Zburatori!!! Cine zboara? Pe unde? Cu ce?
Postat 19 April 2006 - 06:57 PM
As dori sa stiu daca stie cineva sa-mi spuna cat ar costa o parapanta DHV 1 noua fata de una second hand. Multumesc!
Aceasta postare a fost editata de Aneta: 19 April 2006 - 07:54 PM
Postat 08 May 2006 - 09:15 PM
Vreau sa va rog daca stiti,sa-mi scrieti niste adrese web unde pot gasi planuri si poze cu avioane vechi sau cu ultrausoare.Ar fi destul de urgent! Multumesc mult! Aneta
Postat 09 May 2006 - 05:57 AM
Cel mai tare imi place Gipsy. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 09 May 2006 - 03:42 PM
Multumesc mult! e exact ce cautam! Nici nu stiu ca-mi place! E foarte frumos a28victor 7 si Alpha 2000 pic 3.Am zburat acum in weekend pe Kolibri si vreau sa desenez un avionas pilotului care m-a plimbat (o mica atentie), deoarece a fost foarte de treaba.
Aneta
Postat 01 June 2006 - 03:57 PM
Imi pare rau, nu ca nu as vrea, dar nu-mi permit sa-mi iau un avion din pacate :o Imi pare rau ca nu ai gasit cumparator. Nici nu stiu cum sa-mi impart banii pentru putinele zboruri pe care mi le-as permite cu planorul...Poate totusi il cumpara cineva. Mai vorbim.Ceau
Postat 02 June 2006 - 12:11 PM
Postat 13 June 2006 - 02:47 PM
Postat 14 June 2006 - 06:54 PM
Nu mai stiu nici eu sigur adresa,dar era ceva de genul: infaur@rdslink.ro. Am numarul fiicei sale: 0722527404, eventual poate ceri de la ea numarul tatalui ei. Adresa mea de mail,daca doresti e aici pe forum la "contact".
Salut
Aceasta postare a fost editata de Aneta: 18 June 2006 - 05:30 PM
Postat 17 June 2006 - 10:33 AM
cel mai mult ma bucura ca par sa nu ma ratacesc usor :D, ca m-a invartit nea Mami in mijlocul campului mai-mai sa ametesc, ca dupa ce am iesit din viraj sa-mi spuna : "acum hai la aerodrom!" ...si l-am nimerit din prima ! nu-i vorba, benzina aveam destula, chiar si pentru un drum in sens invers, cu ... lumina stateam mai prost, ca se lasa seara ...
Postat 25 June 2006 - 08:04 PM
Postat 27 June 2006 - 11:00 AM
- cateva ore bune de zbor pe IS28B2, termica, distanta mai putin....... brevet din 1999
actualmente stau la sol si zbor doar aeromodele http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif , poate intr-un viitor apropiat iau si lectii pe un ultrausor. Pana atunci happy landing la toti !
Postat 29 June 2006 - 03:28 PM
E primul meu post pe acest forum asa ca o sa ma prezint:
sunt pilot sportiv la Aeroclublul Romaniei (aeroclubul Moldova-Iasi) din anul 2000, zbor in general in Iasi pe planoarele IS28B2 si IS29D2. Am si zboruri ca "pilot pasager" si pe Wilga 35, AN2 si IAR 46.
Cred ca a venit momentul sa am un avion al meu. Optiunea mea ar fi acel ZEPHYR 2000 despre care am vazut ca se vorbeste pe acest forum.
As dori sa cumpar un kit (basic kit...din cauza costului scazut). Acum o intrebare pentru cei care au fost in situatia asta...sau care stiu mai multe despre acest tip de avion: e greu de construit un asemenea avion din standard kit? necesita scule speciale? se gasesc toate sculele necesare in Romania?
Ma poate cineva ajuta in legatura cu aceasta problema?
Va multumesc.
Postat 11 July 2006 - 12:33 PM
Salut! Pe unde mai zburati?
Saptamana trecuta si eu am zburat aproape in fiecare zi :D ,invat sa pilotez avion ultrausor cu dl. Marinel.Imi place enorm de mult!!!!!! Deja am cateva ore de zbor :D La Cluj ,la Babacu inca nu am ajuns, s-ar putea in august.Sa auzim de bine!Aneta
Postat 11 July 2006 - 05:02 PM
Ceau! cu planorul nu a ramas nicicum,adica stii, am dat examen, tot tacamul...dar nu ma mai duc, e foarte scump avand in vedere ca se fac doar ture de pista.Oricum, ti-am zis ca visul meu era sa invat pe avion ! Da,cu Kolibri zbor cu Marinel. Am deja 8h si 45 de min. Ma descurc,decolarea e ok,linia dreapta merge bine,virajele destul de ok,dar cu aterizarea stau mai prost. Oricum imi place enorm!!! Faza naspa e ca peste cateva zile il duce proprietarul la Deva si atunci inca nu stiu pe ce o sa zburam.Sunt in stare sa merg pana la Deva,numai sa stiu ca o sa zbor! As vrea sa fac cel putin 40 de ore(deocamdata), si cat mai repede. Mai vorbim!