc, inainte/inapoi pe canalul 3, stick-ul din dreapta, stanga/dreapta tot pe acelasi stick. Singura dilema era la lumini care stateau aprinse si se stingeau numai cand actionam stick-ul din stanga spre stanga. Am incercat sa rezolv treaba cu luminile si de aici am facut varza setarile telecomenzii, evident fara sa salvez setarile initiale :).
Daca ma poate ajuta cineva cu un fisier cu setarile initiale sau setari pentru navomodel as fi foarte recunoscator. Pe internet am gasit numai setari compatibile cu avioane si elicoptere.
Pagina 1 din 1
Ajutor Setari radiocomanda Hobby King 2.4Ghz 6Ch Tx & Rx V2 (Mode
Postat 20 August 2011 - 01:22 PM
nu ma lasa sa atasez fisierul , da-mi o adresa de mail
0769.210.804
Bucuresti Sector 5
Bucuresti Sector 5
Postat 20 August 2011 - 06:58 PM
am trimis , daca mai ai nelamuriri ma poti contacta
0769.210.804
Bucuresti Sector 5
Bucuresti Sector 5